drzalka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witam.. domagam sie nowych fotek Gastulla :loveu: :eviltong: Quote
bonita Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Córusia :loveu: nie opalaj się tyle, promienie UV nie są wskazane w dużych ilościach dla naszej pięknej skóry:loveu:...Wracaj tu i foty wnusia daj Quote
Jagoda1 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Buziaki dla Gasia... Twoją kuzynkę Kiri nie udało sie przekonać do klatki, o przepraszam, na wystawach, tak...:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Buziaczki wieczorową pora przesyłamy !!!!!! Quote
Alicja Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 no no ....Kasia wyłapuje dokładnie wszystkie promienie słoneczne , bo u nas prawdziwie ,,angielska pogoda ''dziś;) witanko Kasiu:multi::multi::multi: Quote
Kate I Luka Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Witajcie odwiedzające :) Nie opalam się , wczoraj załatwialiśmy troszkę spraw, bo Łukasz miał wolne od pracy i trzeba było wykorzystać. Pojechaliśmy do banku, by dopisać mnie do TZcika konta, potem w sprawie popsutego telefonu (po 2 tygodniach w nowej komórce zaczęły nam klawisze pękać), a potem na zakupy. Wczoraj rano przyjechał kumpel z Polski, i popołudniu grillowaliśmy z polskimi kiełbaskami i wódką ;) Foteczki postaram się wstawić popołudniu, teraz obiadek trzeba przygotowywać :) Quote
e.v.a Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Kate I Luka napisał(a):Witajcie odwiedzające :) Nie opalam się , wczoraj załatwialiśmy troszkę spraw, bo Łukasz miał wolne od pracy i trzeba było wykorzystać. Pojechaliśmy do banku, by dopisać mnie do TZcika konta, potem w sprawie popsutego telefonu (po 2 tygodniach w nowej komórce zaczęły nam klawisze pękać), a potem na zakupy. Wczoraj rano przyjechał kumpel z Polski, i popołudniu grillowaliśmy z polskimi kiełbaskami i wódką ;) Foteczki postaram się wstawić popołudniu, teraz obiadek trzeba przygotowywać :) :loveu: achhh brzmi wspaniale:loveu::loveu::loveu: witanko:multi: Quote
ferraribox Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Witajcie szczęśliwa rodzinko:multi: Wszystkie zaległości nadrobiłam.Pomiziaj ode mnie przystojniaczka:evil_lol: :loveu: Quote
Wyjątek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Witajcie Gastonki!! Przychodzimy z rewizytą, bo mimo obecności Gamy nie przestałam chorowac na bokserowirozę :D :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 :multi::multi::multi: witaj Kasiu ......a u nas pogoda ......na angielską nutę ;) Quote
Kate I Luka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Hejka :) U nas dziś troszkę chłodniej na dworze, TZta kolana coś bolą,czyżby zmiana pogody się szykowała :mad: :mad: :mad: Wstawiam kilka dosłownie fotek z grilla, bo nie ma więcej :oops: takie cocoś jedliśmy :p nasz koszmarny ogródek, jeszcze przed remontem i założeniem ogrodzenia Quote
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 :loveu:jakie słodkie pycho http://images28.fotosik.pl/57/0feba7762a8f8e28.jpg mniamniuśnie to wygląda na tym grilku ;) Quote
e.v.a Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 http://images24.fotosik.pl/57/cc51a7854e20aebe.jpg :mdleje: sadystka:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
zuzolandia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Gastus przeslicznyyyyyyyyyyyyy !!!!!! A to to na tym grillu to sztuczna zywnosc ? ;-) heeheeheheheh pozdrawianko i mizianko !!! Quote
drzalka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Gasio sliczniusie, a jak cieszy mordką :loveu: Quote
Agniest Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Kate I Luka napisał(a): Wczoraj rano przyjechał kumpel z Polski, i popołudniu grillowaliśmy z polskimi kiełbaskami i wódką ;) no właśnie - to już się wyjaśniło, a ja patrząc na grilla chciałam zapytać, gdzie takie kiełbaski w Anglii kupiliście :evil_lol: bo pamiętam kiedyś szukałam takiej zwykłej kiełbasy i.... nie znalazłam, była tylko taka dziwna "angielska" (ale to było 10 lat temu, teraz na pewno jest już wszystko). Pozdrawiamy serdecznie :loveu: Quote
Kate I Luka Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:jakie słodkie pycho http://images28.fotosik.pl/57/0feba7762a8f8e28.jpg mniamniuśnie to wygląda na tym grilku ;) i pyszne było, ale potwornie długo musieliśmy czekać aż się zrobi - chłopaki sami pojechali na zakupy, po węgiel do grilla, i tak to jest posłać 2 sierotki do angielskiego sklepu - zamiast węgla kupili brykliet, i zanim się rozpalił minęły 4 godziny :shake: :shake: [quote name='madzia i medor']Oooo Gasiu:loveu::loveu: gdzie, gdzie??? [quote name='evaxon']http://images24.fotosik.pl/57/cc51a7854e20aebe.jpg :mdleje: sadystka:placz::placz::placz::placz::placz: :p :p [quote name='zuzolandia']Gastus przeslicznyyyyyyyyyyyyy !!!!!! A to to na tym grillu to sztuczna zywnosc ? ;-) heeheeheheheh pozdrawianko i mizianko !!! plastykowa :) [quote name='drzalka']Gasio sliczniusie, a jak cieszy mordką :loveu: takie pyszności mu pachniały, że latał stale wokół grilla :lol: [quote name='Agniest']no właśnie - to już się wyjaśniło, a ja patrząc na grilla chciałam zapytać, gdzie takie kiełbaski w Anglii kupiliście :evil_lol: bo pamiętam kiedyś szukałam takiej zwykłej kiełbasy i.... nie znalazłam, była tylko taka dziwna "angielska" (ale to było 10 lat temu, teraz na pewno jest już wszystko). Pozdrawiamy serdecznie :loveu: szczerze powiem, że nie ma takich kiełbas nadal, przynajmniej jeszcze nie odkryłam. Wogóle tu dużo pyszności nie ma, przez to jak wracałam z tatą z Polski miałam 2 lodówki wypełnione po brzegi polskimi produktami, a teraz kumpel dowióżł jeszcze jedną. Zapas sopockiej, kiełbasek grillowych, krakowskiej i podwawelskiej, śledzików i białego sera mamy na jakiś czas. Aha - no i bigosu, bo kapusty kiszonej też tu nie ma- dla anglików kapusta kiszona i ogórki kiszone są poprostu zepsute i niejadalne :shake: Zazdrościła mi Dilerka pogody, zazdrościła, i przygnała chmury z deszczem znad dojczów tu... Leje od rana, chłodno i bllllllleeee jest. Najwyraźniej 2 tygodnie lata to już za dużo. Quote
agbar Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Kate I Luka napisał(a): Zazdrościła mi Dilerka pogody, zazdrościła, i przygnała chmury z deszczem znad dojczów tu... Leje od rana, chłodno i bllllllleeee jest. Najwyraźniej 2 tygodnie lata to już za dużo. czarowalam czarowalam i wyczarowalam:diabloti: u nas od soboty piekna pogoda...bardzo Ci Kasienko dziekuje za zwrot mojego slonca:loveu: Quote
bonita Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Miam, dobroci na griliku były :loveu: Witaj moja córciu, która śledziki lubi :multi: Buziaki dla Gasia-wnusia :loveu: Quote
e.v.a Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 :evil_lol: dziewczyny co wy slonkiem si ewymieniacie?? raz jedna przez 2 tygodnie raz druga:evil_lol:?? witaneczko:multi: Quote
Jagoda1 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Co tak pachnie? http://images28.fotosik.pl/57/0feba7762a8f8e28.jpg Quote
Recommended Posts