Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majoka napisał(a):
To Ty masz tak samo jak ja, praca siedzaca - u mnie nawet po 10 godzin. Przez cały dzień nic nie jem, no chyba że Grzeska czy czekoladkę od klientów;), natomiast nadrabiam wieczorem:oops: Teraz jak mam wolne , dobrze by było coś z tłuszczykiem zrobic.

o tak, te czekoladki od Klientów są bardzo zdradliwe :evil_lol:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hello koffana;-) gdzie tam tluszczyk???? nie slyszalas ze na topie sa kobiece ksztalty a nie anorektyczne wieszaczki???? kochanego cialka nigdy za wiele heheh jak mawia moj tz;-)..... ostatnio kumpela ciagnela mnie na aerobic z jakikis wykopami nie pamietam fachowej nazwy zdecydowanie odmowilam hehe wystarcza mi 2 godzinne spacerki z zozolka;-) umiarkowany ruch to jest to co lubie najbardziej ehheh....buziolkiiii ;-)

Posted

Dziewczyny, może się jeszcze nie rozliczyłyście z PITem... Zresztą, wpłat na konto można dokonywać przez cały rok.

To syn mojej koleżanki. Cała historia jest niestety faktem. Do czwartego miesiąca Jaś był normalnym dzieckiem. Niestety właśnie wtedy zdiagnozowano u niego nieuleczalną chorobę Canavan - gąbczaste uszkodzenie układu nerwowego. Jest to choroba metaboliczna uwarunkowana genetycznie, spowodowana brakiem mieliny w mózgu.
Choroba trwa zwykle 1-3 lat niekiedy maksymalnie 10 lat.
Właściwie nie ma leku na wyzdrowienie. Jedyne co można zrobić, to pomóc dziecku znosić każdy dzień jego krótkiego życia poprzez rehabilitację.

Chyba nie trzeba nic więcej dodawać...

Posted

Bardzo mi szkoda tej koleżanki Beatki, a jeszcze bardziej tego dzieciaczka. Starszy syn jest w pełni zdrowy a tu takie nieszczęście. Cała rodzina chodzi stale zapłakana... Życie im się zawaliło wraz z diagnozą. Podobno to choroba genetyczna wychodząca na jaw co 8me pokolenie. Zgroza :shake: :shake: :shake:

U nas wieje potwornie już od wczoraj. Całą noc słyszałam jak w kominie w łazience dudniło...
Mam nadzieję, że tak jak zapowiadają - koło popołudnia na śląsk dotrze słoneczko i się wypogodzi. Muszę dziś z Gastusiem nadrobić tygodniowe zaległości spacerkowe...

Posted

Cześć Kasiu:p

Biedny maluszek, czemu są takie tragedie na świecie:shake: .Ja już pit-em sie rozliczyłam ale jak dostane wypłate to postaram sie coś przesłać.

Posted

[quote name='Wyjątek']Tak sobie przeglądam od początku galeryjkę i....

:modla::modla::modla:

śliczny był jak był malutki... Szkoda mi troszkę, że Gastek nie był z nami od małego, a trafił do nas jak był rocznym boksikiem. Przeleciały mi śliczne szczenięce czasy koło nosa....

Posted

Ja już zaraz koniec pracy i spływam do mojego Rudego rozrabiaki.

Netu w domu niet, TZcik porwał mi wszystko i aparat, i kompa.... do rodziców się nie wybieram na weekend, więc koffane kobitki : do poniedziałku :-(:bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
śliczny był jak był malutki... Szkoda mi troszkę, że Gastek nie był z nami od małego, a trafił do nas jak był rocznym boksikiem. Przeleciały mi śliczne szczenięce czasy koło nosa....

Nic straconego:razz:....;)

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Hej, babciu Asiu, Twój wnusio:evil_lol: ! Jak Ci się podoba?

Jadziu, to bardzo ładny bokser o wspaniałej zwartej sylwetce,pełnej wyrazie głowie,której uroku dodają ciemne oczy.Wskocz na str.267, tam już kilka zdań o Gasiu napisałam i proszę żebyś i Ty go opisała.

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Ja już zaraz koniec pracy i spływam do mojego Rudego rozrabiaki.

Netu w domu niet, TZcik porwał mi wszystko i aparat, i kompa.... do rodziców się nie wybieram na weekend, więc koffane kobitki : do poniedziałku :-(:bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:

Nie będzie Was cały weekendzik:placz:.... to pa, pa :bye:do poniedziałku:p

Posted

Ja cały czas zachwycam się przystojniakiem, b. chętnie przyznaję sie do pokrewieństwa;) . Gastek mężnieje, wystarczy porównać pierwsze zdjęcia z blogu z ostatnimi. Jest harmonijnie zbudowany, elegancki, i jeszcze ma wyrazisty charakter boksia:evil_lol:.