Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisał Kate I Luka
Dziś w pracy szefowa się do mnie odezwała. Wyskoczyła z tekstem: Czy Ty aby w ciąży nie jesteś, bo dziwnie się ostatnio zachowujesz, blada jesteś, markotna, stale osłabiona...
Myślałam, że padnę...:laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2:

a czy aby na pewno nie jesteś :razz:, wiesz że szef ma zawsze rację :diabloti:

Posted

Kate I Luka napisał(a):

My już ostatni etap przygotowań. Kupiłam dziś dla Ukochanego talizmanik na wyjazd - srebrnego aniołka, który będzie go chronił :cool3:

Życzymy Łukaszowi szczęśliwej podróży, udanego startu w UK.:lol: :kciuki:

Posted

Cześć Kasiu:multi:

Kate I Luka napisał(a):

PS.
Dziś w pracy szefowa się do mnie odezwała. Wyskoczyła z tekstem: Czy Ty aby w ciąży nie jesteś, bo dziwnie się ostatnio zachowujesz, blada jesteś, markotna, stale osłabiona...
Na moje : NIE... 3 razy powtarzała pytanie: CZY ABY NA PEWNO. Bo przecież chyba wiesz Kasia, że sezon wczasowy mamy w pełni i teraz nie czas na ciąże. Wiesz, że w zime jest po sezonie, i mało klientów, więc wtedy jest czas na takie decyzje.

Myślałam, że padnę...:laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2:

Widzisz jak szefowa sie o Ciebie martwi:evil_lol:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
[FONT="Tahoma"]
PS.
Na moje : NIE... 3 razy powtarzała pytanie: CZY ABY NA PEWNO. Bo przecież chyba wiesz Kasia, że sezon wczasowy mamy w pełni i teraz nie czas na ciąże. Wiesz, że w zime jest po sezonie, i mało klientów, więc wtedy jest czas na takie decyzje.

No padłam ze śmiechu :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Hej...

Walizki popakowane w 95%. Jutro rano koło 6-7mej wyjeżdża....
Gaston markotny, TZcik markotny, ja markotna. Smutno mi....

Biedna Kasieńka.... Nie dziwię Ci się. To straszne takie rozstanie, niesamowite przeżycie. Ale będzie dobrze! :)
A teraz ni siedz tu z nami tylko biegiem do TZcika zeby jak nąjwięcej czasu z nim spędzić :)

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Hej...

biedaczysko nasze kochane:calus:
trzymaj sie poczatki beda najgorsze....
mi chyba niebawem TZ tez zwieje ... najpierw mial byc miesiac teraz mysli o 2 miesiacach :razz: ach te tezety :mad:
usciskaj łukaszka od nas i zycz mu szczesliwej podrozy :)

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Hej...

Córcia, to szybko zleci:calus:, się nie obejrzysz,a lipiec będzie :)

Posted

Witajcie...

Ja w pracy staram się skupić na pracy, Łukasz gna przez niemiecką autostradę. Na granicy trzepanie bagaży na maxa, paranoja dosłownie.

Dzięku Kochaniutkie za miłe słowa. Stale pocieszam się myślą, że zleci... tym bardziej że całymi dniami będę siedzieć w pracy - zaczynamy teraz pracować do 18stej aż. Na weekendy będę zmykac do rodziców, by siedzenie samej w domku mnie nie zdołowało.

Po ponad 6 latach razem, i byciu razem każdego dnia (z półroczną przerwą na początku jak byłam w Holandii) ciężko myśleć, że Ukochanej osoby nie ma się koło siebie...

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Dzięku Kochaniutkie za miłe słowa. Stale pocieszam się myślą, że zleci...

:glaszcze: :glaszcze: :calus:

Buziaki od Kiri dla Gastonka:loveu:

Posted

Hej :multi: zaglądającym...

Już mi się bardzo nie chce siedzieć w pracy. Martwię się jak tam Gastek w domku. Dziś siedzi ponad 8 godzin sam :shake: Mam nadzieję, że mam jeszcze do czego wracać :roll: :roll: :roll:

Jeśli chodzi o wystawę to boksie sa od około 10.10 na ringu VI. Cena biletu -- 6 zł ulgowy, 12 normalny.

Chyba będę już na 10tą, oczywiście spacerując w pobliżu faflaków i wypatrując załogi z Łodzi i naszego ulubieńca z Bielska :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: