Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Kasiu:multi::multi::multi::multi: boszsz, ale Was tam zalało nieżle, słuchaj, a może Ty do Wenecji się przeprowadziłaś i nic o tym nie wiesz, zaczniście się rozglądać za jakąś gondolą do przemieszczania się:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

a tak serio, to chyba by mnie szlak najjaśniejszy trafił i deprechę bym miała straszną. trzymajcie się, Gastuś już niedługo będzie z Wami:loveu:

Posted

Kochane, jutro koło 8mej rano wyruszam, drogi na południe przejezdne. Trzymajcie kciuki za moją 24 godzinną podróż ;) Do usłyszenia z Polski z Gastkiem u boku :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Kochane, jutro koło 8mej rano wyruszam, drogi na południe przejezdne. Trzymajcie kciuki za moją 24 godzinną podróż ;) Do usłyszenia z Polski z Gastkiem u boku :multi: :multi: :multi: :kciuki::kciuki::kciuki:
KASIEŃKO ja już zaczynam;)

Posted

:shake: no wszyscy wyjżdżają:-oi nas zostawiają:roll:

hmmmm.... :hmmmm: :hmmmm: ja chyba tysh wyjeżdżam.... a, no tak! w czwartek na tydzień(chyba) do krakowa ;) oja skleroza kochana...:lol:

koffam Was, buziaczki 4all:loveu: :kiss_2:

Posted

Kasiu Kochana jak sie odezwiesz, to pewnie kiedy będziesz już najszczęśliwsza na świcie, z Gastusiem na kolanach. Spokojnej drogi, czekamy na relację. Całusy ode mnie i Kany

P.s. Już nie mogę doczekac się fot Gasinka i relacji z powitania. Poddłoga pewnie będzie zasiusiana

Posted

majoka napisał(a):
Poddłoga pewnie będzie zasiusiana

na pewno ! :evil_lol: moja Beta jak nas długo nie widziała (2 tyg.) też siusiała z radości przy powitaniu.

Kasiu dojechałaś już ?

Posted

Dziewczyny- jestem, dojechałam. Dzięki za trzymanie kciuków. Potem napiszę co i jak, póki co informuję: Gasiu zdrów i szczęśliwy, buziaków było co niemiara, i do teraz się nacieszyć sobą nie możemy :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Dziewczyny- jestem, dojechałam. Dzięki za trzymanie kciuków. Potem napiszę co i jak, póki co informuję: Gasiu zdrów i szczęśliwy, buziaków było co niemiara, i do teraz się nacieszyć sobą nie możemy :loveu: :loveu: :loveu:
:multi::multi::multi:no nareszcie .....wycałuj Gasia i od cioteczki:p

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Dziewczyny- jestem, dojechałam. Dzięki za trzymanie kciuków. Potem napiszę co i jak, póki co informuję: Gasiu zdrów i szczęśliwy, buziaków było co niemiara, i do teraz się nacieszyć sobą nie możemy :loveu: :loveu: :loveu:

:multi: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Super:multi: :multi: