e.v.a Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 oo Kasiu nie chwalilas sie ze masz dom nad rzeką:evil_lol: witanko:multi: Quote
Imbirka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Witaj Kasiu:multi::multi::multi::multi: boszsz, ale Was tam zalało nieżle, słuchaj, a może Ty do Wenecji się przeprowadziłaś i nic o tym nie wiesz, zaczniście się rozglądać za jakąś gondolą do przemieszczania się:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) a tak serio, to chyba by mnie szlak najjaśniejszy trafił i deprechę bym miała straszną. trzymajcie się, Gastuś już niedługo będzie z Wami:loveu: Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Kasieńko ...oniemiałam jak zobaczylam fotaski od Was....będzie dobrze dasz rade pojechać po Gastonka:loveu: Quote
Kate I Luka Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Kochane, jutro koło 8mej rano wyruszam, drogi na południe przejezdne. Trzymajcie kciuki za moją 24 godzinną podróż ;) Do usłyszenia z Polski z Gastkiem u boku :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Kate I Luka']Kochane, jutro koło 8mej rano wyruszam, drogi na południe przejezdne. Trzymajcie kciuki za moją 24 godzinną podróż ;) Do usłyszenia z Polski z Gastkiem u boku :multi: :multi: :multi: :kciuki::kciuki::kciuki: KASIEŃKO ja już zaczynam;) Quote
Imbirka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Kasia już jedzie pewnie... no to ja kciukasy trzymam:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Akadna Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 :shake: no wszyscy wyjżdżają:-oi nas zostawiają:roll: hmmmm.... :hmmmm: :hmmmm: ja chyba tysh wyjeżdżam.... a, no tak! w czwartek na tydzień(chyba) do krakowa ;) oja skleroza kochana...:lol: koffam Was, buziaczki 4all:loveu: :kiss_2: Quote
ferraribox Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 :lol: Kasieńko czekamy na wiadomości od Ciebie i Gasia:lol: Quote
mar....ka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Kasiu Kochana jak sie odezwiesz, to pewnie kiedy będziesz już najszczęśliwsza na świcie, z Gastusiem na kolanach. Spokojnej drogi, czekamy na relację. Całusy ode mnie i Kany P.s. Już nie mogę doczekac się fot Gasinka i relacji z powitania. Poddłoga pewnie będzie zasiusiana Quote
Agniest Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 majoka napisał(a): Poddłoga pewnie będzie zasiusiana na pewno ! :evil_lol: moja Beta jak nas długo nie widziała (2 tyg.) też siusiała z radości przy powitaniu. Kasiu dojechałaś już ? Quote
Kate I Luka Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Dziewczyny- jestem, dojechałam. Dzięki za trzymanie kciuków. Potem napiszę co i jak, póki co informuję: Gasiu zdrów i szczęśliwy, buziaków było co niemiara, i do teraz się nacieszyć sobą nie możemy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Kate I Luka']Dziewczyny- jestem, dojechałam. Dzięki za trzymanie kciuków. Potem napiszę co i jak, póki co informuję: Gasiu zdrów i szczęśliwy, buziaków było co niemiara, i do teraz się nacieszyć sobą nie możemy :loveu: :loveu: :loveu: :multi::multi::multi:no nareszcie .....wycałuj Gasia i od cioteczki:p Quote
Medorowa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Kate I Luka napisał(a):Dziewczyny- jestem, dojechałam. Dzięki za trzymanie kciuków. Potem napiszę co i jak, póki co informuję: Gasiu zdrów i szczęśliwy, buziaków było co niemiara, i do teraz się nacieszyć sobą nie możemy :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
DORRAG Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Kate I Luka napisał(a):Dziewczyny- jestem, dojechałam. Dzięki za trzymanie kciuków. Potem napiszę co i jak, póki co informuję: Gasiu zdrów i szczęśliwy, buziaków było co niemiara, i do teraz się nacieszyć sobą nie możemy :loveu: :loveu: :loveu: Super:multi: :multi: Quote
Imbirka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ekstra wiadomości:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ferraribox Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 :multi: Kasia i mój wnusio są razem:multi: :multi: :multi: Quote
zuzolandia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Witanko i pzrytulanko !!!!! alez bedzie radochaaaaa ;-) juz wkrotce WASZA Trojca razem ;-) ......buzioki przesyłam !!!!! a te fotki powodziowe ...... cos łokropnegoooo .... Quote
agbar Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 czesc Kaska...cholercia minelysmy sie....my wracalismy w niedziele wieczorem do efu:cool1: Quote
Agnieszka PPP Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Witamy się:p :p Jejku ale tam sie u Ciebie musi dziać :lol: :lol: kupa radości napewno:loveu: :loveu: pozdrawiam Quote
Recommended Posts