Jagoda1 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Wymiziaj od cioci Gastonka! Kasiu, jeszcze trochę, a będziecie znów razem. Wspaniale, że podczas Święt możecie cieszyć się sobą. :loveu: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :loveu::loveu::loveu:ale piękny buziaczek Kasiu róbcie dużo foteczek z Łukaszem ;) Quote
Kate I Luka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='a_ga.isk']Cześć ;) Śliczne fotki ;) A do niedzieli jeszcze długo ;) Hello Aga :multi: [quote name='ferraribox']Witam i cieplutko pozdrawiam:lol: Śliczny ten mój wnusiol:oops: Buziaki od wnuczka dla Babuni :buzi: [quote name='evaxon']witaj Kasnienko:multi: czekamy na foty fryzurki:evil_lol: :evil_lol: piłka hipnotyzerka:evil_lol: Cześć Ewcik :) Będą fotki, będą :) [quote name='Agniest']cześć Gastonki :) aż się miło czyta o tej sielankowej atmosferze u was :) pozdrowionka dla Łukasza :) PS: dla ciebie i Gastka też oczywiście :) Ceść, dzięki :multi: [quote name='zuzolandia'] .cwiczy,my piłeczkowe przysiady;-) Witanko i podzrawianko;-) ja tylko na chwileeee bo do roboty pedze ;-) Całuski kofffana;-) Siemanko Ineczko :multi: :multi: Quote
Kate I Luka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='leemonca']witanko!!!! ale macie fajne zdjątka, a my ich nie mamy. Zaraz sobie poczytam co tu się wydarzyło od ostatniej mojej tutaj bytności:cool3: Cześć Kasiu... nic się ostatnio nie działo , fotek brak :oops: [quote name='AgusiaTerierka']Wymiziaj od cioci Gastonka! Kasiu, jeszcze trochę, a będziecie znów razem. Wspaniale, że podczas Święt możecie cieszyć się sobą. :loveu: Mizianki dla Gastka muszę przekazać przez Łukasza.... tylko on teraz może głaskać Gastona... na moje usilne próby wytafmoszenia go reaguje: jak chcesz to rób... zaraz i tak pójdę do Pana :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:ale piękny buziaczek Kasiu róbcie dużo foteczek z Łukaszem ;) Hej Alutku :)Robimy foteczki, robimy :p Quote
Kate I Luka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 A tu taka ciekawostka... W UK jest cały czas chłodniej niż w PL. Łukasz chodzi w grubej kurtce zimowej, w trekingowych butach... i nie jest mu zbyt ciepło. Natomiast Anglikom - obezna pogoda tam zalatuje już bardzo wiosną a nawet latem. Na ulichach spotkać można tłumy ludzi spacerujących już w krótkich rękawkach... mało tego - dziewczyny chodzą w mini, gołych nogach i klapkach !!! Dowód - poniżej :crazyeye: Quote
e.v.a Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Kate I Luka']A tu taka ciekawostka... W UK jest cały czas chłodniej niż w PL. Łukasz chodzi w grubej kurtce zimowej, w trekingowych butach... i nie jest mu zbyt ciepło. Natomiast Anglikom - obezna pogoda tam zalatuje już bardzo wiosną a nawet latem. Na ulichach spotkać można tłumy ludzi spacerujących już w krótkich rękawkach... mało tego - dziewczyny chodzą w mini, gołych nogach i klapkach !!! Dowód - poniżej :crazyeye: :mdleje: wariaci:mdleje: Quote
Medorowa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Cześć Kasieńko:cunao: :cunao: [quote name='Kate I Luka']Zabawa z piłeczką: Ale cioteczka się za Tobą stęskniła:loveu: [quote name='Kate I Luka']A tu taka ciekawostka... W UK jest cały czas chłodniej niż w PL. Łukasz chodzi w grubej kurtce zimowej, w trekingowych butach... i nie jest mu zbyt ciepło. Natomiast Anglikom - obezna pogoda tam zalatuje już bardzo wiosną a nawet latem. Na ulichach spotkać można tłumy ludzi spacerujących już w krótkich rękawkach... mało tego - dziewczyny chodzą w mini, gołych nogach i klapkach !!! Dowód - poniżej :crazyeye: PaRanoja:crazyeye: :crazyeye: :diabloti: Quote
a_ga.isk Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Kate I Luka napisał(a):A tu taka ciekawostka... W UK jest cały czas chłodniej niż w PL. Łukasz chodzi w grubej kurtce zimowej, w trekingowych butach... i nie jest mu zbyt ciepło. Natomiast Anglikom - obezna pogoda tam zalatuje już bardzo wiosną a nawet latem. Na ulichach spotkać można tłumy ludzi spacerujących już w krótkich rękawkach... mało tego - dziewczyny chodzą w mini, gołych nogach i klapkach !!! Dowód - poniżej :crazyeye: O u nas dokładnie to samo... no w sumie jest cieplej ale ja bym w krótkim rękawku i klapkach nie wyszła a dziewczyny np. u mnie w szkole to inna bajka ;) Quote
ferraribox Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :multi: Kasiu,właśnie wracam od Imbira i cieszę się,że możesz zrobić nam banerek:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
mar....ka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ciesze się , ze znowu Jestescie i sa zdjęcia. Stęskniłam sie za pycholkiem Gastulka. Quote
Imbirka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Kate I Luka']A tu taka ciekawostka... W UK jest cały czas chłodniej niż w PL. Łukasz chodzi w grubej kurtce zimowej, w trekingowych butach... i nie jest mu zbyt ciepło. Natomiast Anglikom - obezna pogoda tam zalatuje już bardzo wiosną a nawet latem. Na ulichach spotkać można tłumy ludzi spacerujących już w krótkich rękawkach... mało tego - dziewczyny chodzą w mini, gołych nogach i klapkach !!! Dowód - poniżej :crazyeye: taaaaaaaa, noooo ciekawy naród:razz::evil_lol: bry wieczór Gastonki:multi: Quote
Agnieszka PPP Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Witam:p :p Tak to jest z Naszymi TZkami pracującymi.znam to :placz: :placz: Quote
DORRAG Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Cześć Kasiu:p Gastonkowi spadła piłeczka....skad Ja znam taką minkę:evil_lol: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale cioteczka się za Tobą stęskniła:loveu: Cześć Madziu :multi: [quote name='a_ga.isk']O u nas dokładnie to samo... no w sumie jest cieplej ale ja bym w krótkim rękawku i klapkach nie wyszła a dziewczyny np. u mnie w szkole to inna bajka ;) Co za ciepłe narody... U nas jeszcze w kozakach się chodzi :evil_lol: [quote name='ferraribox']:multi: Kasiu,właśnie wracam od Imbira i cieszę się,że możesz zrobić nam banerek:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :) Jak tylko znajdę chwilkę to postaram się cosik wymłodzić ;) [quote name='majoka']Ciesze się , ze znowu Jestescie i sa zdjęcia. Stęskniłam sie za pycholkiem Gastulka. Cześć Mariolu :) Gastuś też stęsknił się za pozowaniem :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Imbir1']taaaaaaaa, noooo ciekawy naród:razz::evil_lol: bry wieczór Gastonki:multi: Bry dzionek Imbirki Koffane :multi: [quote name='Agnieszka PPP']Witam:p :p Tak to jest z Naszymi TZkami pracującymi.znam to :placz: :placz: Hejka :multi: [quote name='DORRAG']Cześć Kasiu:p Gastonkowi spadła piłeczka....skad Ja znam taką minkę:evil_lol: :loveu: Dokładnie :) Piłeczka spadła,i chłopak chwilkę się zastanawiał: skoczyć za nią, czy sama wróci??? Hej Kobitki :) Znów w pracy. Dziś tylko do 16stej siedzimy, bo już widzę, jak dziś tłumy walą do biura chcąc załatwiać sobie wyjazdy na wakacje w piątek przed świętami. Łaskawie prezes wczoraj stwierdził, że jutro już nie musimy przychodzić :roll: :roll: :roll: Quote
bonita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle wszystkiego kurcze najlepszego! Życzy mamcia z Bonkiem, Merolem i Dikolem :) Quote
Agnieszka PPP Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witam:p :p Najpiękniejsze,Świateczne,Wielkanocne Życzenia składam od serca...Tęczowych pisanek,na stole pyszności,mokrego Dyngusa i wspaniałych gości....życzy Aga i Almuśka:p Quote
a_ga.isk Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [size=3]Zatem Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życze z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy :) Quote
Kate I Luka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [SIZE="3"]Dziękujemy serdecznie za życzenia :multi: Quote
Kate I Luka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [SIZE="3"]Na stole święcone, a obok baranek, Koszyczek pełny barwnych pisanek I tak znamienne w polskim krajobrazie W bukiecie srebrzyste, wiosenne bazie. Zielony barwinek, fiołki i żonkile - Barwami stroją uroczyste chwile. W dom polski wiosna wchodzi na spotkanie, Gdy wielkanocne na stole śniadanie :) Niechaj Święta Wielkiej Nocy będą pełne Boskiej mocy, aby zdrówko dopisało i jajeczko smakowało! Wesołego Alleluja !!! Quote
Agniest Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Z OKAZJI NADCHODZĄCYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH ŻYCZĘ WAM KOLOROWYCH I SMACZNYCH PISANEK, MOKREGO DYNGUSA, JAK NAJWIĘCEJ PROMYCZKÓW WIOSENNEGO SŁONECZKA I DŁUGICH SPACERKÓW Z GASTONKIEM, I HOJNEGO ZAJĄCZKA OCZYWIŚCIE :loveu: Quote
zuzolandia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 WIELKANOCNE SłODKIE BUZIACZKI przesyła cala ZUZOLANDIA !!!!!! Quote
e.v.a Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 doberek:multi: wesołych jajeczek zyczymy:loveu: Quote
ferraribox Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 KASIU!!!!!!,banerki cudo[tak jak napisałam na swojej sronie]Ciężko się zdecydować,który??????? Niech zostanie pierwszy:lol: A jeśli mozna wysłać drugi jak fotkę to proszę o wysłanie na skrzynkę. BARDZO<BARDZO DZIĘKUJĘ:loveu: :loveu: :loveu: Asia Quote
Recommended Posts