Iza i Fidel Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Czesc Kasiu, piekny jest Twoj Gastek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Po prostu słodziak :loveu: 300 setka się zbliża :cool3::multi: Quote
Kate I Luka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='evaxon'] jak rybka:loveu: Paszczak :evil_lol: [quote name='tygra']witam Kasiu ale słodki Cześć Beatko :multi: [quote name='majoka']Jaka bródka siwiutka i jakie wąsiki:loveu: Dopiero teraz zajarzyła, że między Kaną a Gastkiem tak gdzieś 20 dni róznicy. Kana z 18 sierpnia 2005:diabloti: Kasia impreza wspólna koniecznie, te nasze daty urodzenia:evil_lol: A tak Poza tym Łukaszek z 8-go grudnia, a TZ z 6 stycznia (trzej królowie go przynieśli) Kochana... to na imprezkę do UK zapraszam... bo już najprawdopodobniej tam będę świętowała :D A mój TZcik Koziorożec- z 24 grudnia :cool3: Quote
Kate I Luka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Czyżby lekko zdenerwowany Gastonek :razz: . Tak, tak - poddenerwowany - nie lubi jak biegam za nim z aparatem :p [quote name='ferraribox']Kasiu meldujemy się.śliczne włoski,ok.kolory,szczęście wypisane na twarzy no i miniasty, rewelacyjny wnusio:loveu: :loveu: :loveu: Cześć Ferrariboskiki Kochane :multi: [quote name='madzia i medor']Gastuniu Ty piękny pięknotku:loveu: Cioci Madzi Mojej ślicznej też się podobam :loveu: [quote name='a_ga.isk'] 'Nieprawda to wcale tak nie było:razz: Co się ze mną kłucisz:evil_lol:' Świetne fotki :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hejo Aga :multi: Quote
Kate I Luka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Imbir1']Witajcie Gastonki i Kasionki :diabloti: Cześć Imbirki :) Snilaś mi się dziś Julcio z Imbirkiem :eviltong: [quote name='Iza i Fidel'] Czesc Kasiu, piekny jest Twoj Gastek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pikny, pikny po Pańci :evil_lol: [quote name='evaxon']dżemdobryyy:multi: Cześć Ewuś :multi: [quote name='bonita']Po prostu słodziak :loveu: 300 setka się zbliża :cool3::multi: Mamcia, hellllo :multi: Po miłym weekendzie znów w pracy. A tak mi się nie chciało dziś zostawiać mojego rudzielca :-( Ale mam newsa : na połowę weekednu majowego dostałam w pracy free i lecę do mojego TZcka :laola: :laola: Lecę 01.05. wracam 08.05. :multi: :multi: Teraz mam małe problemo jak się dostać do Krakowa na Balce, bo mój tata zmotoryzowany idzie do pracy a teściowie wyjeżdżają na cały weekend. I nie ma kto i jak zawieźć. Denerwuje się na myśl o pociągu, bo to trzeba do centrum, i potem się przesiadać na pociąg na lotnisko. A jak coś się opóźni to jestem ugotowana.... Quote
Agniest Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 hej :) Fryzurkę masz super ! Ja też ostatnio zrobiłam sobie pasemka brąz na blond włosy i też mam grzywkę, ale nie taką gęstą jak twoja, bo niestety moje włosy cieniutkie są i niezbyt gęste...... Wspaniale, że lecisz do TZ-cika - a widzisz jak czas szybko biegnie ? Jak wrócisz będzie połowa maja, potem czerwiec i jeszcze troszkę i będziecie już na zawsze razem :) Quote
Imbirka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Kate I Luka napisał(a):Cześć Imbirki :) Snilaś mi się dziś Julcio z Imbirkiem :eviltong: mam nadzieję, że nie był to zaden koszmar:cool3::evil_lol: fajnie, ze się znowu spotkacie:multi: Kasia, a nie masz jakiegoś połączenia autobusowego prosto na lotnisko? Quote
Jagoda1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Gaduła:lol: ! Wyściskaj od cioci Gastonka. Od Dziewczynek buziaki:loveu: Quote
Medorowa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Cześć Kasieńko:multi: :multi: :multi: Super, że lecisz do TZcika:loveu: Quote
Kate I Luka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Agniest']hej :) Fryzurkę masz super ! Ja też ostatnio zrobiłam sobie pasemka brąz na blond włosy i też mam grzywkę, ale nie taką gęstą jak twoja, bo niestety moje włosy cieniutkie są i niezbyt gęste...... Wiosna - trzeba się odnowić :cool3: [quote name='Imbir1']mam nadzieję, że nie był to zaden koszmar:cool3::evil_lol: Milusi sen, szliśmy gdzieś razem na spacerek... ale Imbirek był taki jakiego go ze schronu wziełaś, taki zabiedzony :-( [quote name='Imbir1'] fajnie, ze się znowu spotkacie:multi: Kasia, a nie masz jakiegoś połączenia autobusowego prosto na lotnisko? kurde no właśnie nie ma żadnego busa... Sa, ale też do centrum, a nie na lotnisko. Trudno - mam wylot o 13 stej, ale będę już jechała pociągiem o 7mej by jak coś nie wypali były opcje innego połączenia [quote name='AgusiaTerierka']Gaduła:lol: ! Wyściskaj od cioci Gastonka. Od Dziewczynek buziaki:loveu: Dzięki Kobiteczki :multi: [quote name='madzia i medor']Cześć Kasieńko:multi: :multi: :multi: Super, że lecisz do TZcika:loveu: Cześć Sisterka :multi: Quote
tygra Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Pewnie się nie możesz już doczekać jazdy do TZcika :) fajnie cieszę się z Tobą Quote
DORRAG Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Cześć Kasiu:p Super że jedziesz do Tz-cika:multi: :multi: Gratuluję 300 stronki:knajpa: :knajpa: :knajpa: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: Quote
e.v.a Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 to kiedy dzidzia??:loveu: :evil_lol: za 300stronke:cool3: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: Quote
DORRAG Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 evaxon napisał(a):to kiedy dzidzia??:loveu: :evil_lol: No przecież Kasia pisze ze jedzie do TZ-cika:siara: :siara: :siara: Quote
e.v.a Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 DORRAG napisał(a):No przecież Kasia pisze ze jedzie do TZ-cika:siara: :siara: :siara: hyy hyy hyyy bedziemy trzymac kciuki :siara::siara::siara: Quote
Jagoda1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 evaxon napisał(a):to kiedy dzidzia??:loveu: :evil_lol: A Ty skąd wiesz???? Quote
e.v.a Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A Ty skąd wiesz???? a ze strony wczesniej:eviltong: Quote
Jagoda1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Na 229-tej nie ma...;) ;) Za następne stronki:drink1: Quote
e.v.a Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Na 229-tej nie ma...;) ;) Za następne stronki:drink1: to gdzies na 228 bedzie pewnie:evil_lol: Quote
ferraribox Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć Kasiu:p Super że jedziesz do Tz-cika:multi: :multi: Gratuluję 300 stronki:knajpa: :knajpa: :knajpa: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: Nic dodać,nic ująć.My też się cieszymy,że jedziesz do Tz-cika:lol: No i ta 300 stronka ciekawej galeryjki:multi: -GRATULUJEMY Quote
Imbirka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 :multi::multi::multi:no to za tą 300 stronkę:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 :multi::multi::multi:tu tez popijawa hey Kasiu:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts