Kitka20 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hej Gastusie:lol: niech zgadne doopka Gastonka i kikutek:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 .szczatki ogonkowe eheheh;-) Dziendoberek ;-) alez mamy dzisiaj pieknista pogode hej !!!!!!! Buziaczki poranne;-) hehehe Quote
Jagoda1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Kate I Luka']:oops: :oops: Jak wrócę do domku, i opowiem Gastusiowi ile cioteczek jest w nim zakochanych to chyba padnie :evil_lol: Ode mnie, od Suniek też, proszę:loveu: :loveu: :loveu: Quote
ferraribox Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Gastonki a właściwie Kasiu ,dziekuję za prześliczny banerek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 a dzis jest weekend:cool3: :cool3: :cool3: i beda foteczki fryzurki:multi: aa wlasnie:) siemanko:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Hello moja wspaniała Siss:loveu: z moim wspaniałym siostrzeńcem:loveu: Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:najsłodszy boxiowy kikutek:loveu: Kasiu ...gdzie foteczki fryza;) Quote
Imbirka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 cześć ciotka i cześć Gastonku:multi: to my też czekamy na fotki fryza:p Quote
DORRAG Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Cześć Kasiu:p Ja też czekam na fotki fryzurki:cool3: Quote
Kate I Luka Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Cześć Kobitki :) :) :) Ja u rodziców, Gaston właśnie dostaje palpitacji serca po długim spacerze. Nie było biegania a on sapie jak lokomotywa. Nawet nie chce myśleć o tym co z nim będzie jak nadejdą upały :roll: No dobrze,zlitujem siem i daję wyczekiwane fotki fryzurki. Z dedykacją dla najwierniejszej Ewci :p Tak było do niedawna: a tak jest obecnie: a tu jeszcze rodzinka w kompelcie Quote
e.v.a Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 :lol: Gastonek cie rozbiera:lol: fryzurka super:multi: i nawet jak ci sie wlosy pokreca to beda extra:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ;)super i włosków jakby więcej wizualnie się wydaje:multi::multi::multi: Quote
niki_ill Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Gastek zdaj esi emowic: "odejdz kobieto, przeciez chce spac :mad: " Fryc fajny Kasia:lol: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ślicznie sostrunia wygladasz w nowej fryzurce:Cool!::Cool!::Cool!: Ale ja już chyba kiedyś wspominałam, że uroda, to u nas rodzinne:diabloti: Quote
a_ga.isk Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Oho... nasza Lucca też już pada na dworze... przed 18 nie ma co z nią wychodzić... A fryzurka ładna ;) Quote
Kate I Luka Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='evaxon'] :lol: Gastonek cie rozbiera:lol: fryzurka super:multi: i nawet jak ci sie wlosy pokreca to beda extra:cool3: :cool3: dopiero na fotce zauważyłam gdzie tą łapę pchał :cool3: /// a z włosami pokręconymi jak się kiedyś zjawiłam w pracy to nasz zaprzyjaźniony klient stwierdził: mokra włoszka :evil_lol: [quote name='DORRAG']Ale ładnie Ci w tej Fryzurce:multi: thx :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'];)super i włosków jakby więcej wizualnie się wydaje:multi::multi: włosków to kiedyś miałam masę... jak szłam do fryzjera na studniówkę się czesać miałam włosy do pasa. Fryzjerka przez cały czas powtarzała mi pod nosem: kto to widział mieć tyle włosów :watpliwy: :watpliwy: [quote name='niki_ill']Gastek zdaj esi emowic: "odejdz kobieto, przeciez chce spac :mad: " Fryc fajny Kasia:lol: dzięki :loveu: [quote name='madzia i medor']Ślicznie sostrunia wygladasz w nowej fryzurce:Cool!::Cool!: Ale ja już chyba kiedyś wspominałam, że uroda, to u nas rodzinne:diabloti: no inaczej być nie może... po naszej pięknej Mamci - i my piekne jesteśmy :loveu: :loveu: [quote name='a_ga.isk']Oho... nasza Lucca też już pada na dworze... przed 18 nie ma co z nią wychodzić... A fryzurka ładna ;) dzięki Aga :multi: U rodziców życie toczy się innym rytmem... Już powoli mieszkanie zapada w sen :crazyeye: Ja zaraz do wanny na bąbelkową kąpiel połączoną z książeczką. Miłej nocki i kolorowych snów Kobitki :cool3: ZAPOMNIAŁABYM: dziś moja połóweczka kupiła nam autko w UK:multi: :multi: Takie specjalne pod Gastusia by mógł z nami ładnie podróżować - kombika Peugeota 406. O takiego właśnie (fotka beznadziejna - z mmsa) Quote
Jagoda1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Fryzura super, wyglądasz uwodzicielsko:razz: . Wspaniały rodzinny duecik:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts