Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 evaxon napisał(a)::( ja bym ci powiedziała Ot cała odpowiedź:grins::grins::grins::diabloti: dealer napisał(a):ja tam obstawiam dwa: goopi ma zawsze szczescie:eviltong: Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 dealer napisał(a):ja tam obstawiam dwa: goopi ma zawsze szczescie:eviltong: albo kto ma szczescie w hazardzie ten nie ma w milosci:) :diabloti: a ja jeszcze jedno.. co twoje to moje a co moje to nie rusz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Kasiu, jak wygrasz, to ja nie mam dużych wymagań - boksio mi starczy do szczęścia:razz: No a przy okazji domek z ogrodem i basenem, i jakąś porządną furę:cool1: All 4 U Siostruniu :loveu: [quote name='a_ga.isk']Hoho dzisiaj 16 jutro może 160... a potem kto wie ? :razz: A jaką mieliście weekendową pogodę ? :) gdybym trafiła 4ke to było by prawie 200,00 zł :( A pogoda - słonecznie, ale chłodno. Od dziś ma być coraz cieplej :multi: [quote name='Agga']Trzeba opić tą wygraną:multi: :beerchug: :beerchug: :beerchug: [quote name='bonita']Gratki Kasiu:loveu: ja mojego jeszcze nie sprawdziłam:p Witaj moja córciu piękna i szczęście mająca:loveu: Cześć Mamcia, sprawdzaj sprawdzaj.. może 5teczka jest Twoja :cool3: Quote
Kate I Luka Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='majoka']To co nie dostanę na wakacje???:shake: :( plasiam... postaram się w środę lepiej skreślić :eviltong: [quote name='Agniest']hej Gastonki hazardzistki :multi: w środę to ja wygrywam :diabloti: (tak naprawdę ostatni raz wygrałam w totka trójeczkę jakieś 4 lata temu...) Cześć :) a ja już chyba z 2 lata wogóle nie grałam ;) [quote name='evaxon']witanko:multi: a moj TZ co chwila wygrywa:razz: jakis czas temu eygral nawet 300 czy 400 pln:placz: ja tez tak chce:placz: Euniu - żeby wygrać trzeba grać (albo jak kiedyś ten co prowadzi losowanie powiedział: aby grać trzeba wygrać :evil_lol: ) [quote name='Kitka20']Hejka hazardzistki ja jeszcze nic nie wygrałam bo nie stawiałam, ale mój TZ bawi się w jakieś tam systemy w multilotku i chyba ze trzy razy pod rząd wygrał po 540zł hohoho, toż to prawdziwa fortuna :p [quote name='dealer']dzien dobry :) bobry, 3 bobry Dilerki :multi: [quote name='madzia i medor']A tak wogóle to witaj siostro i siostrzeńcu:multi::multi::mutli::multi: no... dobrze że wróciłaś się przywitać :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 niki_ill napisał(a):Witamy i pozdrawiamy Chojraczka :) Cześć Boksiowe stadko :multi: zuzolandia napisał(a):Dziendoberek kochaniutka;-).ooooooojaki sie klub hazardowy zrobil ;-) słuchaj moze wymysl jakas loterie i bedziemy grały ile wlezie ;-) ten kto przegra i bedzie ostatni stawia wszystkim pifffo np ....heheheheeheheheheh buziolki dla Gastolinskiegoooooooooo!!!!!!! czekaj czekaj, niech pomyślę :) Cześć Kobitki :) Ja od razna zabiegana w pracy jestem. Dużo roboty, wszystkim na ostatni moment się przypomniało że długi weekend przed nami, i wypadało by gdzieś pojechać. W ciągu tych 9 wolnych dni wysyłamy z nami ponad 1000 osób, trzeba porobić transporty, hotele ... Urwanie głowy wprost :shake: Quote
Kate I Luka Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć Kasiu:p Cześć Fionusie :multi: :multi: :multi: I jeszcze Gastuś dla Was i świnka, niestety świnka w weekend straciła głowę :( :( :( Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Kate I Luka'] I jeszcze Gastuś dla Was i świnka, niestety świnka w weekend straciła głowę :( :( :( jak tooo????:placz: pewni esie nia przeciagaliscie???:placz: nasza poprzednia stracila nozki od przeciagania:evil_lol: Quote
DORRAG Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Taki niewinny pycholek:loveu: :loveu: A swinką głowy urywa:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='evaxon']jak tooo????:placz: pewni esie nia przeciagaliscie???:placz: nasza poprzednia stracila nozki od przeciagania:evil_lol: Gaston ciągnął za głowę, a tata za nogi :( Dziadek już dostał reprymendę i przykazanie odkupienia nowej zabaweczki wnusiowi :loveu: [quote name='DORRAG'] Taki niewinny pycholek:loveu: :loveu: A swinką głowy urywa:evil_lol: rzeźnik z tego mojego piesa :lol: Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Kate I Luka'] rzeźnik z tego mojego piesa :lol: buahhaha nie chcecie wiedziec co przeczytałam:oops: :oops: :oops: :lol: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 evaxon napisał(a):buahhaha nie chcecie wiedziec co przeczytałam:oops: :oops: :oops: :lol: :evil_lol: Ale sie domyślamy:cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 evaxon napisał(a):buahhaha nie chcecie wiedziec co przeczytałam:oops: :oops: :oops: :lol: :evil_lol: :shake: :oops: oj Ewcik, Ewcik... Oki, ja spadam na autobus, lecę do mojego PIESA - czworonożnego zwierza :) Ewuniu :p Do jutra :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Kate I Luka napisał(a)::shake: :oops: oj Ewcik, Ewcik... Oki, ja spadam na autobus, lecę do mojego PIESA - czworonożnego zwierza :) Ewuniu :p Do jutra :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :lol: :lol: :lol: do juterka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magda-Amir Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witam koleżanke przyszłą milionerke :multi: :cool3: i caluski dla Gastona-zabijaki :loveu: Quote
gosikf & dogs Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witam, hej hej!!! To kto w końcu jest milionerem???:cool3: Ja chcę domek z ogródkiem!!!:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Dla mnie domek a dla piesków ogródek i domek:lol: :loveu: :lol: :loveu: :lol: Marzenia...Ale wygrać w totka jakoś nie mogę... Pozdrowionka Gastonki Ale się rozmarzyłam i znowu łezki w oczach... Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Kate I Luka']All 4 U Siostruniu :loveu: Trzymam za słowo:cool1: :cool1: :cool1: [quote name='Kate I Luka'] Siostrzeniec:loveu: Quote
teqquila Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witam Was Gastusie :) jak juz wygracie to tez sie z nami podzielicie ?? my tez kcemy domek z ogrotkiem najlepiej gdzies blisko lasku i jeziorka tak jak w tym filmie nigdy w zyciu :P a jak my wygramy to tyz sie z Wami podzielimy :) tyz wysle totka :P Quote
Kate I Luka Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Cześć Kobitki :) Umieram.... jestem chora, mam 38.2 gorączki, wszystko mnie boli, nawet oczy:-( Zwalniam się dziś z pracy wcześniej i muszę iść do lekarza. Trzeba się wykurować, bo został tydzień do mojego wyjazdu do TZcika Quote
Medorowa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Cześć kochana:loveu: Wracaj szybciutko do zdrówka:calus::calus: Dydek i Medziu przesyłają mokre buziole, żebyś szybciej wyzdrowiała:loveu: Quote
e.v.a Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Kate I Luka napisał(a):Cześć Kobitki :) Umieram.... jestem chora, mam 38.2 gorączki, wszystko mnie boli, nawet oczy:-( Zwalniam się dziś z pracy wcześniej i muszę iść do lekarza. Trzeba się wykurować, bo został tydzień do mojego wyjazdu do TZcika biedna Kasienka:shake: moj TZ tez chory:shake: i jeszcze poszedl do pracy:shake: od 3 tygodni kasze wczoraj go w pracy goraczka zlapala... i oczywiscie co?? Ewe juz tez zarazil:angryy: z rana smarkam wczoraj caly dzie kichałam:angryy: 3maj sie Kasienko i zdrowiej szybciutko Quote
Alicja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Kate I Luka']Cześć Kobitki :) Umieram.... jestem chora, mam 38.2 gorączki, wszystko mnie boli, nawet oczy:-( Zwalniam się dziś z pracy wcześniej i muszę iść do lekarza. Trzeba się wykurować, bo został tydzień do mojego wyjazdu do TZcika :razz:oj to lecz się Kasieńko , bo chora jechać nie możesz:shake: Quote
Recommended Posts