zuzolandia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Tez bym wypiła ale mam alkoholowstretttttttttttttttt po weeku ;-) eheh witanko i buzianko rodzinko Gastolinskich;-) Quote
Kate I Luka Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 tygra napisał(a):Pewnie się nie możesz już doczekać jazdy do TZcika :) fajnie cieszę się z Tobą Już odliczam - 14 dni :multi: DORRAG napisał(a):Cześć Kasiu:p Super że jedziesz do Tz-cika:multi: :multi: Gratuluję 300 stronki:knajpa: :knajpa: :knajpa: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: Ciesze sie ogromnie...jakoś mam nadzieję przeleci do tego lipca ;) evaxon napisał(a):to kiedy dzidzia??:loveu: :evil_lol: za 300stronke:cool3: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: Ewusia... Ty to wszystko dojrzysz :cool3: Dzidzia - mogła by być nawet już :oops: Ostatnio poszaleliśmy jak TZcik przyjechał, bo po jego wyjeździe odstawiłam tabletki, ale jednak komóreczki się nie połączyły :eviltong: Quote
Kate I Luka Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='DORRAG']No przecież Kasia pisze ze jedzie do TZ-cika:siara: :siara: :siara: :eviltong: :eviltong: nie... tak szybko to to być nie może... ale mam nadzieję, że już niedługo nadejdzie TA chwila :p [quote name='evaxon']a ze strony wczesniej:eviltong: nieprawda - z blogaska Jagody :evil_lol: [quote name='ferraribox']Nic dodać,nic ująć.My też się cieszymy,że jedziesz do Tz-cika:lol: No i ta 300 stronka ciekawej galeryjki:multi: -GRATULUJEMY dziękujemy :loveu: [quote name='Imbir1']:multi::multi::multi:no to za tą 300 stronkę:multi::multi::multi: :beerchug: :beerchug: :beerchug: [quote name='madzia i medor']I ja sie napiję (za 301;) ;) ;) ):drink1: :drink1: :drink1: :drink1: Quote
Kate I Luka Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:tu tez popijawa hey Kasiu:multi::multi::multi: :knajpa: :knajpa: :knajpa: [quote name='zuzolandia']Tez bym wypiła ale mam alkoholowstretttttttttttttttt po weeku ;-) eheh witanko i buzianko rodzinko Gastolinskich;-) Ceść Zuzolińskie ;) :multi: [quote name='tygra']haha ja też po weekendzie trochę mam :) Cześć Beatko :multi: Wczoraj Gastek poszalał pod moją nieobecność , rozgryzł kolejną szufladę z ratanowej szafki. Już zostały tylko 4 z 10 szuflad w całości :roll: :roll: A tak wogóle, to okazało się że tatko się nademną zlituje, i weźmie sobie wolne od pracy [SIZE="1"](swoją drogą fajnie ma w pracy - cały weekend, nawet 1,i 3 musi iść pracować) i mnie zawiozą z mamuśką na lotnisko :multi: Quote
a_ga.isk Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ale fajnie sié masz ;) No moæe wyøaczajác szafki ;) Quote
e.v.a Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Kate I Luka napisał(a): Ewusia... Ty to wszystko dojrzysz :cool3: Dzidzia - mogła by być nawet już :oops: Ostatnio poszaleliśmy jak TZcik przyjechał, bo po jego wyjeździe odstawiłam tabletki, ale jednak komóreczki się nie połączyły :eviltong: :mdleje:echh qrcze no :razz: :mad: witanko:loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Witaj, szczęśliwa Kasiu! Mizianko dla Gasia Juniorka... Quote
ferraribox Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Buziaki od faflunów:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Medorowa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Kate I Luka'] Ach, tak się jakoś rozczuliłam:oops: :oops: :loveu: [quote name='Kate I Luka'] i mnie zawiozą z mamuśką na lotnisko :multi: Siuper:multi: :multi: Quote
Jagoda1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='madzia i medor']Ach, tak się jakoś rozczuliłam:oops: :oops: :loveu: /quote] Myślałby ktoś - wrażliwa...:evil_lol: Quote
bonita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Cześć córcia :loveu: Ty też masz sceniacka małego? :grin: śliczny malusi :loveu: Quote
Kate I Luka Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Jestem, jestem... Zrobiłam najpierw przelot po Waszych galeryjkach w międzyczasie poobsługiwałam kilku ludków Już baaaardzo marzę o weekendzie. Ten tydzień mi się cholernie dłuży - pracuję od 10tej do 18stej, Gasinka musi na mnie długo długo czekać. Ale jak wracam jego podskoki i fikołki nie mają umiaru :p [quote name='DORRAG']Cześć Kasiu:p Hejka :multi: [quote name='ferraribox']:loveu: :loveu: Buziaki od faflunów:eviltong: :eviltong: Dziękuję bardzo :) [quote name='madzia i medor']Ach, tak się jakoś rozczuliłam:oops: :loveu: Siuper:multi: Słodki był, no nie??? A teraz takie toto z niego wyrosło :diabloti: [quote name='bonita']Cześć córcia :loveu: Ty też masz sceniacka małego? :grin: śliczny malusi :loveu: Tak mamciu, Gasiu mi wydał potomka :evil_lol: [quote name='dealer']witam witam :) :hand: :hand: :hand: [quote name='evaxon']witanko Kasienko:multi: :multi: :multi: :hand: :hand: :hand: [quote name='AgusiaTerierka']Kasiu, Kasiu...!!! :hand: :hand: :hand: Quote
DORRAG Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witaj kasiu:p Mamy deszczowo i zimno na polku :placz: nie powiem przez kogo:evil_lol: Quote
Agnieszka PPP Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Cześć;) U nas tez zimno......Alma na ławeczce na mnie czekała:lol: :lol: Quote
gosikf & dogs Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No w końcu udało mi się dotrzec do pięknego Gastona!!! Witam!!! Oświadczam, że będę tu zaglądac! I nikt mi w tym nie przeszkodzi:evil_lol: Gaston to piękny boksio i nie powiem ma zawiłą historię z tymi przeprowadzkami ale myślę, że teraz to ma już rodzinkę do grobowej deski!!! Nie trudno się zorientowac:lol: :lol: :lol: Quote
Medorowa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Kate I Luka'] Słodki był, no nie??? A teraz takie toto z niego wyrosło :diabloti: Tak mamciu, Gasiu mi wydał potomka :evil_lol: Był i jest:mad: :mad: :loveu: Którędy on go wydalił:niewiem::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witanko Gastusiowa kobietko;-) ..psesylamy milusie buziolki;-) Nie wydalił ;-) to po prostu CUD był;-) ehheehehehheh Quote
Recommended Posts