Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Córcia jeszcze pewno na wystawie, razem ze swoją ciocią Imbir1 i Tequllą
. Zdradzę Wam że Fotki robiły :D.
Ja musiałam szybko wracać i mało my sobie pogadały, ale najważniejsze że się widziałyśmy:multi:

Posted

Witajcie Kobitki :multi:

Na wystawie było suuuuuuuper :multi: :multi: :multi: Szkoda, że Was wszystkich nie było ;) Ale wreszcie spotkałam moją Mamcię, której nie poznałam :oops: :oops:
Dikus - chłopak pierwsza klasa:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ale faktycznie tak jak Mamcia mówiła - chłopak z niego nieśmiały, i nieprzytulaśny... Moje głaskanie skwitował tylko spojrzeniem, i zainteresowaniem czymś innym :evil_lol:

Fotki owszem, były robione, ale z ringu praktycznie nic nie wyszło. Warunki były paskudne, ciemno, duszno i potwornie mało miejsca. Boksie dostały chyba najgorszy ring.

Co się nadaje do wstawienia - wstawię za chwilkę.

Posted

U nas też wredna pogoda, deszczowo, zimno - nawet moje suczydełka chociaż "zacieczkowane", nie żebrzą o spacerek, by facecików pokokietować:evil_lol:.
Czekamy na zdjęcia, gratulacje Dikusiowi i jego dzielnej Pańci przekazane!:lol:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Pewnie, że możesz. Ogromna szkoda, że fotki niewyszły takie jak powinny. Dużo z ringu mam, ale potwornie kiepskie :shake: :shake: :shake:
Dzięki :loveu:
Ja już tam nawet aparatu nie brałam:shake: zeszłoroczne nie wyszły mi zupełnie. A jak tam Tz-cik dzwonił już?

Posted

Boksiów było dużo :) A co jeden to fajniejszy :loveu: Przeważały kopiowane ucholki :)
Naprawdę aż żal że fotki takie beznadziejne :( :(

TZcik już szczęśliwie na miejscu. Już zaliczył zakupy, i zwiedzanie miasta. Podobno ogromna ilość Murzynow i Hindusów ;)
Już dziś wieczorem idzie na zapozananie pracy (bo początkowo będzie pracował na nocnej zmianie)- a od poniedziałku już normalnie praca.

Posted

czesc

czy jest już wątek wystawowy jestem ciekawa zdjęć dogów był nasz sąsiad na wystawie :cool3:

a tak w ogóle to CZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŚĆ :loveu: :lol:

Posted

Jesteśmy, dojechałyśmy już:multi::multi::multi::multi:
Kasia, strasznie miło było Cię poznać:lol:
Ja niestety mam tylko fotki z dogami, bo tam było normalne światło:oops: później wstawię:cool3:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Jesteśmy, dojechałyśmy już:multi::multi::multi::multi:
Kasia, strasznie miło było Cię poznać:lol:

:calus: :calus: mi też było miło widzieć Ciebie, Justynkę i Mamcię
Imbir1 napisał(a):

Ja niestety mam tylko fotki z dogami, bo tam było normalne światło:oops: później wstawię:cool3:

to nam chyba na złość zrobili z tym upchnięciem na sam koniec naszych ukochanych boksinek :-(

Posted

dealer napisał(a):
witaj Kate:) ale sie tu boksiow i innych cudnosci plata:) no i Gastonik jak sie faktycznie pieknie zaprezentowal:)

cześć :) poknociło Ci się :) Gastusia nie było na wystawie ;)
dbsst napisał(a):
czesc

czy jest już wątek wystawowy jestem ciekawa zdjęć dogów był nasz sąsiad na wystawie :cool3:

a tak w ogóle to CZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŚĆ :loveu: :lol:

cześć DEBE :)
jest już wątek z wystawy,i dozi kilka już tam widziałam

Posted

Kate I Luka napisał(a):

No właśnie siostra, a czego Ty Gastusia nie wystawiasz:mad: :mad: :mad:Przecie on taki piękny :cool3:

Posted

madzia i medor napisał(a):
No właśnie siostra, a czego Ty Gastusia nie wystawiasz:mad: :mad: :mad:Przecie on taki piękny :cool3:

bo nasza sierotka się nie nadaje... jak dziś widziałam ten koszmar, tłok i duchotę to nawet się cieszyłam, że Gaston nie startował. Zostalibyśmy wyrzuceni z ringu, bo przecież nasz nadpobudliwiec dostałby chyba zawału na widok tylu psów :shake:

Choć powiem szczerze - miło by było by ktoś wreszcie profesjonalnie ocenił naszego żółtasa... Może jeszcze kiedyś i gdzieś???...

Posted

Kate I Luka napisał(a):

cześć DEBE :)
jest już wątek z wystawy,i dozi kilka już tam widziałam

dzięki za cyne to wyskakuje na chwile z subskrypcji i szuuuuukam ;)

Posted

Kate I Luka napisał(a):
bo nasza sierotka się nie nadaje... jak dziś widziałam ten koszmar, tłok i duchotę to nawet się cieszyłam, że Gaston nie startował. Zostalibyśmy wyrzuceni z ringu, bo przecież nasz nadpobudliwiec dostałby chyba zawału na widok tylu psów :shake:

Choć powiem szczerze - miło by było by ktoś wreszcie profesjonalnie ocenił naszego żółtasa... Może jeszcze kiedyś i gdzieś???...

Kiedyś napewno :cool3:

Posted

Witanko kochaniutkaaaaaaaaaaa!!!!!! swietne foteczki z wystawy ;-) jakoscia sie nie przejmuj w zeszłym roku jak fociłam briardy to do wgladu moze ze 4 poszły ;-)
Buziaczki przesyłamyyyyyyyyy!!!!

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Może jakiś szkoleniowiec pomoże Ci w przygotowaniu do wystawy? Temperament Gastka to jego zaleta , ale na ringu trzeba umieć to wykorzystać.;) Gaston to b. ładny pies.:lol: