Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a_ga.isk napisał(a):
:crazyeye: 't gaat prima, en met jou ? :eviltong:

Ik ben al. Best wel oud maar ik voel me nog steeds jong :grin: :grin: :grin: :grin:
evaxon napisał(a):
yyyyy heloł kochani:multi:

告! 使用 的用户需要安装多*言支持针对尚未安装的用户而言打开“开始”菜单→设置→控制面板添或*除程序组件[图,然后选*“多*言支持”复选框,点击“确定”并遵循的说明进行操作。如果跳过该骤,您将会在 的界面上看到小方而非世界*的特

Ewunia, zgadzasz się ze mną???:diabloti:

Posted

Kate I Luka napisał(a):

告! 使用 的用户需要安装多*言支持针对尚未安装的用户而言打开“开始”菜单→设置→控制面板添或*除程序组件[图,然后选*“多*言支持”复选框,点击“确定”并遵循的说明进行操作。如果跳过该骤,您将会在 的界面上看到小方而非世界*的特

Ewunia, zgadzasz się ze mną???:diabloti:

:lying: :mdleje:

Posted

DORRAG napisał(a):
Dziewczyny po polskiemu mówcie:placz: bo Ja nic nie rozumiem:placz:

ja też niewiele rozumiem :evil_lol: :evil_lol:
evaxon napisał(a):
:lying: :mdleje:

Ewuś nie mdlej mi tu ... przecież samą prawdę napisałam: Ewcia ma sexy brzuszek :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Ewuś nie mdlej mi tu ... przecież samą prawdę napisałam: Ewcia ma sexy brzuszek :evil_lol: :evil_lol:

:cool2: :cool2: :cool2: :sweetCyb: :bigcool: :iloveyou: :laugh2_2:

Posted

kingilka napisał(a):
nie mogę się napatrzeć na fotki pięknego Gastonka.
Ten pies jest boski:)

Gastonku już dawno miałam Ci to powiedzieć:oops: .Dodam jeszcze,że jesteś bardzo eleganckim boksiem o pięknej sylwetce .Dostojnie nosisz głowę bo masz długą szyję,mogą ci jej pozazdrościć inne boesery cdn.
Pamiętaj.że najważniejsze jest jednak to,że masz panią i pana,którzy bardzo kochają swojego boksika.

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Ik ben al. Best wel oud maar ik voel me nog steeds jong :grin: :grin: :grin: :grin:

:roflt: No tak w zdrowym ciele zdrowy duch, czujesz się młoda to jesteś :diabloti: Jou nederlands is goed hoor :eviltong:

Posted

[quote name='zuzolandia']Wow .......ale tu szwargotaja po innemu ;-)
Witanko i buziowanko gryfno frelko ;-) heheh

Hej Zuzolki... po naszymu czyli po ślonsku:
Chca Ci ino pedzieć że naszo godka ŚLONSKO niy umrzi bo som jeszcze take ŚLONZOKI jak jo co ucom bajtli po noszymu godać Terozki bydom tyż łod Ciebie ucyć sie szkryflać
:grins: :grins: :grins: :grins:

[quote name='madzia i medor']Hello :loveu:
Cześć Siostruniu :multi:
[quote name='kingilka']Wiem że wpadam może nawet i często, ale ja nie mogę się napatrzeć na fotki pięknego Gastonka.
Ten pies jest boski:)
:oops: witaj... dziękujemy... a my chyba u Ciebie nie byliśmy... zaraz nadrabiamy ;)
[quote name='ferraribox']Gastonku już dawno miałam Ci to powiedzieć:oops: .Dodam jeszcze,że jesteś bardzo eleganckim boksiem o pięknej sylwetce .Dostojnie nosisz głowę bo masz długą szyję,mogą ci jej pozazdrościć inne boesery cdn.
Pamiętaj.że najważniejsze jest jednak to,że masz panią i pana,którzy bardzo kochają swojego boksika.
jej... komplementy usłyszyć od takich doświadczonych hodowców ... bardzo nam miło, w imieniu Gastusia :multi:
Z Gastkiem to była miłość od pierwszego wejrzenia i to miłość całej naszej trójeczki ;)

[quote name='madzia i medor']Siostra zaraziłaś mnie na całego:placz: :mad: :razz:
plasiam... nie kciałam :-(
ale ja dzis się obudziłam w potwornym stanie.. nie wiem co jest, 2 dni dobrze się czułam, a dziś znów potwornie. Do chrypy i kataru doszedł jeszcze okropny kaszel. A jeszcze jutro musze do pracy przyjść :shake:

[quote name='a_ga.isk']:roflt: No tak w zdrowym ciele zdrowy duch, czujesz się młoda to jesteś :diabloti: Jou nederlands is goed hoor :eviltong:
dank je wel :p :diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi:witam ...nie pamietam czy tu byłam czy nie a nie mam juz czasu sprawdzać:oops:
Hej Alutku, dobrze że wpadłaś ;) bo by Cię nie było :cool1:

U nas dziś znów leje... Horror a nie wiosna :mad:

Posted

czesc chojraki:multi:
u nas deszcz pada:placz: i zimno jest:placz: i piatek :placz: nudny piatek :placz: bo dla tzeta wazniejsza ode mnie jest silownia:angryy: do pracy clytydzien nie chodzi bo sie ponoc zle czuje a na silownie co 2 dzien :razz: echhh...chyba pojade do lodzi na imprezke :evil_lol:

Posted

Hej Kasiu,a u nas słoneczko wychodzi, tylko neistety jeszcze zimno. Ale znowu mam urlop, więc jakoś to przezyję.

Kasia nie rozpoczynasz jakiejś diety, nie mówię, że masz za duzo tłuszczyku, ale kiedys dietkowałaś, a z kims to zawsze raźniej. Muszę tak z 5 kilo zrzucic.

Posted

tygra napisał(a):
cześć Kasiu ja poproszę o fotki przystojniaka

Kochana Beatko... zdjęć nie mam jak zrobić, bo TZcik aparat zabrał ze sobą. Jak dorwę siostrę to znów obsępię z aparatu i Gastusia wstawię.
evaxon napisał(a):
czesc chojraki:multi:
u nas deszcz pada:placz: i zimno jest:placz: i piatek :placz: nudny piatek :placz: bo dla tzeta wazniejsza ode mnie jest silownia:angryy: do pracy clytydzien nie chodzi bo sie ponoc zle czuje a na silownie co 2 dzien :razz: echhh...chyba pojade do lodzi na imprezke :evil_lol:

Bidna Ewcia, samotna, opuszczona... Zupełnie jak ja :glaszcze: :calus:
majoka napisał(a):
Hej Kasiu,a u nas słoneczko wychodzi, tylko neistety jeszcze zimno. Ale znowu mam urlop, więc jakoś to przezyję.

Kasia nie rozpoczynasz jakiejś diety, nie mówię, że masz za duzo tłuszczyku, ale kiedys dietkowałaś, a z kims to zawsze raźniej. Muszę tak z 5 kilo zrzucic.

Cześć Mariolu :) Dobrze by było coś zrzucić, ale kurcze sama nie wiem z czego mam zrezygnować... Rano nic nie jem, w pracy 1 bułkę, i po pracy jakiś mały obiadek. I nic więcej. No... czasem faktycznie jakąś słodkość w pracy jeszcze przegryzę. Może to powinnam ograniczyć???
Ja sobie zamiast diety obiecałam, że jak tylko cieplej się zrobi to więcej będę się ruszać. I tego muszę dopilnować, bo tyłek się plaszczy 8 godzin w pracy i efekty widać :shake: :oops:

Posted

To Ty masz tak samo jak ja, praca siedzaca - u mnie nawet po 10 godzin. Przez cały dzień nic nie jem, no chyba że Grzeska czy czekoladkę od klientów;), natomiast nadrabiam wieczorem:oops: Teraz jak mam wolne , dobrze by było coś z tłuszczykiem zrobic.