zuzolandia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Dziendoberek kochaniutka ;-) wpadłam sie szybciutko przywitac i zmykam ...jestem po pracy i zaraz lecimy na urodzinki ....jutro sobie nadrobie zaległosci i poogladam foteczki;-) Buzioleeeeeee Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 łłłłłłooooo matko, ale się zawziął:crazyeye: no niezły jest:cool3::evil_lol: Quote
mar....ka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cześć kochani..... Gastonek zaprzęgowy miodzio, jak juz dawno mnie tu nie było..... Quote
e.v.a Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 hahaha jakie zadowolenie hahaha zdjecia rewelka:D Quote
Kati Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ale ma fajna figurkę modelki i tęczowe szeleczki :) Quote
Jagoda1 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Reprymenda? Po minie widać, że Gastek niewiele sobie z tego robi:evil_lol: ! Quote
Kate I Luka Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no jeszcze trochę a pójdzie na 2 łapkach;) taki uczłowieczony będzie [quote name='Klaudia :-)']świetny psiak zaprzęgowy:-) szkoda, że śniegu nie ma, pociągnął by mnie na sankach :cool3: [quote name='madzia i medor']Ale ma zajebistą minkę:cool3: dobrze, że mu się tak nie zrobiło :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [quote name='DORRAG'] :megagrin: Rany, ale on ciągnie...to z tego ma takie mięśnie na łapach. dokładnie... sekret jego sylwetki rozpracowany :evil_lol: [quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochaniutka ;-) wpadłam sie szybciutko przywitac i zmykam ...jestem po pracy i zaraz lecimy na urodzinki ....jutro sobie nadrobie zaległosci i poogladam foteczki;-) Buzioleeeeeee Siemanko Zuzolki, dobrze że jesteście :) [quote name='Imbir1'] łłłłłłooooo matko, ale się zawziął:crazyeye: no niezły jest:cool3::evil_lol: a największy ubaw mają chyba sąsiedzi obserwując mnie jak za nim latam :shake: Quote
Kate I Luka Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='majoka']Cześć kochani..... Gastonek zaprzęgowy miodzio, jak juz dawno mnie tu nie było..... Sto lat Cię nie widzieliśmy :) Dobrze, że CI kompa niezarekwilowali :lol: [quote name='evaxon']hahaha jakie zadowolenie hahaha zdjecia rewelka:D :oops: zawstydził się... tyle ludzi widziało jak koopkę robi :oops: [quote name='Kati']Ale ma fajna figurkę modelki i tęczowe szeleczki :) Stron Psi Men :evil_lol: :evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']Reprymenda? Po minie widać, że Gastek niewiele sobie z tego robi:evil_lol: ! otóż to... jak tylko wyszedł z kluczowego uścisku między nogami Łukasza znów wystartował do ciągnięcia :shake: Quote
Kate I Luka Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 ciąg dalszy dzisiejszego spacerku: teraz pociągnę trochę Pańcię :diabloti: odpoczynek Quote
e.v.a Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 :evil_lol: on sie wam nie wyslizguje z szeleczek??:evil_lol: Tigra czasami ciągnela nagle sie cofala i ja zostawalam z szeleczkami bez psa:evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Kate I Luka napisał(a): dobrze, że mu się tak nie zrobiło :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jakie ładne pozy wystawowe:razz: Quote
Kate I Luka Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: on sie wam nie wyslizguje z szeleczek??:evil_lol: Tigra czasami ciągnela nagle sie cofala i ja zostawalam z szeleczkami bez psa:evil_lol: :evil_lol: on tylko ciągnie do przodu, więc nie ma jak się wyślizgnąć :evil_lol: madzia i medor napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jakie ładne pozy wystawowe:razz: no przeca mówiłam, że to wszystko po Cioci ;) Quote
e.v.a Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Kate I Luka napisał(a)::evil_lol: on tylko ciągnie do przodu, więc nie ma jak się wyślizgnąć :evil_lol: :evil_lol: achhh.. moja to na wszystkie mozliwe strony:evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Kate I Luka napisał(a): no przeca mówiłam, że to wszystko po Cioci ;) A ja specjalnie daje takie sugestie, żebyś mogła to cały czas powtarzać:cool1: :cool1: :diabloti: ;) Quote
Kate I Luka Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Obśliniony buziak specjalnie dla Cioteczek :) Quote
Medorowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Siostra, Ty nie wstawiaj takich foteczek, bo jam siem rozpływam:cool3: I muszą mie ścierać:cool3: Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 łłłłooo matko, jaki cuuuuuuudny pysio:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ciotka buziole ślemy dla Gastka w tego słodkiego ryjka:lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Kate I Luka']Obśliniony buziak specjalnie dla Cioteczek :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:mój Ci on jest:loveu::loveu: Quote
ferraribox Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cioteczki:Koka i Nomi wyją z zaczwytu.:eviltong: Gaston się dziwi,że ma tak dorodnego syna:crazyeye: Quote
bonita Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ile fotków:crazyeye: ile oglądania:multi: Mój wnusio, taki piękny:loveu: Jak on się ładnie wystawia:loveu: Quote
Agniest Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 witajcie poniedziałkowo :multi: Foteczki super ! Gastek ma niezłe mięśnie :cool3: A buziak dla cioteczek... aaaachchchch......I takiego ślicznego pycholka wywozicie nam z kraju...:shake: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witamy, u nas słoneczko, bezchmurne niebo, bedzie piękny spacer, a może i szkolonko, jeśli Kiri sie łaskawie zgodzi:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Siemanko Laseczki :multi: :multi: :multi: Gastuś się bardzo cieszy, że jego buzi Wam się podobało ;) Od rana siedzi i wygląda przez okienko. U nas też słoneczko pięknie świeci, mam nadzieję, że będzie już tak cały dzień. Rano na spacerku pobiegał znów z koleżanką białą boksią.Wrócił cały zabłocony, i była kąpiel. Ja do środy jeszcze na L4, więc jeszcze mamy kilka długich dni z TZcikiem by się sobą nacieszyć :cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts