Wyjątek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Przetestujemy i wrazimy opinie;):evil_lol: Quote
DORRAG Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 dzień dobry kasiu:p Ale piękny chłopak z Gastonka:loveu: :loveu: A Ja nie mogę Fionie dawać żadnego serka... prawie nic nie mogę jej dawać bo od razu mi psina choruje:shake: Quote
Wyjątek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ale Fionka tez ślicznie wygląda, jak Gastonek! Nie jest chudzinka z niej więc nie narzekaj ;) Quote
Kate I Luka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Witajcie niewitane jeszcze kobitki :multi: :multi: :multi: Kolejne Gastusiowe zachwyty...oj by to chłopak słyszał, to by w samouwielbienie wpadł :cool3: :cool3: :cool3: A ja chciałam powiedzieć, że się płomyczka dorobiłam :p :p :p Więc kolejka dla wszystkich na nasz koszt :eviltong: :popcorn: :beerchug: :drink1: :drinka: :drink1: :beerchug: :popcorn: Quote
Jagoda1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 DORRAG napisał(a): A Ja nie mogę Fionie dawać żadnego serka... prawie nic nie mogę jej dawać bo od razu mi psina choruje:shake: Znam, to znam, moja poprzednia nie tolerowała twarogu, ale chętnie wylizywała z kubka jogurt naturalny i czuła sie dobrze. Quote
DORRAG Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Kate I Luka'] A ja chciałam powiedzieć, że się płomyczka dorobiłam :p :p :p Więc kolejka dla wszystkich na nasz koszt :eviltong: :popcorn: :beerchug: :drink1: :drinka: :drink1: :beerchug: :popcorn: No to pijemy za płomyczka:laola: :drinka: :drinka: :popcorn: :popcorn: Quote
teqquila Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Witam !!! gratuluje plomyczka :) a na nastepny taki obiadek zkolegami nas zaprosisz ?? najlepiej jak my z Julia do Katowic przyjedziemy :P:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 teqquila napisał(a):Witam !!! gratuluje plomyczka :) a na nastepny taki obiadek zkolegami nas zaprosisz ?? najlepiej jak my z Julia do Katowic przyjedziemy :P:evil_lol: Dlaczego mieszkam tak daleko:placz: :placz: :placz: ??? Quote
Kate I Luka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Trzeba cosik pokombinować na tego 17stego marca ;) ;) ;) Jak chłopcy będą wolni, to zapraszam was wszystkie :evil_lol: No i pod ten płomyczek porobiłam Gastusiowi foteczki : Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 wow, Kasia dopiero teraz zobaczyłam płomyczek:multi::multi::multi::multi: Gastuś śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jak ty nas wszystkie chcesz pomieścić:cool3: i tyle chłopaków bedzie?:evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Gratuluje plomyczka :D A Gastus jak sie blyszczy ^^ Na reklame szamponu go ^^ Quote
Kate I Luka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Imbir1 napisał(a): jak ty nas wszystkie chcesz pomieścić:cool3: i tyle chłopaków bedzie?:evil_lol: Jak Was dużo przyjedzie, to i chłopaków więcej zaproszę...a im ciaśniej tym lepiej :diabloti: PS.... Dziewczyny.... Gastuś jest troszkę podszopowany ;) Usunięte zostały szumy, i przez to taki gładziutki :p Quote
Jagoda1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 A może dla nas taki lifting:evil_lol: ? Quote
Kate I Luka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A może dla nas taki lifting:evil_lol: ? o tak, to by było super... jednym przyciskiem wszystkie fałdki, zmarszczki, i niedociągnięcia usunąć :p Quote
teqquila Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Kasiu a da rade Zakoscielnego zaprosic ?? Gastus sliczny taki galdki i swiecacy przesliczny:loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :multi::multi::multi:cześć Kasiu i Gastonku Quote
Kate I Luka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 teqquila napisał(a):Kasiu a da rade Zakoscielnego zaprosic ?? Gastus sliczny taki galdki i swiecacy przesliczny:loveu: :loveu: Zakościelnego? No co Ty Justynka... znacznie lepsze towary będziemy mieć :diabloti: a może sędziego Chorwata się uda zaprosić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
teqquila Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 hmmm lepsze :evil_lol: no oki niech bedzie przeboleje Zakoscielnego :placz: :eviltong: a co z tym sedzia zes sie tak na niego uparla :P:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 teqquila napisał(a):hmmm lepsze :evil_lol: no oki niech bedzie przeboleje Zakoscielnego :placz: :eviltong: a co z tym sedzia zes sie tak na niego uparla :P:evil_lol: Nie, no ja dla Ciebie postaram się go załatwić ;) Quote
bonita Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Kate I Luka']Nie, no ja dla Ciebie postaram się go załatwić ;) A dla mnie go troszkę poterroryzuj przed wystawą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
teqquila Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 no wiesz w sumie jak zalatwisz lepszych :) to nie musi go byc :evil_lol: a co Ty jeszcze nie spisz??eh musze go zobaczyc :) tego sedziego oczywiscie :) Quote
e.v.a Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 no prosze jaki gladziutki kawaler:loveu: no to pod ten płomyczek:cool3: :drinka: :drinka: :drinka: Quote
Recommended Posts