Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu bidulka jestes, na dodatek że nie masz pod reką TZ-to, to i kompa i aparatu, no i jeszcze te gardło....

Jedyne pocieszenie to Tatoniania:P Tzrymaj sie cieplutko i nie daj sie choróbsku:mad:

Posted

wITANKO SłODZIUTKA;-) oooo to paskudne drapanie w gardełku jest szeroko rozpowszechnione ......w mojej famili juz prawie;-) wszyscy zagardleni ;-) ......trzymaj sie cieplutkoooo ;-)
Gastus to ma farta....dziadzius jako niania .rewelacja ....moja Zozolka tez czasami zalicza dziadzionianie ;-)
Buziaczki

Posted

Hej :)

Dziadzioniania się spisała na medal - Gastek po spacerku padł wyczerpany, i nawet nie zauważył kiedy tata poszedł do domku ;)

A moje zdrowie kiepsko. Choroba chyba się rozwija, osłabiona jestem, kości mnie bolą, gardło boli katar.... A na dodatek - w Katowicach jest ŚNIEG!!! Fuuuuuuuuuj!! Już miała być wiosna a nie śnieg i chlapa!

Posted

oj biedna ty biedna...wiem jak sie czujesz , dopiero co wyszlam z chorobska, trzymalo prawie 3 tygodnie pomimo ze dostalam antybiotyk....
herbatke z soczkiem malinowym polecam:)

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Kasiu, trzymaj się, dbaj o siebie, wzmacniaj organizm.
Pozdrowienia dla wspaniałego Taty, miziania dla Gastusia.

Właśnie już biorę multiwitaminki rano i wieczorem, herbatka z miodem, wczoraj wieczorem Fervex, i rutinoscorbin, prócz tego tabletki do ssania. Dziś rano znów ta sama porcja, plus tabletki na wzmocnienie koncentracji :roll: Sporo tego ;)

dealer napisał(a):
oj biedna ty biedna...wiem jak sie czujesz , dopiero co wyszlam z chorobska, trzymalo prawie 3 tygodnie pomimo ze dostalam antybiotyk....
herbatke z soczkiem malinowym polecam:)

Coś się ostatnio do mnie przyplątało, i bardzo szybko łapie infekcję. To już chyba 4 raz w tym roku jak mnie choroba bierze...

Posted

Cześć Kasiu:p

Oj Ty biedna, znowu Cię chorubsko dopadło. Zdrowiej Kasieńko szybko.

A na przeziębienie najleszy jest właśnie miodek i sok malinowy z cytrynką:p .

Posted

czesc:multi:
u nas tez to cos bialego lezy:razz: i pada z nieba razem z deszczem:-( ponoc pod koniec tygodnia ma sie rozpogodzic:roll:

zdrowka zyczymy:multi:

Posted

Witanko kochana ;-) no coz infekcja goni infekcje bo pogode mamy taka jaką mamy - niestety..;-(.......ale jak to ktos powiedział .co nas nie zabije to napewno wzmocni ;-) czy jakos tak .....wiec tym paskudom chorobowym mowimy zdecydowanie NIE !!!! heeheheh .......
Buziaczki przesyłamy z zaciapranej ni to sniegiem HALYMBY ;-)

Posted

Witam:p U Was śnieg a u nas na podkarpaciu słoneczko nawet świeciło dziś:p Zaliczyłyśmy z Almą miły spacerek........Też mnie cośik brało wczoraj-polecam na wzmocnienie organizmu Capivit A+E,ja sobie go aplikuję i czuję sie mocniejsza.Pozdrawiamy z Almuśką:loveu: :loveu: