Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia i medor napisał(a):
Jak zwie, tak zwie :diabloti: :diabloti:

no i wlasnie, wiadomo o kogo chodzi:)

Madzia:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

cześć okienkowe Gastonki:multi::multi::multi:
[quote name='madzia i medor']Pamiętaj ...nie ma mnie
:ghost_2:
ja się obawiam o moją mamcię, co gdzieś wejdę to mnie zaskakuje czymś innym:cool3:

Posted

Imbir1 napisał(a):
cześć okienkowe Gastonki:multi::multi::multi:

ja się obawiam o moją mamcię, co gdzieś wejdę to mnie zaskakuje czymś innym:cool3:

:siara::siara: Nie bojaj się, gorzej być nie może:diabloti: :evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
:siara::siara: Nie bojaj się, gorzej być nie może:diabloti: :evil_lol:

i tutaj jakby takie watpliwosci mnie naszli......:razz:

Posted

Kochane zalatana jestem, a teraz prezes nas po kolei wzywa na jakies testy wiedzy o ofercie, zasadach sprzedaży i wogóle :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid:

Trzymajcie kciuki, bo inaczej mnie wyleją :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Kochane zalatana jestem, a teraz prezes nas po kolei wzywa na jakies testy wiedzy o ofercie, zasadach sprzedaży i wogóle :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid:

to sie testuj bo ja cie potem przetestuje bo bym chciala na urlopa jechac:)

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Spokojnie, inteligentnych się nie pozbywają:lol: ...

Posted

Cześć:p

Kate I Luka napisał(a):

O Boże u Ciebie w pracy też pytają:shake:
Trzymamy kciukasy:happy1:

Posted

Jestem :multi: :multi: Zaliczone na: całkiem nieźle. Nie wiem dokładnie jak to się ma do oceny, w każdym bądź razie moja kierowniczka dostała "marne 3"
Hmmmm... co to oznacza same sobie dopowiedzcie....

Pytania były głupawe, takie ogólne jak np : stolica Rumunii, Bośni i Hercegowiny, co to Djerba, gdzie leży Polańczyk, nad jaką rzeką leży Kazimierz Dolny, jak się nazywa Pałac Sułtanów w Stambule, no i potem takie już z branży: jakie hotele mają klime, które mają baseny, z jakiego lotniska latamy do Bułgarii....
A potem chyba 15 pytań z księgowości ... nienawidzę księgowych spraw, ale o dziwo to mi poszło najlepiej ;)

[quote name='dealer']to sie testuj bo ja cie potem przetestuje bo bym chciala na urlopa jechac:)
Kochana... szukaj lepszego biura... ja niedlugo stąd spadam :diabloti:
[quote name='AgusiaTerierka']Spokojnie, inteligentnych się nie pozbywają:lol: ...
oj wiesz... w mojej firmie jest zgoła inaczej :p Jak widzisz powyżej... Najlepsi pracownicy to tacy, którzy umieją najlepiej sprzedać swoją pracę, nawet jeśli psinco robią...
[quote name='DORRAG']Cześć:p

O Boże u Ciebie w pracy też pytają:shake:
Trzymamy kciukasy:happy1:
Oj pytają, pytają... Wczoraj wymyslili, że nawet kamery zainstalują, by wiedzieć kto i co robi w pracy ... Szkoda, że dopiero teraz przyszli po rozum do głowy, bo moja szefowa potrafi sobie w trakcie pracy wychodzić na seanse do kina obok, a prezes nic o tym nie wie....
[quote name='evaxon']:multi: :multi: :multi: doberek
Berek Ewunia i Tirgunia :multi:

Posted

dealer napisał(a):
i tutaj jakby takie watpliwosci mnie naszli......:razz:

A to czemuż że no tak:diabloti:
Kate I Luka napisał(a):

Oj pytają, pytają... Wczoraj wymyslili, że nawet kamery zainstalują, by wiedzieć kto i co robi w pracy ... Szkoda, że dopiero teraz przyszli po rozum do głowy, bo moja szefowa potrafi sobie w trakcie pracy wychodzić na seanse do kina obok, a prezes nic o tym nie wie....

Buhahaha:evil_lol: Nieźle:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Czesc Kasiu i Gastonku !!

Nadrabialam zaleglosci w ogladaniu.

Tez taka pileczke mamy.Tzn.pilka jak pilka,ale u nas tez sznureczek jest fajniejszy :lol:

Gratuluje wynikow testu.Zdolna z Ciebie bestia :cool2:

Posted

[quote name='a_ga.isk']Witam ;) Widzę że teścik miałaś i że dobrze poszło :) A możnaby pomyśleć że nauka z szkołą się kończy :lol:
Wiesz... prawda jest taka, że 5 lat szkoły turystycznej nie dało mi tyle wiedzy ile miesiąc pracy w biurze i w kontakcie z żywym klientem....Jednak praktyka czyni mistrza :p :p :p
[quote name='evaxon']oj Kasienko jestemz ciebie dumna:loveu: moze cie kierowniczka zrobia i tez bedziesz mogla chodzic do kina:evil_lol:
Ewuniu... myślisz, że bym się nadała na kierowniczkę :loveu: :loveu: :loveu: mogłabym się obijać, i nicnierobić, i całymidniami biegać po sklepach...i spóźniać się i wychodzić wcześniej... ale miałabym życie :evil_lol:
[quote name='ferraribox']My też jesteśmy dumni z ćiebie Kasiu!Pewnie Gaston rozładował już Twój poranny stres?
Hej... Gastuś grzecznie czekał na mnie w domku i podgryzał na kanapie mydło wykradzone z łazienki :diabloti:
[quote name='madzia i medor']
Buhahaha:evil_lol: Nieźle:evil_lol: :evil_lol:
Nie hihaj siostra... Szefowanie to ciężka robota :cool3:
[quote name='Iza i Fidel']Czesc Kasiu i Gastonku !!

Nadrabialam zaleglosci w ogladaniu.

Tez taka pileczke mamy.Tzn.pilka jak pilka,ale u nas tez sznureczek jest fajniejszy :lol:

Gratuluje wynikow testu.Zdolna z Ciebie bestia :cool2:
Ceść Izuś, wreszcie u nas :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='bonita']Cześć córcia :) Jesteś:multi:
Helooooł Mamcia... jestem, ale co chwile znikam bo mi się kompik resteuje :-(
[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć Kasiu.:loveu:
poczytałam ....lece do pracki

Hej Aluś... jeszcze tylko dziś i jutro i cały weekendzik obijania się :multi:

Właśnie była u mnie starsza Pani, która chyba z okazji nadchodzącej wiosny wyciągnęła z szafy wiosenny płaszcz... i nie wywietrzyła go:shake: i śmierdziała kulami na mole:roll: :roll: :roll: :roll: mija pół godziny jak wyszła a w biurze nadal śmierdzi :shake: :shake: