Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Milusińskie i nocne Marki co tu po nocy zaglądają mówiąc dzień dobry ;) :multi: :multi: :multi: :multi:

Wieczorem kolejna dawka leków poszła w ruch, i jak to nasze Zuzolki powiedziały: Chorobie mówimy zdecydowane NNNIIIEEEEE!!!
Więc już dziś znacznie lepiej się czuję :multi: :multi: :multi: :multi:

Gastek na rannym spacerku poskakał troszkę ze swoją boksiową koleżanką Lenką. Ale potem na horyzoncie pojawił się jakiś biały kudłaty wielkolud, nie spodobało mu się to, że boksie się ładnie bawią, i podbiegł warcząc.... A to dla Gastona sygnał do boju jest jak inny pies zawarczy no i była mała jatka. Gaston nie da sobie w kaszę dmuchać, i mimo że tamten był dużo większy i potężniejszy - miał przewagę ;) Smieję się trochę z tego, bo co prawda trochę groźnie wyglądało - tamtemu psu żadna krzywda się nie stała, bo Gastek nie przedarł by się przez gąszcz kudłów jakie tamten posiadał :p Ale za to nadbiegł jakiś furiat od tego kudłatego i zaczął się na mnie wydzierać, że co za debila z psa mam. Nagadałam mu swoje, że to tamten podbiegł, i tamten pierwszy zawarczał. Mój tylko bronił na to wychodzi swojej koleżanki do zabawy. Odwróciłam się i poszliśmy z Panem i Lenką w drugą stronę.

U nas dalej śniegodeszcz pada. To co napadało w nocy teraz się topi i jest bleeee.

Aaaa... zapomniałabym - wczoraj tata przywiózł mi brokuły do obiadokolację i zostawił je w zlewie. Przyszłam to już nie miałam czego jeść... Gastuś wtrąbił na surowo trochę a całą resztę rozwalił po całym dużym pokoju ... Pozatym nic nie nabałaganił :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

DORRAG napisał(a):
Super ze juz sie lepiej czujesz:multi:

hej :multi: bardzo dobrze, że już znacznie leipej... choć chrypke mam nadal, i wszyscy stale pytają: chora jestes??? ;)
evaxon napisał(a):
doberek w ten wiosenny poranek :multi: :evil_lol:

Czść podśmiewna Ewciu :)

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Aaaa... zapomniałabym - wczoraj tata przywiózł mi brokuły do obiadokolację i zostawił je w zlewie. Przyszłam to już nie miałam czego jeść... Gastuś wtrąbił na surowo trochę a całą resztę rozwalił po całym dużym pokoju ... Pozatym nic nie nabałaganił :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

brokuły na surowo :crazyeye: :crazyeye: moje sucze nawet gotowanych by nie tknęły - poza marchewką nie jedzą żadnych warzyw, wszystko ląduje poza miską.
Twój chłopak się zdrowo odżywia - to powód do radości :evil_lol:
Pozdrawiamy :loveu:
Acha, dzisiaj mój synek i inne przedszkolaki miały iść Marzannę utopić :evil_lol: , ale w taką pogodę się pewnie nie wybrali...... u nas straszna śnieżyca i zimno się zrobiło........... cóż na wiosnę przyjdzie nam poczekać.

Posted

Cześć siostrzyczko:razz:
Ja miałam kiedyś taką sytuację, że trzy małe szczekacze - bez smyczy - zaczęły biegać wokół nas i ujadać, a do mnie ich troskliwi właściciele mieli pretensje, że pies bez kagańca:angryy: Ludzka głupota nie zna granic:angryy: :razz:

Posted

[quote name='Agniest']
Twój chłopak się zdrowo odżywia - to powód do radości :evil_lol:

Gastuś lubi brokułki jak jego Pańcia... tylko ja wolę jednak ugotowane i z masełkiem ;)
[quote name='Alicjarydzewska']Cześć Choróbko i brokułowy Gastonku;)
Cześć Alutku :)
[quote name='madzia i medor']Cześć siostrzyczko:razz:
Ja miałam kiedyś taką sytuację, że trzy małe szczekacze - bez smyczy - zaczęły biegać wokół nas i ujadać, a do mnie ich troskliwi właściciele mieli pretensje, że pies bez kagańca:angryy: Ludzka głupota nie zna granic:angryy: :razz:
Hej Sisterka :multi:

Z żalem wspominam swój pobyt w Holandii. Tam 90% psów jest wysterylizowanych, nie ma żadnych ścięć miedzy psiakami, błoga sielanka. Psy bez problemów biegają luzem... a u nas - jeśli nawet Twój jest ok, to niespodziewanie podbiegnie inny szaleniec i jatka gotowa.

Posted

Helloooooo brokułowe smakoszeeeeee ;-) tak to zielone jest pyszne pod kazda postacia......mnie osobiscie bardzo smakuje sałatka brokułowo -krabowa ( paluszki krabowe surimi;-) ) z jogurtem .hmmmm pychotkaaaa ;-)
Mizianko dla Grzecznego Pana Gastusia !!!!!!

Posted

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='Kate I Luka']Gastuś lubi brokułki jak jego Pańcia... tylko ja wolę jednak ugotowane i z masełkiem

My też uwielbiamy brokuły.Co geny to geny:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia']Helloooooo brokułowe smakoszeeeeee ;-) tak to zielone jest pyszne pod kazda postacia......mnie osobiscie bardzo smakuje sałatka brokułowo -krabowa ( paluszki krabowe surimi;-) ) z jogurtem .hmmmm pychotkaaaa ;-)
Mizianko dla Grzecznego Pana Gastusia !!!!!!

Zuzolki smaka mi narobiy... siedze o pustym brzuszku i marze o lakociach ;)
[quote name='ferraribox']
My też uwielbiamy brokuły.Co geny to geny:diabloti: :diabloti: :diabloti::diabloti:
ale ten nasz Gastus sie w tatusia wdal, no no no :loveu:
[quote name='Imbir1']cześć Gastonki:multi: coś źle topili wczoraj tą marzannę bo u nas śnieg rano padał :placz: jak kcem wiosnyyyyyy
u nas nie padalo, ale dalej lezy to co napadalo w ostatnich dniach... ale jeszcze troszke i bedzie ciepelko :multi: :multi: :multi:
[quote name='bonita']
:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: jaki piekny Gastus :loveu:Mamcia, dzieki :calus:

Klawiatura mi sfiksowala, i nie chce stawiac polskich znakow. Musze zresetowac kompa, mam nadzieje, ze to pomoze :roll:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Hej Rodzinko, witamy:lol: .
Gastuś pozdrawia śliczne Panny K. i K. :loveu: i ich Pańcię J. ;)
[quote name='tygra']cześć Kasiu ale mam do nadrabiania, nie wiem czy dam radę...
Cześć Beatko... fotków mało ostatnio, więc nie masz co nadrabiać :cool1:
[quote name='DORRAG']Cześć Kasieńko:p
Cześć Dorrcie Koffane :multi:

I już klawiaturka sprawna :) To motto naszego informatyka: jak coś nie działa - należy włączyć i wyłączyć :)

Posted

Kate I Luka napisał(a):

I już klawiaturka sprawna :) To motto naszego informatyka: jak coś nie działa - należy włączyć i wyłączyć :)

Super motto:lol: Ja też czasem stosuje tą metodę:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='a_ga.isk']Dzień dobry ;)
goeie dag Aga & Lucca :) Hoe gaat het met u?? :evil_lol:
[quote name='dealer']halooooo Gastusiowie:) jak zdroweczko?
Guten Tag Aga und Dealer :)Wie geht es dir? :evil_lol:

Zdrówko lepiej, chrypa mnie męczy :roll:

[quote name='tygra']no fakt Kasiu fotków niebałdzo - to ja poproszę o fotki :) bo literaturę przeglądnęłam :)
Fotków nie będzie... bo nie ma czym robić... jak wysępie znów gdzieś aparat to coś porobię.

Posted

[quote name='Kate I Luka']goeie dag Aga & Lucca :) Hoe gaat het met u?? :evil_lol:

Guten Tag Aga und Dealer :)Wie geht es dir? :evil_lol:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: