Alicja Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 :multi::multi::multi:cześć kasiu ...takie tatonianie są niezastąpione;) Quote
mar....ka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Kasiu bidulka jestes, na dodatek że nie masz pod reką TZ-to, to i kompa i aparatu, no i jeszcze te gardło.... Jedyne pocieszenie to Tatoniania:P Tzrymaj sie cieplutko i nie daj sie choróbsku:mad: Quote
zuzolandia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 wITANKO SłODZIUTKA;-) oooo to paskudne drapanie w gardełku jest szeroko rozpowszechnione ......w mojej famili juz prawie;-) wszyscy zagardleni ;-) ......trzymaj sie cieplutkoooo ;-) Gastus to ma farta....dziadzius jako niania .rewelacja ....moja Zozolka tez czasami zalicza dziadzionianie ;-) Buziaczki Quote
drzalka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Heja...u nas do kitu pogoda.. deszcz padał :shake: Quote
ferraribox Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Życzymy zdrowia:lol: ,pozdrawiamy i czekamy na wieści od synka.:lol: Quote
leemonca Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 i jak gardełko??? lepiej się czujesz??? jutro będzie lepiej :razz: Quote
Imbirka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 cześć Gastonki:multi:, jak się Kasiu czujesz? Quote
agbar Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 dzien dobry:) cio slychac w szerokim swiecie?:) Quote
Kate I Luka Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Hej :) Dziadzioniania się spisała na medal - Gastek po spacerku padł wyczerpany, i nawet nie zauważył kiedy tata poszedł do domku ;) A moje zdrowie kiepsko. Choroba chyba się rozwija, osłabiona jestem, kości mnie bolą, gardło boli katar.... A na dodatek - w Katowicach jest ŚNIEG!!! Fuuuuuuuuuj!! Już miała być wiosna a nie śnieg i chlapa! Quote
Jagoda1 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Kasiu, trzymaj się, dbaj o siebie, wzmacniaj organizm. Pozdrowienia dla wspaniałego Taty, miziania dla Gastusia. Quote
agbar Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 oj biedna ty biedna...wiem jak sie czujesz , dopiero co wyszlam z chorobska, trzymalo prawie 3 tygodnie pomimo ze dostalam antybiotyk.... herbatke z soczkiem malinowym polecam:) Quote
Kate I Luka Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Kasiu, trzymaj się, dbaj o siebie, wzmacniaj organizm. Pozdrowienia dla wspaniałego Taty, miziania dla Gastusia. Właśnie już biorę multiwitaminki rano i wieczorem, herbatka z miodem, wczoraj wieczorem Fervex, i rutinoscorbin, prócz tego tabletki do ssania. Dziś rano znów ta sama porcja, plus tabletki na wzmocnienie koncentracji :roll: Sporo tego ;) dealer napisał(a):oj biedna ty biedna...wiem jak sie czujesz , dopiero co wyszlam z chorobska, trzymalo prawie 3 tygodnie pomimo ze dostalam antybiotyk.... herbatke z soczkiem malinowym polecam:) Coś się ostatnio do mnie przyplątało, i bardzo szybko łapie infekcję. To już chyba 4 raz w tym roku jak mnie choroba bierze... Quote
DORRAG Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cześć Kasiu:p Oj Ty biedna, znowu Cię chorubsko dopadło. Zdrowiej Kasieńko szybko. A na przeziębienie najleszy jest właśnie miodek i sok malinowy z cytrynką:p . Quote
e.v.a Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 czesc:multi: u nas tez to cos bialego lezy:razz: i pada z nieba razem z deszczem:-( ponoc pod koniec tygodnia ma sie rozpogodzic:roll: zdrowka zyczymy:multi: Quote
Wyjątek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ehhh widze, że to nie tylko u nas ten snieg z deszczem... cześć Kasiu!! Quote
teqquila Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Witaj Kasiu :) duzo zderofka !! zrob sobie na noc gorace pifko :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Witanko kochana ;-) no coz infekcja goni infekcje bo pogode mamy taka jaką mamy - niestety..;-(.......ale jak to ktos powiedział .co nas nie zabije to napewno wzmocni ;-) czy jakos tak .....wiec tym paskudom chorobowym mowimy zdecydowanie NIE !!!! heeheheh ....... Buziaczki przesyłamy z zaciapranej ni to sniegiem HALYMBY ;-) Quote
Medorowa Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cześć Kasieńko:p Wracaj dp zdrówka:lol: Super, że tatuś tak dzielnie zajmuje się Gastusiem:razz: Wycałuj faflacczka:cool3: Quote
Alicja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 :multi::multi::multi:cześć chorowitku łacze sie w bólu ....u mnie też śnieg:angryy: Quote
a_ga.isk Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 O to śnieg i do was zawitał^^ A u mnie dzisiaj sie poprawiło i słoneczko świeciło aż miło ;) Quote
mar....ka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 U nas tez mase sniegu.....brrrrrr i znowu mnie do pracy przywołali:( Quote
Agnieszka PPP Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Witam:p U Was śnieg a u nas na podkarpaciu słoneczko nawet świeciło dziś:p Zaliczyłyśmy z Almą miły spacerek........Też mnie cośik brało wczoraj-polecam na wzmocnienie organizmu Capivit A+E,ja sobie go aplikuję i czuję sie mocniejsza.Pozdrawiamy z Almuśką:loveu: :loveu: Quote
ferraribox Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Dzień dobry!!!!!!:diabloti: Jak zdrówko???????????????????? Quote
Recommended Posts