Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DORRAG']Witaj kasiu:p

Mamy deszczowo i zimno na polku :placz: nie powiem przez kogo:evil_lol:
Hej... no właśnie... Jakaś czarownica nam to przepowiedziała... a kysz z nią :evil_lol:
[quote name='Agnieszka PPP']Cześć;) U nas tez zimno......Alma na ławeczce na mnie czekała:lol: :lol:
Hej :) Nasze psioki to najwierniejsze czekacze :D
[quote name='gosikf & dogs']No w końcu udało mi się dotrzec do pięknego Gastona!!!
Witam!!! Oświadczam, że będę tu zaglądac! I nikt mi w tym nie przeszkodzi:evil_lol: Gaston to piękny boksio i nie powiem ma zawiłą historię z tymi przeprowadzkami ale myślę, że teraz to ma już rodzinkę do grobowej deski!!! Nie trudno się zorientowac:lol: :lol: :lol:
Witaj, zapraszamy a zaraz biegnę z rewizytą ;)

Posted

[quote name='madzia i medor']Był i jest:mad: :mad: :loveu:
Którędy on go wydalił:niewiem::evil_lol:
:hmmmm: jak kura w jajeczku zniósł :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='zuzolandia']Witanko Gastusiowa kobietko;-) ..psesylamy milusie buziolki;-)
Nie wydalił ;-) to po prostu CUD był;-) ehheehehehheh

o właśnie, właśnie ... to był cud :sg168:
[quote name='AgusiaTerierka']Dobrej nocy, Kasiu i mój Krewnioku:razz: .
Cześć Dziewczyny... Spać dziś nie mogłam. Było mi zimno mimo włączonego ogrzewania, koszmary mi się śniły, a koło 3 obudziły mnie jakieś trzaski w przedpokoju :nerwy: :nerwy: :nerwy: :nerwy:
[quote name='gosikf & dogs']Dobranoc i miłego dnia!
A dzień dobry i miłego dnia :D

Posted

[quote name='tygra']cześć Kasiu :), śliczne maleństwo
Witaj Beatko :) no nie można wątpić że to po mnie mój skarb taki śliczny :lol!: :lol!: :lol!:

Jeśli chcesz ustalić, gdzie aktualnie znajduje się i co robi bliska Ci osoba - jeśli posiada telefon komórkowy - wystarczy, że klikniesz w podany niżej adres a następnie wpiszesz numer jej telefonu.
Należy pamiętać o prefiksie kraju, bez spacji
np: +48606123456
Z uwagi na dużą odległość od satelity zdjęcie szukanej osoby może być nieco zamazane.
Życzę wielu emocji.

www.teapetece.com/moviles/

Posted

[quote name='Kate I Luka']
Cześć Dziewczyny... Spać dziś nie mogłam. Było mi zimno mimo włączonego ogrzewania, koszmary mi się śniły, a koło 3 obudziły mnie jakieś trzaski w przedpokoju :nerwy: :nerwy: :nerwy: :nerwy:
A dzień dobry i miłego dnia :D
A pies obrończy co wtedy robił...?

[quote name='Kate I Luka']

Jeśli chcesz ustalić, gdzie aktualnie znajduje się i co robi bliska Ci osoba - jeśli posiada telefon komórkowy - wystarczy, że klikniesz w podany niżej adres a następnie wpiszesz numer jej telefonu.
Należy pamiętać o prefiksie kraju, bez spacji
np: +48606123456
Z uwagi na dużą odległość od satelity zdjęcie szukanej osoby może być nieco zamazane.
Życzę wielu emocji.

www.teapetece.com/moviles/

Oj, Kasiu, będzie się w niektórych domach działo...:diabloti:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
A pies obrończy co wtedy robił...?

obrończy pies spał obrażony na fotelu:mad: Obraził się i poszedł z łóżka jak mu zabrałam spod tyłka w nocy kołdrę bo mi było zimno i musiałam nakryć się dwoma a w zamian dałam "tylko" kocyk. Rozpuszczone jak dziadowski bicz mam to bydle :diabloti:

Posted

[quote name='a_ga.isk']Dzień dobry ;)
Hejka :0 U nas sie pogoda popsuła:( w klapkach nie da się chodzić :cool1:

[quote name='zuzolandia']Witanko słonecznie kofffana;-) .o oooooo ciekawa rzecz;-) trza sprawdzic mojego TZ czy faktycznie na kursie siedzi ehehehehh;-)
buziolki dla faflunka;-)

a może lepiej nie wiedzieć :eviltong: co te tzciki porabiają:eviltong:

Posted

Mnie natomist wszystko boli...Ała! Całą kołdrę ściągnęły pod siebie trzy wstrętne psy, a miejsca zajęły tyle,że ciągle spadałam i trzymałam się Zeusa żeby nie spasc:evil_lol: I tak dotrwałam do rana

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
Mnie natomist wszystko boli...Ała! Całą kołdrę ściągnęły pod siebie trzy wstrętne psy, a miejsca zajęły tyle,że ciągle spadałam i trzymałam się Zeusa żeby nie spasc:evil_lol: I tak dotrwałam do rana

hahaha, musisz sie przenieść na pozycję "od ściany"

Posted

[quote name='gosikf & dogs'] hahahahaha:evil_lol: Widze masz już sposoby. No to się uzupełniamy w dziedzinie wiedzy o psach!:evil_lol:
Kochana... ostatnio tak kiblowałam przyciśnięta do ściany, i nawet odwrócić się nie mogłam :p ale wolę już to, niż odwrót i brak łóżka pod sobą :evil_lol:

Posted

[quote name='gosikf & dogs']No szczególnie jak na wysokości głowy mam taką metalową rurkę(częśc od biurka) i nim zauważę brak łóżka mogę pooglądac ptaszki:evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

a_ga.isk napisał(a):
Ha! A u nas ciągle piękna :razz:

U mnie też ładnie! Słoneczko grzeje:lol: Tylko jeden minus- to słoneczko jest od strony okien mojego pokoju i przez cały okrągły dzień nagrzewa mi ten pokój, że się stopic można. SAUNA za free! Kto chce, kto chce?:evil_lol:

Posted

Agniest napisał(a):
hello Kate-ówny :) a ja od jutra mam weekendzik, bo urlopik sobie biorę.....
Pozdrawiam :)

Zazdroszczę... ale ja od 1wszego maja się urlopować będę, w dodatku po angielsku ;)
PS. Jaki ładny avek nowy :)

a_ga.isk napisał(a):
Ha! A u nas ciągle piękna :razz:

:placz: buuu.... ale masz fajnie
gosikf & dogs napisał(a):
U mnie też ładnie! Słoneczko grzeje:lol: Tylko jeden minus- to słoneczko jest od strony okien mojego pokoju i przez cały okrągły dzień nagrzewa mi ten pokój, że się stopic można. SAUNA za free! Kto chce, kto chce?:evil_lol:

ja kcem, ja.... Uwielbiam słonko, lato :loveu:

Posted

Czesć:hand::hand::hand:
Ja to już się przyzwyczaiłam spać pod ścianą - noc, jak co noc:cool1: :evil_lol: A na wlezienie pod kołdrę, an której akurat uwalił dupsko Medorek, znalazłam sposób;) :cool1: