Agnieszka PPP Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 madzia i medor napisał(a):Czesć:hand::hand::hand: Ja to już się przyzwyczaiłam spać pod ścianą - noc, jak co noc:cool1: :evil_lol: A na wlezienie pod kołdrę, an której akurat uwalił dupsko Medorek, znalazłam sposób;) :cool1: Ja spię wygodnie z Almuchą:evil_lol: :evil_lol: Za to mój mężuś jak wraca ne weekendy do domu musi dupsko Almy przepychać bo ona śpi na jego miejscu:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Kate I Luka napisał(a):obrończy pies spał obrażony na fotelu:mad: Obraził się i poszedł z łóżka jak mu zabrałam spod tyłka w nocy kołdrę bo mi było zimno i musiałam nakryć się dwoma a w zamian dałam "tylko" kocyk. Rozpuszczone jak dziadowski bicz mam to bydle :diabloti: Każdy ma takiego boksera, na jakiego sobie zasłużył...:evil_lol: Kate I Luka napisał(a):Kochana... ostatnio tak kiblowałam przyciśnięta do ściany, i nawet odwrócić się nie mogłam :p ale wolę już to, niż odwrót i brak łóżka pod sobą :evil_lol: Kiri nawet się nie ruszy, udaje, że nie czuje, jak wyrywam spod jej....kołdrę. madzia i medor napisał(a):Czesć:hand::hand::hand: Ja to już się przyzwyczaiłam spać pod ścianą - noc, jak co noc:cool1: :evil_lol: A na wlezienie pod kołdrę, an której akurat uwalił dupsko Medorek, znalazłam sposób;) :cool1: Szukasz drugiej kołdry?:razz: Witamy Kasiu, buziaczki dla Gasia:lol: . Quote
Kate I Luka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Kitka20 napisał(a):Hej Kati wymiziaj odemnie Gastusia:) Ello :multi: Miziu miziu...on to luuuubi :loveu: Magda-Amir napisał(a):dzień doberek w to piękne popołudnie :cool3: :multi: Hejka... a u nas mimo słonka chłodno i wietrznie jest :shake: evaxon napisał(a):dziwne....wydawalo mi sie ze juz tu bylam dzisiaj :niewiem: boberek :multi: Bilobil Ewuniu, Bilobil :lol: DORRAG napisał(a):Cześć Gastonki:p :p Cześć Gremlincie :multi: Agnieszka PPP napisał(a):Ja spię wygodnie z Almuchą:evil_lol: :evil_lol: Za to mój mężuś jak wraca ne weekendy do domu musi dupsko Almy przepychać bo ona śpi na jego miejscu:evil_lol: Hahaha, Gasiu też śpi na połówce TZcika. Ale jak TZcik jest z nami - to pies wciska się na moją połówkę :evil_lol: AgusiaTerierka napisał(a):Każdy ma takiego boksera, na jakiego sobie zasłużył...:evil_lol: Ciociu Jadziu :mad: :mad: :mad: co to za insynuacje :mad: :mad: :evil_lol: AgusiaTerierka napisał(a): Kiri nawet się nie ruszy, udaje, że nie czuje, jak wyrywam spod jej....kołdrę. hahaha:lol: AgusiaTerierka napisał(a): Witamy Kasiu, buziaczki dla Gasia:lol: . Ceść , rudy odsyła obślinionego całusa :loveu: Quote
Kate I Luka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='bonita']Cześć córciu moja koffana :) Mamusiu, jak miło że przyszłaś :) Zaraz będą foteczki wnusia ;) Quote
bonita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Kate I Luka']Mamusiu, jak miło że przyszłaś :) Zaraz będą foteczki wnusia ;) O, to poczekam i oglądnę:loveu: Quote
leemonca Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 i co ? świnka pokonana:evil_lol:??? cześć Kasieńko Quote
bonita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Jak morduje, on ją delikatnie cycka :loveu::evil_lol: Quote
niki_ill Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Witam Fajna ta swinka, musze cos takiego "skrecic" dla moich kundli :evil_lol: Pozdrowionka Quote
e.v.a Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 wiyanko:multi: oo widze ze swinka sie jeszcze trzyma:cool3: :cool3: wytrzymała bestia:evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Kate I Luka']Z serii: morduję świnkę ... Zanim pojawiły się zdjęcia, ujrzałam ten napis:crazyeye: :crazyeye: I( usilnie próbowałam sobie przypomnieć, czy Wy macie jakąś świnkę morską;) :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='AgusiaTerierka'] Szukasz drugiej kołdry?:razz: Buhahahahhaa:evil_lol: Skąd wiedziałaś:razz: ;) Quote
Alicja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 :loveu::loveu::loveu:ale słodki mordenca z Gastonka;) a Ozzy cholernik nie chce sie bawić takimi zabawkami Quote
DORRAG Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cześć Kasiu:p Ale z niego mordulec świnek:evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
mar....ka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cześc Kasiu, swinka się po swietach uchowała. Nie zjedliscie na swqiarteczny obiad???? Quote
Kate I Luka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Dzień dobry w weekendzik... Komu weekend temu weekend. Ja w pracy. Ale dziś zabrałam ze sobą rudego. Żal mi już go było zostawiać samego po całym tygodniu pracy, i przyjechał dziś ze mną. Pierwszy raz jechaliśmy autobusem :crazyeye: Pies zestresował mi się trochę ale po chwili się ładnie położył,i dojechaliśmy szczęśliwie. Teraz stoi i lustruje każdą osobę wchodzącą :p Mam nadzieje, że nie znajdzie się żąden antypsiowy ludź, któremu się to niespodoba. Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 O widzę, że Gastuś, też pies pracujący:razz: Quote
Recommended Posts