DORRAG Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Cześć Kasiu:p Kate I Luka napisał(a):Hej, hej... Witam już nie jako blondynka, z kręconymi włosami, ale brunetka z grzywką i prostymi włosami :p :p :p Jak tylko TZcik przyjedzie to postaram Wam się pokazać zmianę :cool3: No to czekam na zdjecia twojej nowej fryzurki:cool3: :p Quote
Kate I Luka Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Cześć Babeczki :multi: Ja dziś w pracy, roboty dosyć trochę więc chyba nie do wszystkich z Was zajrzę. Koniec miesiąca, muszę zrobić rozliczenia, bo chcę od poniedziałku mieć urlopiku troszkę. Może będę u rodziców , to jakoś z doskoku wpadnę na dogo. Jeśli nie - udanego weekendu i przedświątecznych porządków:p :p :p Buziaki dla Was i wszystkich czteronożnych kopiowanych, i kłapouchych, rudych i pręgowanych, boksiów, ASTamanków, brairdzików, i tych wszystkich innych cudownych odgadywaczy naszych nastrojów :calus: :calus: :buzi: :buzi: :buzi: :hand: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 No to życzymy udanego urlopiku:multi: I postaraj się zaglądać na dogo:razz:Wymiziaj siostrzeńca:razz::loveu: Quote
e.v.a Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 heloł :multi: :multi: :multi: juz niemoge sie doczekac zeby zobaczyc twoja nowa fryzurke:loveu: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 evaxon napisał(a):heloł :multi: :multi: :multi: juz niemoge sie doczekac zeby zobaczyc twoja nowa fryzurke:loveu: Boshh, cóż za ciekawskie dziewuszysko:shake: :shake: :diabloti: ;) Quote
Kate I Luka Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Już prawie robótka skończona, odliczam do 14stej, i fruuuu do domku :) A potem z rozrabiaką na spacerek. Słonko świeci, wiatru nie ma :) Super :multi: Czy Wam też dogo się tak wyłużyło? Kurde, mam chyba 5x więcej wątków na pierwszej stronie.... lista długa jak makaron spagetti :cool3: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Kate I Luka napisał(a):Już prawie robótka skończona, odliczam do 14stej, i fruuuu do domku :) A potem z rozrabiaką na spacerek. Słonko świeci, wiatru nie ma :) Super :multi: Czy Wam też dogo się tak wyłużyło? Kurde, mam chyba 5x więcej wątków na pierwszej stronie.... lista długa jak makaron spagetti :cool3: :evil_lol: My mamy normalnie:cool3: :cool3: Ale nam muli:placz: My też niebawem na spcerek:cool3: I Wam życzymy udanej wędrówki z Gastusiem - Plastusiem:loveu: :loveu: Quote
DORRAG Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Kate I Luka napisał(a):Już prawie robótka skończona, odliczam do 14stej, i fruuuu do domku :) A potem z rozrabiaką na spacerek. Słonko świeci, wiatru nie ma :) Super :multi: Czy Wam też dogo się tak wyłużyło? Kurde, mam chyba 5x więcej wątków na pierwszej stronie.... lista długa jak makaron spagetti :cool3: U mnie też lista wątków na pierwszej stonie bardzo dłuuuga....Ale przenajmniej nie muli:p Quote
zuzolandia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witanko ;-) kochaniutka;-) .a coz to wiosna za oknem to Kasienka image zmienia ?????? ehheeh cekom i z ciekawosci mnie skreco jako to mosz ta fryzurka ;-) heheheeh .........buziolki ;-) Quote
DORRAG Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Cześć Kasiu :p :p W piękną słoneczną niedzielę:multi: Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Hej Sisterko i siostrzeńcu:hand: :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Witanko kofffana Kasiulkowa ;-) mizianko dla Gastolinskiego;-) Quote
Kate I Luka Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Cześć Babeczki :) Ja jeszcze na chwilkę w pracy, jeszcze jedno rozliczenie ubezpieczeń muszę zrobić i spadam do domku. Bo w domku czeka na mnie.... TZcik Kochany:loveu: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Przyjechał, i tak jak myślałam, Gaston oszalał ze szczęścia... Pieszczotom nie było końca, aż się biedak ze szczęścia posikał w przedpokoju :roll: [SIZE="1"]Gaston oczywiście.... Ja od dziś do środy urlopik, fotek będzie dużo i jak tylko będę spowrotem z Wami na dogo to was zasypię :p :p :p No i obiecana fryzurka będzie. Łukaszowi się bardzo podoba, całe szczęście :cool3: Buziaki Kobitki, do zobaczenia i usłyszenia :multi: Quote
DORRAG Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Cześć Kasiu:p Super że TZ-cik już w domku, wyobrażam sobie Jak sie musiasz cieszyć:multi: Udanego Urlopu:p Ja już dzisiaj tu byłam z samego rana a mojego wpisu nie ma:placz: :placz: Quote
mar....ka Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Hej Kasiu, jak Gastonek sie posikał, to faktycznie steskniony. Czekamy zatem na fotki. Pozdrowienia dla Ciebie i oczywiście TZ-ta Łukasza. Buziaki Majoka Quote
Imbirka Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 A ja znowu trafiam na sam wspaniałe wieści:multi: Cieszę się razem z Wami i niecierpliwie będę czekać na foteczki:lol: [quote name='DORRAG'] Ja już dzisiaj tu byłam z samego rana a mojego wpisu nie ma:placz: :placz: mnie dzisiaj też pozjadało posty:cool3: Quote
agbar Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 ja tez bylam...moje posty tez szlag trafil:angryy: Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 siemanko Gastusie:multi: :multi: :multi: jak fajnie ze Tzcik juz w domku:loveu: czekamy na foteczki gastusia i nowej fryzurki:cool3: buziaczki :* Quote
agbar Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Halo Gastuski:) a my jedziemy do Polski na swieta:multi: czas niespodzianek normalnie:) Quote
mar....ka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='dealer']Halo Gastuski:) a my jedziemy do Polski na swieta:multi: czas niespodzianek normalnie:) hehe pewnie na zamiane kany z Dilusiem:diabloti: Gdzie przekraczacie granicę??? Kasia gdzie nowe zdjecia, juz się nacieszyłas TZ-tem, pora na zdjecia. Quote
Recommended Posts