ferraribox Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy wiosennego słoneczka,zdrówka i smacznego jajeczka. ASIA<GASTON<KOKA<NOMI Quote
mar....ka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dwa kurczaki w koszyku siedzą i rzeżuche sobie jedzą, baran w szopie zioło pali pewnie zaraz się przewali, ksiądz za stolem już się buja Wesołego Alleluja! Quote
DORRAG Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Jaj przepięknie malowanych, Świąt wesołych, roześmianych. W poniedziałek kubeł wody. Szczęścia, zdrowia oraz zgody. WESOŁEGO ALLELUJA! Quote
Medorowa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [SIZE="3"]Niech zające i barany pospełniaja Twoje plany, porzuć wszystkie rozterki, bo to czas wielkiej wyżerki, ponadto Świąt w szczęście owocnych życzy króliczek Wielkanocny.;) Quote
Jagoda1 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Radosnych, spokojnych, rodzinnych Świąt:loveu: :lol: ! Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 czessssssssssssssssc Gastony :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='bonita']Heeeeloł jutro do roboty .... Mamcia, Ty nie przypominaj o tej szarej rzeczywistości:shake: :shake: :shake: Cześć SiSs:lol: Quote
Agniest Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 i skończyło się słodkie lenistwo........ Witamy wszystkich po świętach :) Quote
Kate I Luka Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Witajcie... Dziękujemy serdecznie za wszystkie życzenia świąteczne. Niestety, czas świętowania się skończył, i znów do pracy trzeba było przyjść:shake: Mam dla Was kilka Gastusiów okiennych: Quote
bonita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Mój wnusio kogoś woła przez okienko ;) Śliczny jak zawsze ten Twój Gastuś :loveu: Też jesteście objedzeni za wszystkie czasy? Quote
Kate I Luka Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='bonita'] Mój wnusio kogoś woła przez okienko ;) Śliczny jak zawsze ten Twój Gastuś :loveu: Też jesteście objedzeni za wszystkie czasy? Oj tak nawoływacz z niego:evil_lol: , podwórko przecież jest jego, i musi pilnować :evil_lol: Objedzeni, i przejedzeni i najedzeni :roll: :roll: :roll: :roll: Już po śniadaniu brzuch mi pękał, na obiad patrzyć nie mogłam, kolacji wogóle nie jadłam... Całe szczęście, że w gacie się dopiełam dziś :evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witam po swietach ;) Widze ze Gastek znowu czegos wypatruje ^^ Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ale panienka z okienka:razz::loveu::loveu: Cześć:cool3: Quote
leemonca Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale panienka z okienka:razz::loveu::loveu: Cześć:cool3: chyba panienek :diabloti::evil_lol::diabloti: [SIZE=2]cześć Chojraki :multi: Quote
DORRAG Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Cześć Kasiu:p Piękny podglądacz okienkowy:loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 .jak zawsze niezwykle sliczny PAN GASTOLINSKI ;-) Witamu Kasienko poswiatecznie .......;-) my tez łobzarci na maxa ..fujjjjj .na jedzonko patrzec nie moge;-).chociaz marcepanowym zjaczkiem nie pogardze hehe włąsnie go wcinam ;-) Buziolki Quote
Jagoda1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Kate I Luka']Oj tak nawoływacz z niego:evil_lol: , podwórko przecież jest jego, i musi pilnować :evil_lol: Pies obrończy? Pilnuje, by do Pańci nikt oknem się nie dostał.:evil_lol: Quote
ferraribox Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Nadrabiam zaległości na dogo.Okienkowy wnuczek jak zwykle piękny.Pozdrawiam Ciebie Kasiu a wnusia pomiziaj ode mnie:loveu: Quote
ferraribox Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Nadrabiam zaległości na dogo.Okienkowy wnuczek jak zwykle piękny.Pozdrawiam Ciebie Kasiu a wnusia pomiziaj ode mnie:loveu: Quote
e.v.a Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 oo Gastusiek okienny:loveu: :loveu: witanko:multi: Quote
Recommended Posts