Kate I Luka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='DORRAG']Witaj kasiu:p Mamy deszczowo i zimno na polku :placz: nie powiem przez kogo:evil_lol: Hej... no właśnie... Jakaś czarownica nam to przepowiedziała... a kysz z nią :evil_lol: [quote name='Agnieszka PPP']Cześć;) U nas tez zimno......Alma na ławeczce na mnie czekała:lol: :lol: Hej :) Nasze psioki to najwierniejsze czekacze :D [quote name='gosikf & dogs']No w końcu udało mi się dotrzec do pięknego Gastona!!! Witam!!! Oświadczam, że będę tu zaglądac! I nikt mi w tym nie przeszkodzi:evil_lol: Gaston to piękny boksio i nie powiem ma zawiłą historię z tymi przeprowadzkami ale myślę, że teraz to ma już rodzinkę do grobowej deski!!! Nie trudno się zorientowac:lol: :lol: :lol: Witaj, zapraszamy a zaraz biegnę z rewizytą ;) Quote
Kate I Luka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='madzia i medor']Był i jest:mad: :mad: :loveu: Którędy on go wydalił:niewiem::evil_lol: :hmmmm: jak kura w jajeczku zniósł :evil_lol: :evil_lol: [quote name='zuzolandia']Witanko Gastusiowa kobietko;-) ..psesylamy milusie buziolki;-) Nie wydalił ;-) to po prostu CUD był;-) ehheehehehheh o właśnie, właśnie ... to był cud :sg168: [quote name='AgusiaTerierka']Dobrej nocy, Kasiu i mój Krewnioku:razz: . Cześć Dziewczyny... Spać dziś nie mogłam. Było mi zimno mimo włączonego ogrzewania, koszmary mi się śniły, a koło 3 obudziły mnie jakieś trzaski w przedpokoju :nerwy: :nerwy: :nerwy: :nerwy: [quote name='gosikf & dogs']Dobranoc i miłego dnia! A dzień dobry i miłego dnia :D Quote
Kate I Luka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='tygra']cześć Kasiu :), śliczne maleństwo Witaj Beatko :) no nie można wątpić że to po mnie mój skarb taki śliczny :lol!: :lol!: :lol!: Jeśli chcesz ustalić, gdzie aktualnie znajduje się i co robi bliska Ci osoba - jeśli posiada telefon komórkowy - wystarczy, że klikniesz w podany niżej adres a następnie wpiszesz numer jej telefonu. Należy pamiętać o prefiksie kraju, bez spacji np: +48606123456 Z uwagi na dużą odległość od satelity zdjęcie szukanej osoby może być nieco zamazane. Życzę wielu emocji. www.teapetece.com/moviles/ Quote
zuzolandia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Witanko słonecznie kofffana;-) .o oooooo ciekawa rzecz;-) trza sprawdzic mojego TZ czy faktycznie na kursie siedzi ehehehehh;-) buziolki dla faflunka;-) Quote
Jagoda1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Kate I Luka'] Cześć Dziewczyny... Spać dziś nie mogłam. Było mi zimno mimo włączonego ogrzewania, koszmary mi się śniły, a koło 3 obudziły mnie jakieś trzaski w przedpokoju :nerwy: :nerwy: :nerwy: :nerwy: A dzień dobry i miłego dnia :D A pies obrończy co wtedy robił...? [quote name='Kate I Luka'] Jeśli chcesz ustalić, gdzie aktualnie znajduje się i co robi bliska Ci osoba - jeśli posiada telefon komórkowy - wystarczy, że klikniesz w podany niżej adres a następnie wpiszesz numer jej telefonu. Należy pamiętać o prefiksie kraju, bez spacji np: +48606123456 Z uwagi na dużą odległość od satelity zdjęcie szukanej osoby może być nieco zamazane. Życzę wielu emocji. www.teapetece.com/moviles/ Oj, Kasiu, będzie się w niektórych domach działo...:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A pies obrończy co wtedy robił...? obrończy pies spał obrażony na fotelu:mad: Obraził się i poszedł z łóżka jak mu zabrałam spod tyłka w nocy kołdrę bo mi było zimno i musiałam nakryć się dwoma a w zamian dałam "tylko" kocyk. Rozpuszczone jak dziadowski bicz mam to bydle :diabloti: Quote
Kate I Luka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='a_ga.isk']Dzień dobry ;) Hejka :0 U nas sie pogoda popsuła:( w klapkach nie da się chodzić :cool1: [quote name='zuzolandia']Witanko słonecznie kofffana;-) .o oooooo ciekawa rzecz;-) trza sprawdzic mojego TZ czy faktycznie na kursie siedzi ehehehehh;-) buziolki dla faflunka;-) a może lepiej nie wiedzieć :eviltong: co te tzciki porabiają:eviltong: Quote
gosikf & dogs Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Mnie natomist wszystko boli...Ała! Całą kołdrę ściągnęły pod siebie trzy wstrętne psy, a miejsca zajęły tyle,że ciągle spadałam i trzymałam się Zeusa żeby nie spasc:evil_lol: I tak dotrwałam do rana Quote
Kate I Luka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 gosikf & dogs napisał(a):Mnie natomist wszystko boli...Ała! Całą kołdrę ściągnęły pod siebie trzy wstrętne psy, a miejsca zajęły tyle,że ciągle spadałam i trzymałam się Zeusa żeby nie spasc:evil_lol: I tak dotrwałam do rana hahaha, musisz sie przenieść na pozycję "od ściany" Quote
gosikf & dogs Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Kate I Luka']hahaha, musisz sie przenieść na pozycję "od ściany" hahahahaha:evil_lol: Widze masz już sposoby. No to się uzupełniamy w dziedzinie wiedzy o psach!:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='gosikf & dogs'] hahahahaha:evil_lol: Widze masz już sposoby. No to się uzupełniamy w dziedzinie wiedzy o psach!:evil_lol: Kochana... ostatnio tak kiblowałam przyciśnięta do ściany, i nawet odwrócić się nie mogłam :p ale wolę już to, niż odwrót i brak łóżka pod sobą :evil_lol: Quote
gosikf & dogs Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 No szczególnie jak na wysokości głowy mam taką metalową rurkę(częśc od biurka) i nim zauważę brak łóżka mogę pooglądac ptaszki:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='gosikf & dogs']No szczególnie jak na wysokości głowy mam taką metalową rurkę(częśc od biurka) i nim zauważę brak łóżka mogę pooglądac ptaszki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agniest Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 hello Kate-ówny :) a ja od jutra mam weekendzik, bo urlopik sobie biorę..... Pozdrawiam :) Quote
a_ga.isk Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Kate I Luka napisał(a):Hejka :0 U nas sie pogoda popsuła:( w klapkach nie da się chodzić :cool1: Ha! A u nas ciągle piękna :razz: Quote
gosikf & dogs Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 a_ga.isk napisał(a):Ha! A u nas ciągle piękna :razz: U mnie też ładnie! Słoneczko grzeje:lol: Tylko jeden minus- to słoneczko jest od strony okien mojego pokoju i przez cały okrągły dzień nagrzewa mi ten pokój, że się stopic można. SAUNA za free! Kto chce, kto chce?:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Agniest napisał(a):hello Kate-ówny :) a ja od jutra mam weekendzik, bo urlopik sobie biorę..... Pozdrawiam :) Zazdroszczę... ale ja od 1wszego maja się urlopować będę, w dodatku po angielsku ;) PS. Jaki ładny avek nowy :) a_ga.isk napisał(a):Ha! A u nas ciągle piękna :razz: :placz: buuu.... ale masz fajnie gosikf & dogs napisał(a):U mnie też ładnie! Słoneczko grzeje:lol: Tylko jeden minus- to słoneczko jest od strony okien mojego pokoju i przez cały okrągły dzień nagrzewa mi ten pokój, że się stopic można. SAUNA za free! Kto chce, kto chce?:evil_lol: ja kcem, ja.... Uwielbiam słonko, lato :loveu: Quote
Medorowa Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Czesć:hand::hand::hand: Ja to już się przyzwyczaiłam spać pod ścianą - noc, jak co noc:cool1: :evil_lol: A na wlezienie pod kołdrę, an której akurat uwalił dupsko Medorek, znalazłam sposób;) :cool1: Quote
Kate I Luka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Lecę do domku Kobitki, do mojego stęsknionego piesa :) Fotki dam jutro. Buźka Quote
Magda-Amir Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 dzień doberek w to piękne popołudnie :cool3: :multi: Quote
e.v.a Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 dziwne....wydawalo mi sie ze juz tu bylam dzisiaj :niewiem: boberek :multi: Quote
Recommended Posts