DORRAG Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Tak , tak czekamy na fotorelację ze spotkania:p Quote
bonita Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Córcia jeszcze pewno na wystawie, razem ze swoją ciocią Imbir1 i Tequllą . Zdradzę Wam że Fotki robiły :D. Ja musiałam szybko wracać i mało my sobie pogadały, ale najważniejsze że się widziałyśmy:multi: Quote
Kate I Luka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Witajcie Kobitki :multi: Na wystawie było suuuuuuuper :multi: :multi: :multi: Szkoda, że Was wszystkich nie było ;) Ale wreszcie spotkałam moją Mamcię, której nie poznałam :oops: :oops: Dikus - chłopak pierwsza klasa:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ale faktycznie tak jak Mamcia mówiła - chłopak z niego nieśmiały, i nieprzytulaśny... Moje głaskanie skwitował tylko spojrzeniem, i zainteresowaniem czymś innym :evil_lol: Fotki owszem, były robione, ale z ringu praktycznie nic nie wyszło. Warunki były paskudne, ciemno, duszno i potwornie mało miejsca. Boksie dostały chyba najgorszy ring. Co się nadaje do wstawienia - wstawię za chwilkę. Quote
Jagoda1 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 U nas też wredna pogoda, deszczowo, zimno - nawet moje suczydełka chociaż "zacieczkowane", nie żebrzą o spacerek, by facecików pokokietować:evil_lol:. Czekamy na zdjęcia, gratulacje Dikusiowi i jego dzielnej Pańci przekazane!:lol: Quote
Kate I Luka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Oto fotki, tak jak mówiłam, potworna jakość: nasz Dikuś przed wyjściem na ring: i już na ringu, zobaczcie jak się ślicznie wystawiał a to już inne boksie: Quote
Kate I Luka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 i inne psiaki napotkane :) tu Teufel od Kasi z Justyną ... i Julcia młoda prezenterka i jej superposłuszny pies :) Quote
bonita Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ale zafociłaś galerię :loveu: Sjuper :) Dikiego Ci ukradnę jeśli mogę? Quote
Kate I Luka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Pewnie, że możesz. Ogromna szkoda, że fotki niewyszły takie jak powinny. Dużo z ringu mam, ale potwornie kiepskie :shake: :shake: :shake: Quote
bonita Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Kate I Luka']Pewnie, że możesz. Ogromna szkoda, że fotki niewyszły takie jak powinny. Dużo z ringu mam, ale potwornie kiepskie :shake: :shake: :shake: Dzięki :loveu: Ja już tam nawet aparatu nie brałam:shake: zeszłoroczne nie wyszły mi zupełnie. A jak tam Tz-cik dzwonił już? Quote
DORRAG Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 O Ja nie mogę ile boksików:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Czemu mnie tam nie było:placz: Quote
Kate I Luka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Boksiów było dużo :) A co jeden to fajniejszy :loveu: Przeważały kopiowane ucholki :) Naprawdę aż żal że fotki takie beznadziejne :( :( TZcik już szczęśliwie na miejscu. Już zaliczył zakupy, i zwiedzanie miasta. Podobno ogromna ilość Murzynow i Hindusów ;) Już dziś wieczorem idzie na zapozananie pracy (bo początkowo będzie pracował na nocnej zmianie)- a od poniedziałku już normalnie praca. Quote
agbar Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 witaj Kate:) ale sie tu boksiow i innych cudnosci plata:) no i Gastonik jak sie faktycznie pieknie zaprezentowal:) Quote
dbsst Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 czesc czy jest już wątek wystawowy jestem ciekawa zdjęć dogów był nasz sąsiad na wystawie :cool3: a tak w ogóle to CZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŚĆ :loveu: :lol: Quote
Imbirka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Jesteśmy, dojechałyśmy już:multi::multi::multi::multi: Kasia, strasznie miło było Cię poznać:lol: Ja niestety mam tylko fotki z dogami, bo tam było normalne światło:oops: później wstawię:cool3: Quote
Kate I Luka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Imbir1 napisał(a):Jesteśmy, dojechałyśmy już:multi::multi::multi::multi: Kasia, strasznie miło było Cię poznać:lol: :calus: :calus: mi też było miło widzieć Ciebie, Justynkę i Mamcię Imbir1 napisał(a): Ja niestety mam tylko fotki z dogami, bo tam było normalne światło:oops: później wstawię:cool3: to nam chyba na złość zrobili z tym upchnięciem na sam koniec naszych ukochanych boksinek :-( Quote
Kate I Luka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 dealer napisał(a):witaj Kate:) ale sie tu boksiow i innych cudnosci plata:) no i Gastonik jak sie faktycznie pieknie zaprezentowal:) cześć :) poknociło Ci się :) Gastusia nie było na wystawie ;) dbsst napisał(a):czesc czy jest już wątek wystawowy jestem ciekawa zdjęć dogów był nasz sąsiad na wystawie :cool3: a tak w ogóle to CZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŚĆ :loveu: :lol: cześć DEBE :) jest już wątek z wystawy,i dozi kilka już tam widziałam Quote
Medorowa Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Kate I Luka napisał(a):cześć :) poknociło Ci się :) Gastusia nie było na wystawie ;) No właśnie siostra, a czego Ty Gastusia nie wystawiasz:mad: :mad: :mad:Przecie on taki piękny :cool3: Quote
Kate I Luka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 madzia i medor napisał(a):No właśnie siostra, a czego Ty Gastusia nie wystawiasz:mad: :mad: :mad:Przecie on taki piękny :cool3: bo nasza sierotka się nie nadaje... jak dziś widziałam ten koszmar, tłok i duchotę to nawet się cieszyłam, że Gaston nie startował. Zostalibyśmy wyrzuceni z ringu, bo przecież nasz nadpobudliwiec dostałby chyba zawału na widok tylu psów :shake: Choć powiem szczerze - miło by było by ktoś wreszcie profesjonalnie ocenił naszego żółtasa... Może jeszcze kiedyś i gdzieś???... Quote
dbsst Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Kate I Luka napisał(a):cześć :) poknociło Ci się :) Gastusia nie było na wystawie ;) cześć DEBE :) jest już wątek z wystawy,i dozi kilka już tam widziałam dzięki za cyne to wyskakuje na chwile z subskrypcji i szuuuuukam ;) Quote
Medorowa Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Kate I Luka napisał(a):bo nasza sierotka się nie nadaje... jak dziś widziałam ten koszmar, tłok i duchotę to nawet się cieszyłam, że Gaston nie startował. Zostalibyśmy wyrzuceni z ringu, bo przecież nasz nadpobudliwiec dostałby chyba zawału na widok tylu psów :shake: Choć powiem szczerze - miło by było by ktoś wreszcie profesjonalnie ocenił naszego żółtasa... Może jeszcze kiedyś i gdzieś???... Kiedyś napewno :cool3: Quote
zuzolandia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Witanko kochaniutkaaaaaaaaaaa!!!!!! swietne foteczki z wystawy ;-) jakoscia sie nie przejmuj w zeszłym roku jak fociłam briardy to do wgladu moze ze 4 poszły ;-) Buziaczki przesyłamyyyyyyyyy!!!! Quote
Jagoda1 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Kate I Luka napisał(a):bo nasza sierotka się nie nadaje... jak dziś widziałam ten koszmar, tłok i duchotę to nawet się cieszyłam, że Gaston nie startował. Zostalibyśmy wyrzuceni z ringu, bo przecież nasz nadpobudliwiec dostałby chyba zawału na widok tylu psów :shake: Choć powiem szczerze - miło by było by ktoś wreszcie profesjonalnie ocenił naszego żółtasa... Może jeszcze kiedyś i gdzieś???... Może jakiś szkoleniowiec pomoże Ci w przygotowaniu do wystawy? Temperament Gastka to jego zaleta , ale na ringu trzeba umieć to wykorzystać.;) Gaston to b. ładny pies.:lol: Quote
Recommended Posts