Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Może jakiś szkoleniowiec pomoże Ci w przygotowaniu do wystawy? Temperament Gastka to jego zaleta , ale na ringu trzeba umieć to wykorzystać.;) Gaston to b. ładny pies.:lol:

Gaston to bardzo ładny boksik!!!!! Babcia Asia też by się cieszyła jakbyś Kasiu wystawiała Gastona.Tatuś zaliczył ok.50 wystaw.To wciąga:diabloti: .
A przygotowanie do wystawy też polecam:lol:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a faktycznie poknocilo sie :) patrzalam na Dikusia a napisalam Gastonik hehehehe.....klania sie czytanie ze zrozumieniem hehe
to od nadrabiania tych setek tysiecy postow :)

Posted

Wiecie..... może faktycznie pomyślę nad tym by cos z Gastka było.... Ale wolałabym na pierwszy strzał chyba otwartą wystawę. Mniajszy stres dla psiaków (i chyba dla mnie, bo pewnie byłabym bardziej nerwowa niż on :evil_lol: )
Jak tylko zmienimy czas to zabieram się z Gastonem za trenowanie choć odrobiny posłuszeństwa.

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Wiecie..... może faktycznie pomyślę nad tym by cos z Gastka było.... Ale wolałabym na pierwszy strzał chyba otwartą wystawę. Mniajszy stres dla psiaków (i chyba dla mnie, bo pewnie byłabym bardziej nerwowa niż on :evil_lol: )
Jak tylko zmienimy czas to zabieram się z Gastonem za trenowanie choć odrobiny posłuszeństwa.

no wiesz co, ja mysle ze odrobine posluszny to on jest hihi

Posted

czesc:multi:

aaa mamy taka sama swinke:loveu: one sa super wytrzymale:cool3: Tigra kazda zabawke niszczy w przeciagu paru minut:razz: a swinka jest z nami juz od grudnia:cool3:

Posted

[quote name='majoka']Całus w tego cudnego buziaka:

cześć Mariolu :multi:
[quote name='drzalka']ale ma świnke.. super fotki, piekny pies... czego chciec wiecej :D:multi: :loveu:
Cześć.... lata już kcem ;)
[quote name='evaxon']czesc:multi:

aaa mamy taka sama swinke:loveu: one sa super wytrzymale:cool3: Tigra kazda zabawke niszczy w przeciagu paru minut:razz: a swinka jest z nami juz od grudnia:cool3:
hej Ewciu :) właśnie dlatego świnke kupiłam, bo mówiłaś że jest wytrzymała a to jest ważne info ;)
[quote name='Imbir1']cześć Gastonki:multi: widzę, że świnka jeszcze żyje:evil_lol:

Kasia i Justyna z Benem:cool3:

hej Julcia, dzięki za fotki :) a świnka jest najlepszym prezentem jaki Gastek mógł dostać... jego nowa przyjkaciółka :evil_lol:
[quote name='a_ga.isk']
Co on tam widzi? :lol:
Gaston sępi w kuchni bo mama mięso przyprawiała :cool3:
[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi:Gastuś dostał prezencik;)

Hej Alu :) świnka jeszcze żywa i wydaje głos z siebie :D

Ja zaraz spadam od rodziców do siebie, a że kompik z TZcikiem pojechał, tak więc neta w domu nie mam. Do usłyszenia z pracy, jak mi klienciki na to pozwolą ;)

Posted

Hej Kobitki :)

U nas od soboty pogoda paskudna, wieje, leje... Wczoraj jak się kładłam to czułam swedzenie w gardle... A dziś tak jak przeczuwałam obudziłam się już z bolącym gardłem :shake: Rano całą garść tabletek już sobie zaaplikowałam.

Gastuś rano zaliczył spacerek. W piątek bardzo się o niego martwiłam, bo niestety siedzę w pracy 8 godzin, no i około godziny na dojazy do i z pracy. Wychodzi 9 godzin samemu... A jeszcze na angielski muszę kiedyś chodzić :roll:
Ale od dziś już będzie miał "nianię" :cool3: :cool3: :cool3:
Tata po pracy - koło 14stej będzie do niego wpadał, zabierał na spacerek, i trochę z nim spędzał. Tak więc nie będzie tak źle całe szczęście :multi:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Wczoraj jak się kładłam to czułam swedzenie w gardle... A dziś tak jak przeczuwałam obudziłam się już z bolącym gardłem :shake: Rano całą garść tabletek już sobie zaaplikowałam.
Ale od dziś już będzie miał "nianię" :cool3: :cool3: :cool3:
Tata po pracy - koło 14stej będzie do niego wpadał, zabierał na spacerek, i trochę z nim spędzał. Tak więc nie będzie tak źle całe szczęście :multi:

Trzymaj się Kasiu, dużo zdrówka:lol: .

Pozdrów Tatonianię od nas,każdy tak by chciał;) .

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Hej Kobitki :)

U nas od soboty pogoda paskudna, wieje, leje... Wczoraj jak się kładłam to czułam swedzenie w gardle... A dziś tak jak przeczuwałam obudziłam się już z bolącym gardłem :shake: Rano całą garść tabletek już sobie zaaplikowałam.

Hmm u nas tez z pogoda ciekawie... wlasnie eghem snieg pada :shock:

Posted

a_ga.isk napisał(a):
Hmm u nas tez z pogoda ciekawie... wlasnie eghem snieg pada :shock:

:crazyeye:
snieg a feeee.....nie strasz mnie ....jeszcze tu przylezie ma blisko:)