ferraribox Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Może jakiś szkoleniowiec pomoże Ci w przygotowaniu do wystawy? Temperament Gastka to jego zaleta , ale na ringu trzeba umieć to wykorzystać.;) Gaston to b. ładny pies.:lol: Gaston to bardzo ładny boksik!!!!! Babcia Asia też by się cieszyła jakbyś Kasiu wystawiała Gastona.Tatuś zaliczył ok.50 wystaw.To wciąga:diabloti: . A przygotowanie do wystawy też polecam:lol: Quote
agbar Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 a faktycznie poknocilo sie :) patrzalam na Dikusia a napisalam Gastonik hehehehe.....klania sie czytanie ze zrozumieniem hehe to od nadrabiania tych setek tysiecy postow :) Quote
Kate I Luka Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Wiecie..... może faktycznie pomyślę nad tym by cos z Gastka było.... Ale wolałabym na pierwszy strzał chyba otwartą wystawę. Mniajszy stres dla psiaków (i chyba dla mnie, bo pewnie byłabym bardziej nerwowa niż on :evil_lol: ) Jak tylko zmienimy czas to zabieram się z Gastonem za trenowanie choć odrobiny posłuszeństwa. Quote
agbar Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Kate I Luka napisał(a):Wiecie..... może faktycznie pomyślę nad tym by cos z Gastka było.... Ale wolałabym na pierwszy strzał chyba otwartą wystawę. Mniajszy stres dla psiaków (i chyba dla mnie, bo pewnie byłabym bardziej nerwowa niż on :evil_lol: ) Jak tylko zmienimy czas to zabieram się z Gastonem za trenowanie choć odrobiny posłuszeństwa. no wiesz co, ja mysle ze odrobine posluszny to on jest hihi Quote
Kate I Luka Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Kilka fotek Gastka męczącego świnkę :) Fotek będzie teraz mało, bo aparacik pojechał do UK, to co jest dziś jest wysępione od siostry :eviltong: Quote
drzalka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 ale ma świnke.. super fotki, piekny pies... czego chciec wiecej :D:multi: :loveu: Quote
e.v.a Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 czesc:multi: aaa mamy taka sama swinke:loveu: one sa super wytrzymale:cool3: Tigra kazda zabawke niszczy w przeciagu paru minut:razz: a swinka jest z nami juz od grudnia:cool3: Quote
Imbirka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 cześć Gastonki:multi: widzę, że świnka jeszcze żyje:evil_lol: Kasia i Justyna z Benem:cool3: Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 :multi::multi::multi:Gastuś dostał prezencik;) Quote
Kate I Luka Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='majoka']Całus w tego cudnego buziaka: cześć Mariolu :multi: [quote name='drzalka']ale ma świnke.. super fotki, piekny pies... czego chciec wiecej :D:multi: :loveu: Cześć.... lata już kcem ;) [quote name='evaxon']czesc:multi: aaa mamy taka sama swinke:loveu: one sa super wytrzymale:cool3: Tigra kazda zabawke niszczy w przeciagu paru minut:razz: a swinka jest z nami juz od grudnia:cool3: hej Ewciu :) właśnie dlatego świnke kupiłam, bo mówiłaś że jest wytrzymała a to jest ważne info ;) [quote name='Imbir1']cześć Gastonki:multi: widzę, że świnka jeszcze żyje:evil_lol: Kasia i Justyna z Benem:cool3: hej Julcia, dzięki za fotki :) a świnka jest najlepszym prezentem jaki Gastek mógł dostać... jego nowa przyjkaciółka :evil_lol: [quote name='a_ga.isk'] Co on tam widzi? :lol: Gaston sępi w kuchni bo mama mięso przyprawiała :cool3: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi:Gastuś dostał prezencik;) Hej Alu :) świnka jeszcze żywa i wydaje głos z siebie :D Ja zaraz spadam od rodziców do siebie, a że kompik z TZcikiem pojechał, tak więc neta w domu nie mam. Do usłyszenia z pracy, jak mi klienciki na to pozwolą ;) Quote
bonita Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ta fotka jest przecudowna :loveu: z mojego wnusia jest sępuś słodzutki :loveu: Pozdrowionka od rodzinki :) Quote
e.v.a Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 tylko uwazaj zeby Gastus nie zapragnal byc mama dla swinki:grin: Quote
Kate I Luka Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Hej Kobitki :) U nas od soboty pogoda paskudna, wieje, leje... Wczoraj jak się kładłam to czułam swedzenie w gardle... A dziś tak jak przeczuwałam obudziłam się już z bolącym gardłem :shake: Rano całą garść tabletek już sobie zaaplikowałam. Gastuś rano zaliczył spacerek. W piątek bardzo się o niego martwiłam, bo niestety siedzę w pracy 8 godzin, no i około godziny na dojazy do i z pracy. Wychodzi 9 godzin samemu... A jeszcze na angielski muszę kiedyś chodzić :roll: Ale od dziś już będzie miał "nianię" :cool3: :cool3: :cool3: Tata po pracy - koło 14stej będzie do niego wpadał, zabierał na spacerek, i trochę z nim spędzał. Tak więc nie będzie tak źle całe szczęście :multi: Quote
Wyjątek Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 oooo ja tez mam taką nianię i to już od dłuższego czasu:cool3: bo mnie tez nie ma ok 9 godzin więc ok 13 babcia do Gerki przychodzi i ją wyprowadza:D Quote
Jagoda1 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Kate I Luka napisał(a):Wczoraj jak się kładłam to czułam swedzenie w gardle... A dziś tak jak przeczuwałam obudziłam się już z bolącym gardłem :shake: Rano całą garść tabletek już sobie zaaplikowałam. Ale od dziś już będzie miał "nianię" :cool3: :cool3: :cool3: Tata po pracy - koło 14stej będzie do niego wpadał, zabierał na spacerek, i trochę z nim spędzał. Tak więc nie będzie tak źle całe szczęście :multi: Trzymaj się Kasiu, dużo zdrówka:lol: . Pozdrów Tatonianię od nas,każdy tak by chciał;) . Quote
a_ga.isk Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Kate I Luka napisał(a):Hej Kobitki :) U nas od soboty pogoda paskudna, wieje, leje... Wczoraj jak się kładłam to czułam swedzenie w gardle... A dziś tak jak przeczuwałam obudziłam się już z bolącym gardłem :shake: Rano całą garść tabletek już sobie zaaplikowałam. Hmm u nas tez z pogoda ciekawie... wlasnie eghem snieg pada :shock: Quote
agbar Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 a_ga.isk napisał(a):Hmm u nas tez z pogoda ciekawie... wlasnie eghem snieg pada :shock: :crazyeye: snieg a feeee.....nie strasz mnie ....jeszcze tu przylezie ma blisko:) Quote
DORRAG Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Cześć Kasiu:p Ale przytulanki:loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 czesc:multi: u nas tez pogoda fee... teraz mnmie pada ale zimno i wiater wieje:shake: a bylo juz tak pieknie:placz: Quote
Recommended Posts