Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Kasiu szkoda , że kompa nie masz w domu. Maiłam się odchudzac, a przed chwila wpierdzieliłam snickersa:oops:

Teskni mi się za zdjeciami Gastusia, ukradnij w końcu aparat siostrze

Posted

Dzieńdoberek Kobitki :calus: :calus: :calus: :calus:

Weekendzik minął nam bardzo miło, w sobote jeszcze potwornie wiało, ale poubierałam się na cebulkę i poszliśmy z Gastolińskim na spacerek. A niedziela należała już wyłączne do nas:cool3: :cool3:
5 spacerków zaliczyliśmy, słonko nam przygrzewało, mieszkanie cały dzień się intensywnie wietrzyło po zimie ;)

Wszystkim za ciepłe słowa wypowiadane pod naszą nieobecność BARDZO DZIĘKUJEMY :multi: :multi: :multi: :oops:
Jest mi bardzo miło, że Gastek się podoba. Teraz wygląda jeszcze ładniej, bo zażywał kąpieli w weekend, i jest mięciusi i pachnący ;) ;)

Co do fotek - nikomu nie udało mi się podkraść aparatu :-( :shake: Ale jest nadzieja :razz:
Moja druga połóweczka dostanie wolne na święta, i już w przyszłym tygodniu będzie w PL :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
A w związku z tym będą i fotki i udane święta pełne pieszczot, ale chyba raczej między moimi chłopami, bo już oboje stęsknieni za sobą najbardziej są :cool1:
Ostatnio TZcik dzownił, i dałam na głośnomówiący. Gaston w takie wariactwo wpadł, zaczął skakać, biegać, doopeczką wywijać, aż przywalił w telefon, i się rozleciał. Dobrze że dało się go spowrotem poskładać :evil_lol:

Posted

Kate I Luka napisał(a):

A w związku z tym będą i fotki i udane święta pełne pieszczot, ale chyba raczej między moimi chłopami, bo już oboje stęsknieni za sobą najbardziej są :cool1:

:roflt: :roflt: :roflt:
I witam wogóle ;)

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Weekendzik minął nam bardzo miło, w sobote jeszcze potwornie wiało, ale poubierałam się na cebulkę i poszliśmy z Gastolińskim na spacerek. A niedziela należała już wyłączne do nas:cool3: :cool3:
5 spacerków zaliczyliśmy, słonko nam przygrzewało, mieszkanie cały dzień się intensywnie wietrzyło po zimie ;)

Wszystkim za ciepłe słowa wypowiadane pod naszą nieobecność BARDZO DZIĘKUJEMY :multi: :multi: :multi: :oops:
Jest mi bardzo miło, że Gastek się podoba. Teraz wygląda jeszcze ładniej, bo zażywał kąpieli w weekend, i jest mięciusi i pachnący ;) ;)

Co do fotek - nikomu nie udało mi się podkraść aparatu :-( :shake: Ale jest nadzieja :razz:
Moja druga połóweczka dostanie wolne na święta, i już w przyszłym tygodniu będzie w PL :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Ostatnio TZcik dzownił, i dałam na głośnomówiący. Gaston w takie wariactwo wpadł, zaczął skakać, biegać, doopeczką wywijać, aż przywalił w telefon, i się rozleciał. Dobrze że dało się go spowrotem poskładać :evil_lol:

Hej Kasiu, jak tylko przyjedzie, to mam nadzieje, że zasypiecie nas fotkami....:multi:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Ale jest nadzieja :razz:

I to najlepsza wiadomość:lol:!!!

Posted

a_ga.isk napisał(a):
:roflt: :roflt: :roflt:
I witam wogóle ;)

Hello Aga :multi:
majoka napisał(a):
Hej Kasiu, jak tylko przyjedzie, to mam nadzieje, że zasypiecie nas fotkami....:multi:

O tak, oby tylko pogoda dopisywała, to będą super masowe fotorelacje ;)
evaxon napisał(a):
witajcie kochani:multi: :multi: :multi: :multi:
jak dobrze miec was znowu na dogo:loveu:

Cześć Koffana śłicznobanerkowa Ewuniu :multi:
AgusiaTerierka napisał(a):
I to najlepsza wiadomość:lol:!!!

Super wiadomość. Nie sądziłam, że będzie mógł przyjechać, bo pilnie musiał jechać jak najwcześniej bo go potrzebowali, ale okazuje się, że na okres świąteczny zamykają, więc ma wolne, no i będzie :multi:

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Cześć Koffana śłicznobanerkowa Ewuniu :multi:

:loveu: :loveu: :loveu:
a teraz oprocz nowego banerka sa nowe foty:loveu: :evil_lol:

Posted

Cześć Kasiu:p

Kate I Luka napisał(a):

No i to jest bardzo dobra wiadomosć:multi: :multi:

Posted

DORRAG napisał(a):
Cześć Kasiu:p

No i to jest bardzo dobra wiadomosć:multi: :multi:

Ceść :)
Maltretuje Cie u Ciebie na blogu pytaniami :oops:

niki_ill napisał(a):
Witamy Gastonka i szanowna Wlascicielke :razz:

Witamy znajomych znad morza :multi:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Dzieńdoberek Kobitki :calus: :calus:

Jest mi bardzo miło, że Gastek się podoba. Teraz wygląda jeszcze ładniej, bo zażywał kąpieli w weekend, i jest mięciusi i pachnący ;)

Moja druga połóweczka dostanie wolne na święta, i już w przyszłym tygodniu będzie w PL :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Kasiu, super, że Twój TZcik wraca:multi: :multi: :multi: Bardzo się cieszę:multi:
Buziaczki dla Gastusia :lol::lol:

Posted

Cześć córcia :)

Co za wspaniała wiadomość:multi:Tz-cik wraca na święta :multi:, ale On tam tęskni za Wami :loveu:, tak jak i Wy tu za nim koffani :loveu:
Pozdrawiam serdecznie :loveu: