Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='a_ga.isk']Cześć ;) Śliczne fotki ;)
A do niedzieli jeszcze długo ;)
Hello Aga :multi:
[quote name='ferraribox']Witam i cieplutko pozdrawiam:lol:
Śliczny ten mój wnusiol:oops:
Buziaki od wnuczka dla Babuni :buzi:
[quote name='evaxon']witaj Kasnienko:multi:
czekamy na foty fryzurki:evil_lol:

:evil_lol: piłka hipnotyzerka:evil_lol:
Cześć Ewcik :) Będą fotki, będą :)
[quote name='Agniest']cześć Gastonki :) aż się miło czyta o tej sielankowej atmosferze u was :)
pozdrowionka dla Łukasza :)

PS: dla ciebie i Gastka też oczywiście :)
Ceść, dzięki :multi:
[quote name='zuzolandia']

.cwiczy,my piłeczkowe przysiady;-)
Witanko i podzrawianko;-) ja tylko na chwileeee bo do roboty pedze ;-)
Całuski kofffana;-)
Siemanko Ineczko :multi: :multi:

Posted

[quote name='leemonca']witanko!!!!
ale macie fajne zdjątka, a my ich nie mamy. Zaraz sobie poczytam co tu się wydarzyło od ostatniej mojej tutaj bytności:cool3:
Cześć Kasiu... nic się ostatnio nie działo , fotek brak :oops:
[quote name='AgusiaTerierka']Wymiziaj od cioci Gastonka!

Kasiu, jeszcze trochę, a będziecie znów razem. Wspaniale, że podczas Święt możecie cieszyć się sobą. :loveu:
Mizianki dla Gastka muszę przekazać przez Łukasza.... tylko on teraz może głaskać Gastona... na moje usilne próby wytafmoszenia go reaguje: jak chcesz to rób... zaraz i tak pójdę do Pana :eviltong:
[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:ale piękny buziaczek

Kasiu róbcie dużo foteczek z Łukaszem ;)

Hej Alutku :)Robimy foteczki, robimy :p

Posted

A tu taka ciekawostka... W UK jest cały czas chłodniej niż w PL. Łukasz chodzi w grubej kurtce zimowej, w trekingowych butach... i nie jest mu zbyt ciepło. Natomiast Anglikom - obezna pogoda tam zalatuje już bardzo wiosną a nawet latem. Na ulichach spotkać można tłumy ludzi spacerujących już w krótkich rękawkach... mało tego - dziewczyny chodzą w mini, gołych nogach i klapkach !!!
Dowód - poniżej :crazyeye:

Posted

[quote name='Kate I Luka']A tu taka ciekawostka... W UK jest cały czas chłodniej niż w PL. Łukasz chodzi w grubej kurtce zimowej, w trekingowych butach... i nie jest mu zbyt ciepło. Natomiast Anglikom - obezna pogoda tam zalatuje już bardzo wiosną a nawet latem. Na ulichach spotkać można tłumy ludzi spacerujących już w krótkich rękawkach... mało tego - dziewczyny chodzą w mini, gołych nogach i klapkach !!!

:mdleje: wariaci:mdleje:

Posted

Cześć Kasieńko:cunao: :cunao:
[quote name='Kate I Luka']Zabawa z piłeczką:

Ale cioteczka się za Tobą stęskniła:loveu:
[quote name='Kate I Luka']A tu taka ciekawostka... W UK jest cały czas chłodniej niż w PL. Łukasz chodzi w grubej kurtce zimowej, w trekingowych butach... i nie jest mu zbyt ciepło. Natomiast Anglikom - obezna pogoda tam zalatuje już bardzo wiosną a nawet latem. Na ulichach spotkać można tłumy ludzi spacerujących już w krótkich rękawkach... mało tego - dziewczyny chodzą w mini, gołych nogach i klapkach !!!

PaRanoja:crazyeye: :crazyeye: :diabloti:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
A tu taka ciekawostka... W UK jest cały czas chłodniej niż w PL. Łukasz chodzi w grubej kurtce zimowej, w trekingowych butach... i nie jest mu zbyt ciepło. Natomiast Anglikom - obezna pogoda tam zalatuje już bardzo wiosną a nawet latem. Na ulichach spotkać można tłumy ludzi spacerujących już w krótkich rękawkach... mało tego - dziewczyny chodzą w mini, gołych nogach i klapkach !!!

O u nas dokładnie to samo... no w sumie jest cieplej ale ja bym w krótkim rękawku i klapkach nie wyszła a dziewczyny np. u mnie w szkole to inna bajka ;)

Posted

:multi: Kasiu,właśnie wracam od Imbira i cieszę się,że możesz zrobić nam banerek:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

taaaaaaaa, noooo ciekawy naród:razz::evil_lol:

bry wieczór Gastonki:multi:

Posted

[quote name='madzia i medor']Ale cioteczka się za Tobą stęskniła:loveu:

Cześć Madziu :multi:
[quote name='a_ga.isk']O u nas dokładnie to samo... no w sumie jest cieplej ale ja bym w krótkim rękawku i klapkach nie wyszła a dziewczyny np. u mnie w szkole to inna bajka ;)
Co za ciepłe narody... U nas jeszcze w kozakach się chodzi :evil_lol:
[quote name='ferraribox']:multi: Kasiu,właśnie wracam od Imbira i cieszę się,że możesz zrobić nam banerek:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
:) Jak tylko znajdę chwilkę to postaram się cosik wymłodzić ;)
[quote name='majoka']Ciesze się , ze znowu Jestescie i sa zdjęcia. Stęskniłam sie za pycholkiem Gastulka.

Cześć Mariolu :) Gastuś też stęsknił się za pozowaniem :evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']taaaaaaaa, noooo ciekawy naród:razz::evil_lol:

bry wieczór Gastonki:multi:
Bry dzionek Imbirki Koffane :multi:
[quote name='Agnieszka PPP']Witam:p :p Tak to jest z Naszymi TZkami pracującymi.znam to :placz: :placz:
Hejka :multi:
[quote name='DORRAG']Cześć Kasiu:p

Gastonkowi spadła piłeczka....skad Ja znam taką minkę:evil_lol: :loveu:
Dokładnie :) Piłeczka spadła,i chłopak chwilkę się zastanawiał: skoczyć za nią, czy sama wróci???

Hej Kobitki :)
Znów w pracy. Dziś tylko do 16stej siedzimy, bo już widzę, jak dziś tłumy walą do biura chcąc załatwiać sobie wyjazdy na wakacje w piątek przed świętami. Łaskawie prezes wczoraj stwierdził, że jutro już nie musimy przychodzić :roll: :roll: :roll:

Posted

Wesołego królika co po stole bryka,
spokoju świętego i czasu wolnego,
życia zabawnego w jaja bogatego
i w ogóle wszystkiego kurcze najlepszego!

Życzy mamcia z Bonkiem, Merolem i Dikolem :)

Posted

[size=3]Zatem Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życze z jajem,
niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas
wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy,
życzę wszystkim miłej Wielkanocy :)

Posted

[SIZE="3"]
Na stole święcone, a obok baranek,
Koszyczek pełny barwnych pisanek
I tak znamienne w polskim krajobrazie
W bukiecie srebrzyste, wiosenne bazie.
Zielony barwinek, fiołki i żonkile
- Barwami stroją uroczyste chwile.
W dom polski wiosna wchodzi na spotkanie,
Gdy wielkanocne na stole śniadanie :)

Niechaj Święta Wielkiej Nocy będą pełne Boskiej mocy,
aby zdrówko dopisało i jajeczko smakowało!

Wesołego Alleluja !!!

Posted

Z OKAZJI NADCHODZĄCYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH ŻYCZĘ WAM KOLOROWYCH I SMACZNYCH PISANEK, MOKREGO DYNGUSA, JAK NAJWIĘCEJ PROMYCZKÓW WIOSENNEGO SŁONECZKA I DŁUGICH SPACERKÓW Z GASTONKIEM, I HOJNEGO ZAJĄCZKA OCZYWIŚCIE :loveu:

Posted

KASIU!!!!!!,banerki cudo[tak jak napisałam na swojej sronie]Ciężko się zdecydować,który???????
Niech zostanie pierwszy:lol:
A jeśli mozna wysłać drugi jak fotkę to proszę o wysłanie na skrzynkę.
BARDZO<BARDZO DZIĘKUJĘ:loveu: :loveu: :loveu:
Asia