Medorowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='dealer']Halo Gastuski:) a my jedziemy do Polski na swieta:multi: czas niespodzianek normalnie:) :mdleje: Za co:shake: Pytam się ZA CO:placz: :evil_lol: [quote name='majoka'] Gdzie przekraczacie granicę??? Mariolko, ja Cię proszę, Ty jej nie podpuszczaj:mad: :diabloti: [quote name='Kate I Luka']Cześć Babeczki :) Ja jeszcze na chwilkę w pracy, jeszcze jedno rozliczenie ubezpieczeń muszę zrobić i spadam do domku. Bo w domku czeka na mnie.... TZcik Kochany:loveu: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Przyjechał, i tak jak myślałam, Gaston oszalał ze szczęścia... Pieszczotom nie było końca, aż się biedak ze szczęścia posikał w przedpokoju :roll: [SIZE="1"]Gaston oczywiście.... Ja od dziś do środy urlopik, fotek będzie dużo i jak tylko będę spowrotem z Wami na dogo to was zasypię :p :p :p No i obiecana fryzurka będzie. Łukaszowi się bardzo podoba, całe szczęście :cool3: Buziaki Kobitki, do zobaczenia i usłyszenia :multi: Super :multi::multi::multi: Udanego wekeendziku Wam życzę i dużo miłości:evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witam ;) Troszke mnie nie było :P A widzę że u was wszystko dobrze ^^ Udanego urlopu życzę :p Quote
agbar Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='madzia i medor']:mdleje: Za co:shake: Pytam się ZA CO:placz: :evil_lol: Mariolko, ja Cię proszę, Ty jej nie podpuszczaj:mad: :diabloti: quote] czy chcesz cos dodac do swojej wypowiedzi??? do Marioli mam po drodze , Zlozoryja tez na szlaku....:diabloti: kawe szykuj!:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :multi::multi::multi:hey Kasieńko czekamy na poświętach;) Quote
teqquila Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witaj Kasiu :) jakie dobre wiesci TZ-cik wrocil i fotki beda :) Quote
mar....ka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dealer napisał(a):[quote name='madzia i medor']:mdleje: Za co:shake: Pytam się ZA CO:placz: :evil_lol: Mariolko, ja Cię proszę, Ty jej nie podpuszczaj:mad: :diabloti: quote] czy chcesz cos dodac do swojej wypowiedzi??? do Marioli mam po drodze , Zlozoryja tez na szlaku....:diabloti: kawe szykuj!:evil_lol: Cieszysz się Madzia nie hehehe Quote
zuzolandia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Superrrrrrr masz;-) zyczymy przyjemnych chwillllll z TZ-em;-) i czekamy na fotorelacjeeeeeeeeeee ;-) buziolki ;-) Quote
bonita Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Cześć Córcia :) Miłych chwil z TZ -cikiem życzymy :loveu: Quote
Agnieszka PPP Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Cześć:p :p Czekamy na superrrelacje:laola: U nas małymi kroczkami idziemy do przodu z Almuśką:lol: :lol: Quote
Imbirka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Kasia, jakoś tak smutno bez Ciebie na dogo:cool3: Quote
Jagoda1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Imbir1 napisał(a):Kasia, jakoś tak smutno bez Ciebie na dogo:cool3: Chociaż na chwilkę wpadnij...:lol: Quote
ferraribox Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Chociaż na chwilkę wpadnij...:lol: I zdaj nam relacje-CO SŁŁŁŁYYYYCCCCCCHHHHHAAAAAAĆĆĆĆĆĆĆĆ?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ? ;) Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 dealer napisał(a):madzia i medor napisał(a)::mdleje: Za co:shake: Pytam się ZA CO:placz: :evil_lol: Mariolko, ja Cię proszę, Ty jej nie podpuszczaj:mad: :diabloti: quote] czy chcesz cos dodac do swojej wypowiedzi??? do Marioli mam po drodze , Zlozoryja tez na szlaku....:diabloti: kawe szykuj!:evil_lol: :shock: :shock: Wyjeżdżam ...:Help_2: majoka napisał(a):[quote name='dealer'] Cieszysz się Madzia nie hehehe Niezmiernie:diabloti: Kasieńko wracaj, fotki dawaj i opowiadaj :loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Cześć, cześć, już jestem ;) ;) ;) Dziś już w pracy, więc na dogo od rana, a jeśli klienci dadzą mi troszkę spokoju to postaram się wrzucić foteczki. U nas sielanka na maxa, w sobotę zrobiłam porządki w domku, okna, podłogi, firanki, drzwi, szafki... Więc teraz mam spokój i 3 dni oddawaliśmy się słodkiemy lenistwu :cool3: :cool3: Gaston nadrabia 2 tyg niewidzenia się z TZcikiem. Pani już nie słucha wogóle, na kolanach tylko u swego Pana przesiaduje. Niestety - w nocy z niedzieli na poniedziałek Łukasz już wraca :-( Quote
a_ga.isk Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Cześć ;) Śliczne fotki ;) A do niedzieli jeszcze długo ;) Quote
ferraribox Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Witam i cieplutko pozdrawiam:lol: Śliczny ten mój wnusiol:oops: Quote
e.v.a Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 witaj Kasnienko:multi: czekamy na foty fryzurki:evil_lol: :evil_lol: piłka hipnotyzerka:evil_lol: Quote
Agniest Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 cześć Gastonki :) aż się miło czyta o tej sielankowej atmosferze u was :) pozdrowionka dla Łukasza :) PS: dla ciebie i Gastka też oczywiście :) Quote
zuzolandia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 .cwiczy,my piłeczkowe przysiady;-) Witanko i podzrawianko;-) ja tylko na chwileeee bo do roboty pedze ;-) Całuski kofffana;-) Quote
leemonca Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 witanko!!!! ale macie fajne zdjątka, a my ich nie mamy. Zaraz sobie poczytam co tu się wydarzyło od ostatniej mojej tutaj bytności:cool3: Quote
Recommended Posts