Medorowa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Kate I Luka napisał(a): Właśnie była u mnie starsza Pani, która chyba z okazji nadchodzącej wiosny wyciągnęła z szafy wiosenny płaszcz... i nie wywietrzyła go:shake: i śmierdziała kulami na mole:roll: :roll: :roll: :roll: mija pół godziny jak wyszła a w biurze nadal śmierdzi :shake: :shake: Ło losie, okna pootwierajcie;) :lol: :lol: Cześć Sisterko:multi: Quote
Kate I Luka Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Ło losie, okna pootwierajcie;) :lol: :lol: Cześć Sisterko:multi: Hello :multi: :multi: [quote name='a_ga.isk']Witam wiosennie ;) Cześc Aga, u Was też słoneczko na maxa??? Gastuś chce Wam wszystkie Cioteczki powiedzieć jak bardzo Was KOCHA :loveu: :loveu: Quote
a_ga.isk Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Kate I Luka'] Cześc Aga, u Was też słoneczko na maxa??? Tak :cool3: Kochane 22 stopnie :p [quote name='Kate I Luka']Gastuś chce Wam wszystkie Cioteczki powiedzieć jak bardzo Was KOCHA :loveu: :loveu: 'Powiem co zechcesz tylko daj mi już spokój i odjedź z tą maszyną :eviltong:' Quote
Kate I Luka Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='a_ga.isk'] Tak :cool3: Kochane 22 stopnie :p u nas na weekendzik zapowiadają nawet 26 !!! Lato normalnie, lato :multi: :multi: [quote name='a_ga.isk'] 'Powiem co zechcesz tylko daj mi już spokój i odjedź z tą maszyną :eviltong:' Dokładnie... jak tylko chce mu zrobić fotki, gdy nie szaleje to od razu zaczyna się wkurzać i szczekać... ale jak się zajmuje jakąś zabawką, to mogę focić ile się da :) Quote
Medorowa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Kate I Luka'] Moje słoneczko:loveu: Quote
e.v.a Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Kate I Luka'] Gastuś chce Wam wszystkie Cioteczki powiedzieć jak bardzo Was KOCHA :loveu: :loveu: my ciebie tez tofamy:loveu: :loveu: :loveu: siemanko :cool3: a ja czekam i czekam i czekam na fote fryzurki .. i sie doczekac nie moge:razz: Quote
DORRAG Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Cześć Kasiu:p [quote name='Kate I Luka'] Gastuś chce Wam wszystkie Cioteczki powiedzieć jak bardzo Was KOCHA :loveu: :loveu: My też Cię Gastonku bardzo Toffamy:iloveyou: Quote
ferraribox Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ja też mocno ciebie kacham:oops: i Koka i Nomi i Gacek też kochają Gastona:oops: Quote
mar....ka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ciocia Mariolcia tez Cie kocha, no i oczywiscie kana. Za te zyczenia w Dniu Kobiet Kanulec do konca zycia bedzie Cie uwielbiał:loveu: Quote
Agnieszka PPP Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Witam:p :p Tez cię Gastuś kofamy..........jaki wzrok:loveu: Quote
zuzolandia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ......ja tez kocham PANA GASTOLINSKIEGO WSPANIAłEGO !!!!!!!!!!!!! Witaj złociutka Kasienkoooooo!!!!!!!! normalnie nie wyrabiam eheheh majac na głowie siostrzenice plus psa zapominam jaki jest dzien tygodnia ;-) hehe buziaczki Quote
Medorowa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 evaxon napisał(a): a ja czekam i czekam i czekam na fote fryzurki .. i sie doczekac nie moge:razz: Jej:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ewka po raz pierwszy dobrze gada:evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Czesc :p Witam z samegooo raaana *ziew*:cool3: Quote
Agniest Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 a dziś piątek 13 :evil_lol: witamy Gastolina i Kasieńkę :loveu: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Doberek Chojraczki:hand::hand:Słoneczko, wekeendzik i czego chcieć więcej:razz::lol: Quote
Kate I Luka Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='evaxon']my ciebie tez tofamy:loveu: :loveu: :loveu: siemanko :cool3: a ja czekam i czekam i czekam na fote fryzurki .. i sie doczekac nie moge:razz: [quote name='madzia i medor']Moje słoneczko:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu:BUZIIIIIIIIIIIIIIIII [quote name='DORRAG']Cześć Kasiu:p My też Cię Gastonku bardzo Toffamy:iloveyou: [quote name='ferraribox']Ja też mocno ciebie kacham:oops: i Koka i Nomi i Gacek też kochają Gastona:oops: [quote name='majoka']Ciocia Mariolcia tez Cie kocha, no i oczywiscie kana. Za te zyczenia w Dniu Kobiet Kanulec do konca zycia bedzie Cie uwielbiał:loveu: [quote name='Agnieszka PPP']Witam:p Tez cię Gastuś kofamy..........jaki wzrok:loveu: [quote name='zuzolandia'] ......ja tez kocham PANA GASTOLINSKIEGO WSPANIAłEGO !!!!!!!!!!!!! Witaj złociutka Kasienkoooooo!!!!!!!! normalnie nie wyrabiam eheheh majac na głowie siostrzenice plus psa zapominam jaki jest dzien tygodnia ;-) hehe buziaczki [quote name='bonita'] Słodziaczek :loveu: Koffany :) :oops: :oops: Jak wrócę do domku, i opowiem Gastusiowi ile cioteczek jest w nim zakochanych to chyba padnie :evil_lol: A teraz zagadka: Cio to ??? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 madzia i medor napisał(a):Jej:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ewka po raz pierwszy dobrze gada:evil_lol: Dziewczyny... fotki fryza mam zgrane na kompie u rodziców. Będę w weekendzik tam, to wstawię :cool3: a_ga.isk napisał(a):Czesc :p Witam z samegooo raaana *ziew*:cool3: Ceść :) Pikne słońce u nas od rana :multi: Agniest napisał(a):a dziś piątek 13 :evil_lol: witamy Gastolina i Kasieńkę :loveu: Witam i Was Panienki :p madzia i medor napisał(a):Doberek Chojraczki:hand::hand:Słoneczko, wekeendzik i czego chcieć więcej:razz::lol: Sister.... Ty nie denerwuj tym urlopem... Ja dorpiero do pracy przyszłam, do 17 work, potem 2 godz angielskiego... W domu będę koło 20 stej :-( :-( Ale za to w weekend....ToTaLnE LeNiStWo :multi: Quote
Kate I Luka Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='dealer']Dzien dobry prawie ze sasiadeczko:) Cześć Dilerowa :multi: :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Kate I Luka']:oops: :oops: Jak wrócę do domku, i opowiem Gastusiowi ile cioteczek jest w nim zakochanych to chyba padnie :evil_lol: A teraz zagadka: Cio to ??? :evil_lol: :evil_lol: Kikutek:grins::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Kate I Luka napisał(a): Sister.... Ty nie denerwuj tym urlopem... Ja dorpiero do pracy przyszłam, do 17 work, potem 2 godz angielskiego... W domu będę koło 20 stej :-( :-( Ale za to w weekend....ToTaLnE LeNiStWo :multi: Ja się wszystkim dookoła chwalę:p Nawet zadzwoniłam do koleżanki , życzyć jej miłej pracy i powiedzieć, jak to jest wspaniale się obijać i nic nie robić:diabloti: Quote
Recommended Posts