Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']Halo Gastuski:)
a my jedziemy do Polski na swieta:multi:
czas niespodzianek normalnie:)
:mdleje: Za co:shake: Pytam się ZA CO:placz: :evil_lol:
[quote name='majoka']

Gdzie przekraczacie granicę???

Mariolko, ja Cię proszę, Ty jej nie podpuszczaj:mad: :diabloti:
[quote name='Kate I Luka']Cześć Babeczki :)

Ja jeszcze na chwilkę w pracy, jeszcze jedno rozliczenie ubezpieczeń muszę zrobić i spadam do domku.
Bo w domku czeka na mnie.... TZcik Kochany:loveu: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Przyjechał, i tak jak myślałam, Gaston oszalał ze szczęścia... Pieszczotom nie było końca, aż się biedak ze szczęścia posikał w przedpokoju :roll: [SIZE="1"]Gaston oczywiście....

Ja od dziś do środy urlopik, fotek będzie dużo i jak tylko będę spowrotem z Wami na dogo to was zasypię :p :p :p

No i obiecana fryzurka będzie. Łukaszowi się bardzo podoba, całe szczęście :cool3:

Buziaki Kobitki, do zobaczenia i usłyszenia :multi:

Super :multi::multi::multi: Udanego wekeendziku Wam życzę i dużo miłości:evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']:mdleje: Za co:shake: Pytam się ZA CO:placz: :evil_lol:

quote]

czy chcesz cos dodac do swojej wypowiedzi??? do Marioli mam po drodze , Zlozoryja tez na szlaku....:diabloti: kawe szykuj!:evil_lol:

Posted

dealer napisał(a):
[quote name='madzia i medor']:mdleje: Za co:shake: Pytam się ZA CO:placz: :evil_lol:

quote]

czy chcesz cos dodac do swojej wypowiedzi??? do Marioli mam po drodze , Zlozoryja tez na szlaku....:diabloti: kawe szykuj!:evil_lol:

Cieszysz się Madzia nie hehehe

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Chociaż na chwilkę wpadnij...:lol:

I zdaj nam relacje-CO SŁŁŁŁYYYYCCCCCCHHHHHAAAAAAĆĆĆĆĆĆĆĆ?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ? ;)

Posted

dealer napisał(a):
madzia i medor napisał(a):
:mdleje: Za co:shake: Pytam się ZA CO:placz: :evil_lol:

quote]

:shock: :shock: Wyjeżdżam ...:Help_2:
majoka napisał(a):
[quote name='dealer']

Cieszysz się Madzia nie hehehe

Niezmiernie:diabloti:

Kasieńko wracaj, fotki dawaj i opowiadaj :loveu: :loveu:

Posted

Cześć, cześć, już jestem ;) ;) ;)

Dziś już w pracy, więc na dogo od rana, a jeśli klienci dadzą mi troszkę spokoju to postaram się wrzucić foteczki.

U nas sielanka na maxa, w sobotę zrobiłam porządki w domku, okna, podłogi, firanki, drzwi, szafki... Więc teraz mam spokój i 3 dni oddawaliśmy się słodkiemy lenistwu :cool3: :cool3:

Gaston nadrabia 2 tyg niewidzenia się z TZcikiem. Pani już nie słucha wogóle, na kolanach tylko u swego Pana przesiaduje.

Niestety - w nocy z niedzieli na poniedziałek Łukasz już wraca :-(