Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Jesteśmy :multi:

Strasznie dlugo nie mogliśmy się dostac na dogo :roll::roll::roll: Potem wreszcie kiedyś wieczorem zadziałało, obiecałam sobie następnego dnia wstawic troszkę Gasiulki, a rano znów nie szło :angryy:
Ale dziś chodzi bez zakłóceń, więc szybko uzupełniam galeryjkę, by chętnych zadowolic :p
Synuś ma się dobrze, mężnieje stale, choc głupolek z niego nadal.

Posted

Dziś zakupiliśmy dla Gasia takie cosik

bo diabła cały czas nie idzie okiełznac. Moze to go troszeczke ustopuje, bo póki co zadne metody nie dają rezyltatu, i na spacerach mało brakuje bym miała problemy z powywywanymi z barków ramionami :roll:
Dam znac jak idzie nam z wdrozeniem nowej metody.
Póki co pozdrawiamy gorąco wszystkich :loveu::loveu::loveu:

Posted

Kasiu cudownie zobaczyc slicznego Gastka !
To ,to urzadzonko to aby napewno moze byc dla bokserow? Ja tez chcialam takie cus kupic dla Fidzia ,ale mialam watpliwosci,bo wiesz one przeciez maja krotka kufe i ziajaja,a toto przymyka im chyba gebule.No chyba,ze sie myle...? Czekam z niecierpliwoscia co napiszesz,bo wiesz,ze Gastek i Fidel to dwa wariaty:) Piekne,kochane wariaty co to z milosci wyrwa panciom rece na spacerze :/

Posted

Hej Iza

Kupiliśmy model z grupy 3 do której teoretycznie są zapisane i boxery. Miałam troszke obaw czy aby na pewno sie nada, ale umówiłam sie z gościem z zoologa, że w razie czego oddamy. No i pasowac - pasuje, gorzej tylko z tym, że Gastek nie chce w tym chodzic, lapami probuje to zdjąc, szarpie się i jest ogólna masakra. Na razie trenujemy na ogródku na małych dystansach, może z czasem wprowadzimy wyjścia w tym na spacery dłuższe, i między ludzi. Bo póki co popłpch jeszcze większy by był na ulicach gdyby taki oszalały Gaś wyszedł, niż jest czasem i bez tego;)

Posted

Kasiu napisz mi dokladnie jak toto sie nazywa.
Uwierz,ze dokladnie wiem jak Wam sie spaceruje z Gastkiem bez oprzyrzadowania :evil_lol: Mamy wszak ten sam problem...
W czerwcu badz lipcu wybieramy sie do Londka i napewno zajrze do niejednego zoologa:p Ile to kosztowalo?
Fidel tak samo chodzi z kagancem na pysku.Na poczatku sciaga lapa,a ze mam miekkie serce to mu spory luz zostawiam i czesto kaganiec sobie sciagnie.Jednakze po tym kagancu fafle go chyba swedza,bo po sciagnieciu wyciera sobie pysk w co sie da,nawet w wycieraczke do butow:evil_lol:
Heh,wariaty kochane :loveu:

ps.a wiesz,ze w Twoim miasteczku mieszka tez moja kolezanka,Marzena? Nie pytam czy ja znasz ;)

Posted

Kasia tylko pamiętaj o zapinaniu smyczy zarówno do obroży jak i haltera,a początki zawsze bywają trudne. Ja bym zaczęła nie od chodzenia w halterze tylko od założenia,smakołyk,zdjęcie i stopniowe przedłużanie,bez podpinania smyczy,chodzeni itp.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...