Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Kasiu:p

Kate I Luka napisał(a):
Hej, hej...

Witam już nie jako blondynka, z kręconymi włosami, ale brunetka z grzywką i prostymi włosami :p :p :p Jak tylko TZcik przyjedzie to postaram Wam się pokazać zmianę :cool3:

No to czekam na zdjecia twojej nowej fryzurki:cool3: :p

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Babeczki :multi:

Ja dziś w pracy, roboty dosyć trochę więc chyba nie do wszystkich z Was zajrzę. Koniec miesiąca, muszę zrobić rozliczenia, bo chcę od poniedziałku mieć urlopiku troszkę. Może będę u rodziców , to jakoś z doskoku wpadnę na dogo. Jeśli nie - udanego weekendu i przedświątecznych porządków:p :p :p

Buziaki dla Was i wszystkich czteronożnych kopiowanych, i kłapouchych, rudych i pręgowanych, boksiów, ASTamanków, brairdzików, i tych wszystkich innych cudownych odgadywaczy naszych nastrojów :calus: :calus: :buzi: :buzi: :buzi: :hand:

Posted

evaxon napisał(a):
heloł :multi: :multi: :multi:

juz niemoge sie doczekac zeby zobaczyc twoja nowa fryzurke:loveu:

Boshh, cóż za ciekawskie dziewuszysko:shake: :shake: :diabloti: ;)

Posted

Już prawie robótka skończona, odliczam do 14stej, i fruuuu do domku :) A potem z rozrabiaką na spacerek. Słonko świeci, wiatru nie ma :) Super :multi:

Czy Wam też dogo się tak wyłużyło? Kurde, mam chyba 5x więcej wątków na pierwszej stronie.... lista długa jak makaron spagetti :cool3:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Już prawie robótka skończona, odliczam do 14stej, i fruuuu do domku :) A potem z rozrabiaką na spacerek. Słonko świeci, wiatru nie ma :) Super :multi:

Czy Wam też dogo się tak wyłużyło? Kurde, mam chyba 5x więcej wątków na pierwszej stronie.... lista długa jak makaron spagetti :cool3:

:evil_lol:
My mamy normalnie:cool3: :cool3: Ale nam muli:placz:
My też niebawem na spcerek:cool3: I Wam życzymy udanej wędrówki z Gastusiem - Plastusiem:loveu: :loveu:

Posted

Kate I Luka napisał(a):

U mnie też lista wątków na pierwszej stonie bardzo dłuuuga....Ale przenajmniej nie muli:p

Posted

Cześć Babeczki :)

Ja jeszcze na chwilkę w pracy, jeszcze jedno rozliczenie ubezpieczeń muszę zrobić i spadam do domku.
Bo w domku czeka na mnie.... TZcik Kochany:loveu: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Przyjechał, i tak jak myślałam, Gaston oszalał ze szczęścia... Pieszczotom nie było końca, aż się biedak ze szczęścia posikał w przedpokoju :roll: [SIZE="1"]Gaston oczywiście....

Ja od dziś do środy urlopik, fotek będzie dużo i jak tylko będę spowrotem z Wami na dogo to was zasypię :p :p :p

No i obiecana fryzurka będzie. Łukaszowi się bardzo podoba, całe szczęście :cool3:

Buziaki Kobitki, do zobaczenia i usłyszenia :multi:

Posted

Cześć Kasiu:p

Super że TZ-cik już w domku, wyobrażam sobie Jak sie musiasz cieszyć:multi:

Udanego Urlopu:p

Ja już dzisiaj tu byłam z samego rana a mojego wpisu nie ma:placz: :placz:

Posted

A ja znowu trafiam na sam wspaniałe wieści:multi: Cieszę się razem z Wami i niecierpliwie będę czekać na foteczki:lol:
[quote name='DORRAG']
Ja już dzisiaj tu byłam z samego rana a mojego wpisu nie ma:placz: :placz:
mnie dzisiaj też pozjadało posty:cool3:

Posted

[quote name='dealer']Halo Gastuski:)
a my jedziemy do Polski na swieta:multi:
czas niespodzianek normalnie:)

hehe pewnie na zamiane kany z Dilusiem:diabloti:

Gdzie przekraczacie granicę???

Kasia gdzie nowe zdjecia, juz się nacieszyłas TZ-tem, pora na zdjecia.