Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kate I Luka']:oops: :oops: Jak wrócę do domku, i opowiem Gastusiowi ile cioteczek jest w nim zakochanych to chyba padnie :evil_lol:

Ode mnie, od Suniek też, proszę:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Cześć Kobitki :) :) :)

Ja u rodziców, Gaston właśnie dostaje palpitacji serca po długim spacerze. Nie było biegania a on sapie jak lokomotywa. Nawet nie chce myśleć o tym co z nim będzie jak nadejdą upały :roll:

No dobrze,zlitujem siem i daję wyczekiwane fotki fryzurki.
Z dedykacją dla najwierniejszej Ewci :p

Tak było do niedawna:

a tak jest obecnie:

a tu jeszcze rodzinka w kompelcie

Posted

[quote name='evaxon']

:lol: Gastonek cie rozbiera:lol:

fryzurka super:multi: i nawet jak ci sie wlosy pokreca to beda extra:cool3: :cool3:
dopiero na fotce zauważyłam gdzie tą łapę pchał :cool3: /// a z włosami pokręconymi jak się kiedyś zjawiłam w pracy to nasz zaprzyjaźniony klient stwierdził: mokra włoszka :evil_lol:
[quote name='DORRAG']Ale ładnie Ci w tej Fryzurce:multi:
thx :loveu:
[quote name='Alicjarydzewska'];)super i włosków jakby więcej wizualnie się wydaje:multi::multi:
włosków to kiedyś miałam masę... jak szłam do fryzjera na studniówkę się czesać miałam włosy do pasa. Fryzjerka przez cały czas powtarzała mi pod nosem: kto to widział mieć tyle włosów :watpliwy: :watpliwy:
[quote name='niki_ill']Gastek zdaj esi emowic: "odejdz kobieto, przeciez chce spac :mad: "
Fryc fajny Kasia:lol:
dzięki :loveu:
[quote name='madzia i medor']Ślicznie sostrunia wygladasz w nowej fryzurce:Cool!::Cool!:

Ale ja już chyba kiedyś wspominałam, że uroda, to u nas rodzinne:diabloti:
no inaczej być nie może... po naszej pięknej Mamci - i my piekne jesteśmy :loveu: :loveu:
[quote name='a_ga.isk']Oho... nasza Lucca też już pada na dworze... przed 18 nie ma co z nią wychodzić...
A fryzurka ładna ;)
dzięki Aga :multi:

U rodziców życie toczy się innym rytmem... Już powoli mieszkanie zapada w sen :crazyeye:
Ja zaraz do wanny na bąbelkową kąpiel połączoną z książeczką. Miłej nocki i kolorowych snów Kobitki :cool3:

ZAPOMNIAŁABYM: dziś moja połóweczka kupiła nam autko w UK:multi: :multi:
Takie specjalne pod Gastusia by mógł z nami ładnie podróżować - kombika Peugeota 406.
O takiego właśnie (fotka beznadziejna - z mmsa)