Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie odwiedzające :)

Nie opalam się , wczoraj załatwialiśmy troszkę spraw, bo Łukasz miał wolne od pracy i trzeba było wykorzystać. Pojechaliśmy do banku, by dopisać mnie do TZcika konta, potem w sprawie popsutego telefonu (po 2 tygodniach w nowej komórce zaczęły nam klawisze pękać), a potem na zakupy.
Wczoraj rano przyjechał kumpel z Polski, i popołudniu grillowaliśmy z polskimi kiełbaskami i wódką ;)

Foteczki postaram się wstawić popołudniu, teraz obiadek trzeba przygotowywać :)

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Witajcie odwiedzające :)

Nie opalam się , wczoraj załatwialiśmy troszkę spraw, bo Łukasz miał wolne od pracy i trzeba było wykorzystać. Pojechaliśmy do banku, by dopisać mnie do TZcika konta, potem w sprawie popsutego telefonu (po 2 tygodniach w nowej komórce zaczęły nam klawisze pękać), a potem na zakupy.
Wczoraj rano przyjechał kumpel z Polski, i popołudniu grillowaliśmy z polskimi kiełbaskami i wódką ;)

Foteczki postaram się wstawić popołudniu, teraz obiadek trzeba przygotowywać :)

:loveu: achhh brzmi wspaniale:loveu::loveu::loveu:

witanko:multi:

Posted

Hejka :)

U nas dziś troszkę chłodniej na dworze, TZta kolana coś bolą,czyżby zmiana pogody się szykowała :mad: :mad: :mad:

Wstawiam kilka dosłownie fotek z grilla, bo nie ma więcej :oops:

takie cocoś jedliśmy :p

nasz koszmarny ogródek, jeszcze przed remontem i założeniem ogrodzenia

Posted

Kate I Luka napisał(a):

no właśnie - to już się wyjaśniło, a ja patrząc na grilla chciałam zapytać, gdzie takie kiełbaski w Anglii kupiliście :evil_lol: bo pamiętam kiedyś szukałam takiej zwykłej kiełbasy i.... nie znalazłam, była tylko taka dziwna "angielska" (ale to było 10 lat temu, teraz na pewno jest już wszystko).

Pozdrawiamy serdecznie :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:jakie słodkie pycho
http://images28.fotosik.pl/57/0feba7762a8f8e28.jpg

mniamniuśnie to wygląda na tym grilku ;)

i pyszne było, ale potwornie długo musieliśmy czekać aż się zrobi - chłopaki sami pojechali na zakupy, po węgiel do grilla, i tak to jest posłać 2 sierotki do angielskiego sklepu - zamiast węgla kupili brykliet, i zanim się rozpalił minęły 4 godziny :shake: :shake:
[quote name='madzia i medor']Oooo Gasiu:loveu::loveu:
gdzie, gdzie???
[quote name='evaxon']http://images24.fotosik.pl/57/cc51a7854e20aebe.jpg
:mdleje: sadystka:placz::placz::placz::placz::placz:
:p :p
[quote name='zuzolandia']Gastus przeslicznyyyyyyyyyyyyy !!!!!!
A to to na tym grillu to sztuczna zywnosc ? ;-) heeheeheheheh
pozdrawianko i mizianko !!!
plastykowa :)
[quote name='drzalka']Gasio sliczniusie, a jak cieszy mordką :loveu:
takie pyszności mu pachniały, że latał stale wokół grilla :lol:
[quote name='Agniest']no właśnie - to już się wyjaśniło, a ja patrząc na grilla chciałam zapytać, gdzie takie kiełbaski w Anglii kupiliście :evil_lol: bo pamiętam kiedyś szukałam takiej zwykłej kiełbasy i.... nie znalazłam, była tylko taka dziwna "angielska" (ale to było 10 lat temu, teraz na pewno jest już wszystko).

Pozdrawiamy serdecznie :loveu:
szczerze powiem, że nie ma takich kiełbas nadal, przynajmniej jeszcze nie odkryłam. Wogóle tu dużo pyszności nie ma, przez to jak wracałam z tatą z Polski miałam 2 lodówki wypełnione po brzegi polskimi produktami, a teraz kumpel dowióżł jeszcze jedną. Zapas sopockiej, kiełbasek grillowych, krakowskiej i podwawelskiej, śledzików i białego sera mamy na jakiś czas. Aha - no i bigosu, bo kapusty kiszonej też tu nie ma- dla anglików kapusta kiszona i ogórki kiszone są poprostu zepsute i niejadalne :shake:

Zazdrościła mi Dilerka pogody, zazdrościła, i przygnała chmury z deszczem znad dojczów tu... Leje od rana, chłodno i bllllllleeee jest. Najwyraźniej 2 tygodnie lata to już za dużo.

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Zazdrościła mi Dilerka pogody, zazdrościła, i przygnała chmury z deszczem znad dojczów tu... Leje od rana, chłodno i bllllllleeee jest. Najwyraźniej 2 tygodnie lata to już za dużo.

czarowalam czarowalam i wyczarowalam:diabloti: u nas od soboty piekna pogoda...bardzo Ci Kasienko dziekuje za zwrot mojego slonca:loveu: