Jagoda1 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 POGODNYCH, SPOKOJNYCH, RODZINNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY! Quote
mar....ka Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [SIZE="5"]Radosnych Świąt Wielkanocnych życzą Kanulce!!! Quote
zuzolandia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 witamy sie poswiatecznieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 ..............o w morde........ wlazłam w pajeczyne.... cho no tu Kasiu ..posprzataj troszku ....hihihihihihihihih Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 :shake:Kasia nie może wejsć na dogo ..... ukradłam jej 1 foteczkę ;) Quote
Kate I Luka Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Jesteśmy :multi: Strasznie dlugo nie mogliśmy się dostac na dogo :roll::roll::roll: Potem wreszcie kiedyś wieczorem zadziałało, obiecałam sobie następnego dnia wstawic troszkę Gasiulki, a rano znów nie szło :angryy: Ale dziś chodzi bez zakłóceń, więc szybko uzupełniam galeryjkę, by chętnych zadowolic :p Synuś ma się dobrze, mężnieje stale, choc głupolek z niego nadal. Quote
Kate I Luka Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Dziś zakupiliśmy dla Gasia takie cosik bo diabła cały czas nie idzie okiełznac. Moze to go troszeczke ustopuje, bo póki co zadne metody nie dają rezyltatu, i na spacerach mało brakuje bym miała problemy z powywywanymi z barków ramionami :roll: Dam znac jak idzie nam z wdrozeniem nowej metody. Póki co pozdrawiamy gorąco wszystkich :loveu::loveu::loveu: Quote
Iza i Fidel Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Kasiu cudownie zobaczyc slicznego Gastka ! To ,to urzadzonko to aby napewno moze byc dla bokserow? Ja tez chcialam takie cus kupic dla Fidzia ,ale mialam watpliwosci,bo wiesz one przeciez maja krotka kufe i ziajaja,a toto przymyka im chyba gebule.No chyba,ze sie myle...? Czekam z niecierpliwoscia co napiszesz,bo wiesz,ze Gastek i Fidel to dwa wariaty:) Piekne,kochane wariaty co to z milosci wyrwa panciom rece na spacerze :/ Quote
Kate I Luka Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Hej Iza Kupiliśmy model z grupy 3 do której teoretycznie są zapisane i boxery. Miałam troszke obaw czy aby na pewno sie nada, ale umówiłam sie z gościem z zoologa, że w razie czego oddamy. No i pasowac - pasuje, gorzej tylko z tym, że Gastek nie chce w tym chodzic, lapami probuje to zdjąc, szarpie się i jest ogólna masakra. Na razie trenujemy na ogródku na małych dystansach, może z czasem wprowadzimy wyjścia w tym na spacery dłuższe, i między ludzi. Bo póki co popłpch jeszcze większy by był na ulicach gdyby taki oszalały Gaś wyszedł, niż jest czasem i bez tego;) Quote
Iza i Fidel Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Kasiu napisz mi dokladnie jak toto sie nazywa. Uwierz,ze dokladnie wiem jak Wam sie spaceruje z Gastkiem bez oprzyrzadowania :evil_lol: Mamy wszak ten sam problem... W czerwcu badz lipcu wybieramy sie do Londka i napewno zajrze do niejednego zoologa:p Ile to kosztowalo? Fidel tak samo chodzi z kagancem na pysku.Na poczatku sciaga lapa,a ze mam miekkie serce to mu spory luz zostawiam i czesto kaganiec sobie sciagnie.Jednakze po tym kagancu fafle go chyba swedza,bo po sciagnieciu wyciera sobie pysk w co sie da,nawet w wycieraczke do butow:evil_lol: Heh,wariaty kochane :loveu: ps.a wiesz,ze w Twoim miasteczku mieszka tez moja kolezanka,Marzena? Nie pytam czy ja znasz ;) Quote
Alicja Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Nareszcie Ci się udało :multi::multi::multi:tak fajnie ze jesteś :loveu::multi:i Gastuś też :loveu: Quote
zuzolandia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 http://images31.fotosik.pl/278/7d25e9f8593b2e6d.jpg o oooooo coz za sliczniutka minka......powalila mnie na kolana ;-) NARESZCIEEEEEEEEEEEEE JESTESCIEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUZIOLEEE Quote
Klaudia :-) Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Kasia tylko pamiętaj o zapinaniu smyczy zarówno do obroży jak i haltera,a początki zawsze bywają trudne. Ja bym zaczęła nie od chodzenia w halterze tylko od założenia,smakołyk,zdjęcie i stopniowe przedłużanie,bez podpinania smyczy,chodzeni itp. Quote
e.v.a Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 hejka Gasiule:loveu::loveu::loveu::loveu: ojjj dawno was nie bylo :mad::mad::mad: Gaś jak zwykle piekny:loveu::loveu::loveu: Quote
Cimi Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 http://images30.fotosik.pl/226/fd4629a9375dfe88.jpg Jaki miesniaczek :loveu: [quote name='Iza i Fidel']Kasiu napisz mi dokladnie jak toto sie nazywa. obroża uzdowa (kantar/Gentle Leader) na dogo w dziale wychowanie jest o tym urządzeniu trochę informacji ;). Quote
Iza i Fidel Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 I jak sie sprawuje nowy sprzet na dzikiego zwierza?:evil_lol: No i jak zwierz-zaakceptowal sprzet? Dzieki Cimi za info :) Quote
Jagoda1 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 :iloveyou::kiss_2::kiss_2::kiss_2: http://images31.fotosik.pl/278/7d25e9f8593b2e6d.jpg Cieszę sie, Kasiu, że u Was wszystko w porządku:lol:... Quote
Recommended Posts