ferraribox Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Wieczorowe:diabloti: pozdrowionka:loveu: . Quote
zuzolandia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Jutro juz tuz tuz;-) cekomy niecierpliwie kochaniutka ;-) !!!!! Quote
Alicja Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 :multi::multi::multi:Melduję Kasiu że u nas w niedzielkę była śliczna pogoda;) Quote
mar....ka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Hej Kasiu szkoda , że kompa nie masz w domu. Maiłam się odchudzac, a przed chwila wpierdzieliłam snickersa:oops: Teskni mi się za zdjeciami Gastusia, ukradnij w końcu aparat siostrze Quote
teqquila Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Witaj Kasiu :) calusy dla Was i oczywiscie czekamy na troszeczke zdjec :) Quote
Kate I Luka Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Dzieńdoberek Kobitki :calus: :calus: :calus: :calus: Weekendzik minął nam bardzo miło, w sobote jeszcze potwornie wiało, ale poubierałam się na cebulkę i poszliśmy z Gastolińskim na spacerek. A niedziela należała już wyłączne do nas:cool3: :cool3: 5 spacerków zaliczyliśmy, słonko nam przygrzewało, mieszkanie cały dzień się intensywnie wietrzyło po zimie ;) Wszystkim za ciepłe słowa wypowiadane pod naszą nieobecność BARDZO DZIĘKUJEMY :multi: :multi: :multi: :oops: Jest mi bardzo miło, że Gastek się podoba. Teraz wygląda jeszcze ładniej, bo zażywał kąpieli w weekend, i jest mięciusi i pachnący ;) ;) Co do fotek - nikomu nie udało mi się podkraść aparatu :-( :shake: Ale jest nadzieja :razz: Moja druga połóweczka dostanie wolne na święta, i już w przyszłym tygodniu będzie w PL :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: A w związku z tym będą i fotki i udane święta pełne pieszczot, ale chyba raczej między moimi chłopami, bo już oboje stęsknieni za sobą najbardziej są :cool1: Ostatnio TZcik dzownił, i dałam na głośnomówiący. Gaston w takie wariactwo wpadł, zaczął skakać, biegać, doopeczką wywijać, aż przywalił w telefon, i się rozleciał. Dobrze że dało się go spowrotem poskładać :evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kate I Luka napisał(a): A w związku z tym będą i fotki i udane święta pełne pieszczot, ale chyba raczej między moimi chłopami, bo już oboje stęsknieni za sobą najbardziej są :cool1: :roflt: :roflt: :roflt: I witam wogóle ;) Quote
mar....ka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kate I Luka napisał(a):Dzieńdoberek Kobitki :calus: :calus: :calus: :calus: Weekendzik minął nam bardzo miło, w sobote jeszcze potwornie wiało, ale poubierałam się na cebulkę i poszliśmy z Gastolińskim na spacerek. A niedziela należała już wyłączne do nas:cool3: :cool3: 5 spacerków zaliczyliśmy, słonko nam przygrzewało, mieszkanie cały dzień się intensywnie wietrzyło po zimie ;) Wszystkim za ciepłe słowa wypowiadane pod naszą nieobecność BARDZO DZIĘKUJEMY :multi: :multi: :multi: :oops: Jest mi bardzo miło, że Gastek się podoba. Teraz wygląda jeszcze ładniej, bo zażywał kąpieli w weekend, i jest mięciusi i pachnący ;) ;) Co do fotek - nikomu nie udało mi się podkraść aparatu :-( :shake: Ale jest nadzieja :razz: Moja druga połóweczka dostanie wolne na święta, i już w przyszłym tygodniu będzie w PL :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: A w związku z tym będą i fotki i udane święta pełne pieszczot, ale chyba raczej między moimi chłopami, bo już oboje stęsknieni za sobą najbardziej są :cool1: Ostatnio TZcik dzownił, i dałam na głośnomówiący. Gaston w takie wariactwo wpadł, zaczął skakać, biegać, doopeczką wywijać, aż przywalił w telefon, i się rozleciał. Dobrze że dało się go spowrotem poskładać :evil_lol: Hej Kasiu, jak tylko przyjedzie, to mam nadzieje, że zasypiecie nas fotkami....:multi: Quote
e.v.a Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 witajcie kochani:multi: :multi: :multi: :multi: jak dobrze miec was znowu na dogo:loveu: Quote
Jagoda1 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kate I Luka napisał(a):Ale jest nadzieja :razz: Moja druga połóweczka dostanie wolne na święta, i już w przyszłym tygodniu będzie w PL :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: I to najlepsza wiadomość:lol:!!! Quote
Kate I Luka Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 a_ga.isk napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: I witam wogóle ;) Hello Aga :multi: majoka napisał(a):Hej Kasiu, jak tylko przyjedzie, to mam nadzieje, że zasypiecie nas fotkami....:multi: O tak, oby tylko pogoda dopisywała, to będą super masowe fotorelacje ;) evaxon napisał(a):witajcie kochani:multi: :multi: :multi: :multi: jak dobrze miec was znowu na dogo:loveu: Cześć Koffana śłicznobanerkowa Ewuniu :multi: AgusiaTerierka napisał(a):I to najlepsza wiadomość:lol:!!! Super wiadomość. Nie sądziłam, że będzie mógł przyjechać, bo pilnie musiał jechać jak najwcześniej bo go potrzebowali, ale okazuje się, że na okres świąteczny zamykają, więc ma wolne, no i będzie :multi: Quote
e.v.a Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kate I Luka napisał(a): Cześć Koffana śłicznobanerkowa Ewuniu :multi: :loveu: :loveu: :loveu: a teraz oprocz nowego banerka sa nowe foty:loveu: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 evaxon napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: a teraz oprocz nowego banerka sa nowe foty:loveu: :evil_lol: lecem, pendzem ile sił w .... myszce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Cześć Kasiu:p Kate I Luka napisał(a):Dzieńdoberek Kobitki :calus: :calus: :calus: :calus: Moja druga połóweczka dostanie wolne na święta, i już w przyszłym tygodniu będzie w PL :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: No i to jest bardzo dobra wiadomosć:multi: :multi: Quote
niki_ill Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Witamy Gastonka i szanowna Wlascicielke :razz: Quote
Kate I Luka Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć Kasiu:p No i to jest bardzo dobra wiadomosć:multi: :multi: Ceść :) Maltretuje Cie u Ciebie na blogu pytaniami :oops: niki_ill napisał(a):Witamy Gastonka i szanowna Wlascicielke :razz: Witamy znajomych znad morza :multi: Quote
Agnieszka PPP Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Witam:loveu: :loveu: Buziaczki dla Gastonka:eviltong: :loveu: Quote
Medorowa Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kate I Luka napisał(a):Dzieńdoberek Kobitki :calus: :calus: Weekendzik minął nam bardzo miło, w sobote jeszcze potwornie wiało, ale poubierałam się na cebulkę i poszliśmy z Gastolińskim na spacerek. A niedziela należała już wyłączne do nas:cool3: :cool3: 5 spacerków zaliczyliśmy, słonko nam przygrzewało, mieszkanie cały dzień się intensywnie wietrzyło po zimie ;) Wszystkim za ciepłe słowa wypowiadane pod naszą nieobecność BARDZO DZIĘKUJEMY :multi: :multi: :multi: :oops: Jest mi bardzo miło, że Gastek się podoba. Teraz wygląda jeszcze ładniej, bo zażywał kąpieli w weekend, i jest mięciusi i pachnący ;) Co do fotek - nikomu nie udało mi się podkraść aparatu :-( :shake: Ale jest nadzieja :razz: Moja druga połóweczka dostanie wolne na święta, i już w przyszłym tygodniu będzie w PL :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: A w związku z tym będą i fotki i udane święta pełne pieszczot, ale chyba raczej między moimi chłopami, bo już oboje stęsknieni za sobą najbardziej są :cool1: Ostatnio TZcik dzownił, i dałam na głośnomówiący. Gaston w takie wariactwo wpadł, zaczął skakać, biegać, doopeczką wywijać, aż przywalił w telefon, i się rozleciał. Dobrze że dało się go spowrotem poskładać :evil_lol: Kasiu, super, że Twój TZcik wraca:multi: :multi: :multi: Bardzo się cieszę:multi: Buziaczki dla Gastusia :lol::lol: Quote
teqquila Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Witam Kasiu :multi: super ze beda zdjecia no i super ze Tz -cik wraca :) beda szczesliwe swieta :) Quote
bonita Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Cześć córcia :) Co za wspaniała wiadomość:multi:Tz-cik wraca na święta :multi:, ale On tam tęskni za Wami :loveu:, tak jak i Wy tu za nim koffani :loveu: Pozdrawiam serdecznie :loveu: Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 :multi::multi::multi:ale super wiadaomości ze razem spędzicie święta:loveu: Quote
zuzolandia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Nio to nic kochaniutka tylko trza sie szykowac na przyjazd TZ-ka eheheh .......ale bedziesz miałą superanckie swietaa!!!! Pozdrawiamy milusio i psitulamy mocniusioooo !!!!!! Quote
Imbirka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 cześć Gastusie:multi::multi::multi: same dobre wiadomości czytam, super:multi: Quote
Recommended Posts