Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaaplikowałam sobie tonę leków, popiłam herbatką z miodkiem, i poszłam do łóżka... Zimno i gorąco na przemian mi było. Spałam 2.5 godź, a teraz mam 37.8 gorączki, boli wszystko - każdy mięsień i każda kość... Chyba ze mną niedobrze :shake:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Zaaplikowałam sobie tonę leków, popiłam herbatką z miodkiem, i poszłam do łóżka... Zimno i gorąco na przemian mi było. Spałam 2.5 godź, a teraz mam 37.8 gorączki, boli wszystko - każdy mięsień i każda kość... Chyba ze mną niedobrze :shake:

Oj trzymaj sie cieplo i zdrowiej szybciutko ;)

Posted

Oj oj ...... mozliwe ze grypsko Cie dopadło takie 3 dniowe .....mnie plecy puscily to mnie sie na gardełko rzuciło cholinda.....gadac to problem.....moj TZ -zadowolony nie klepie jadaczka jak najeta eheheh
Kuruj sie kochaniutka ;-)

Posted

[quote name='Kate I Luka']Zaaplikowałam sobie tonę leków, popiłam herbatką z miodkiem, i poszłam do łóżka... Zimno i gorąco na przemian mi było. Spałam 2.5 godź, a teraz mam 37.8 gorączki, boli wszystko - każdy mięsień i każda kość... Chyba ze mną niedobrze :shake: :cool3:współczuwam ...już to przerabiałam...trzymaj sie cieplutko

Posted

Gastusia pod kołderkę i niech cię wygrzewa ;)

Ja wcześniej, kiedy nie było jeszcze Żaby (bo dwie w łóżku to już za ciasno :evil_lol: ) brałam Betę, a ona jak piecyk ogrzewała moje zazwyczaj zziębnięte nogi ;)

Posted

Witam....

Wczoraj było mi bardzo źle. Temperatura mimo tabletek nie opadała, a wrecz stale rosła. W najgorszym momencie miałam 38.9. Bolało mnie wszystko, każdy ruch sparawiał ból. Nawet gardło przestało mnie z tego boleć.
Dopiero o 21 szej przyjechał Łukasz z pracy, i przywiózł mi inne tabletki, po których temperatura spadła.
Dziś już bez gorączki, ale z potwornym bólem gardła i katarem.
Zaraz idę do lekarza, bo chyba bez antubiotyków na to gardło się nie obędzie.

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Witam....

Wczoraj było mi bardzo źle. Temperatura mimo tabletek nie opadała, a wrecz stale rosła. W najgorszym momencie miałam 38.9. Bolało mnie wszystko, każdy ruch sparawiał ból. Nawet gardło przestało mnie z tego boleć.
Dopiero o 21 szej przyjechał Łukasz z pracy, i przywiózł mi inne tabletki, po których temperatura spadła.
Dziś już bez gorączki, ale z potwornym bólem gardła i katarem.
Zaraz idę do lekarza, bo chyba bez antubiotyków na to gardło się nie obędzie.

a moze sie obejdzie:cool3: ja z wirusowym zapaleniem gardla poradzilam sobie bez antybiotyku tym razem :D
zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka

Posted

evaxon napisał(a):
a moze sie obejdzie:cool3: ja z wirusowym zapaleniem gardla poradzilam sobie bez antybiotyku tym razem :D
zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka

Jednak nie. Grypa z zapaleniem gardła :shake: Migdałki powiększone, po raz setny wysłuchałam, że powinnam je usunąć. Kurde mi to kiedyś niewiele z tego ciała zostanie, jak tak będę usuwać wszystko co mi karzą...
Dostałam antybiotyk i osłonkę.
Przy okazji lekarz obejrzał rankę, podobno ładnie się goi, co zauwazyłam, bo zaczyna swędzieć.
Jutro jadę do centrum na zdjęcie szwów, a wcześniej do pracy niestety - koniec miesiąca i muszę rozliczenia porobić :shake: :shake: :shake:

Posted

Dzień dobry Kasiu:p

Kate I Luka napisał(a):
Jednak nie. Grypa z zapaleniem gardła :shake: Migdałki powiększone, po raz setny wysłuchałam, że powinnam je usunąć. Kurde mi to kiedyś niewiele z tego ciała zostanie, jak tak będę usuwać wszystko co mi karzą...
Przy okazji lekarz obejrzał rankę, podobno ładnie się goi, co zauwazyłam, bo zaczyna swędzieć.
Jutro jadę do centrum na zdjęcie szwów, a wcześniej do pracy niestety - koniec miesiąca i muszę rozliczenia porobić :shake: :shake: :shake:

Oj to sie porządnie przeziębiłaś, i jeszcze musisz chora do pracy iść :shake: Nie zazdroszczę Ci ...ja zdrowa a nie mogę w pracy usiedzieć a co dopiero jak jest sie chorym.

Posted

[quote name='Kate I Luka']I historia o pewnej kiełbasce:

Gastek: do mnie! dostaniesz kiełbaskę

proszę:

mniam mniam

pychotka

Cześć Córuś
seria fotków o zjadaniu kiełbaski- smaczna :)
A Ty biedna chora musisz iść do roboty, dawaj mi tu tego szefa:mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Jednak nie. Grypa z zapaleniem gardła :shake: Migdałki powiększone, po raz setny wysłuchałam, że powinnam je usunąć. Kurde mi to kiedyś niewiele z tego ciała zostanie, jak tak będę usuwać wszystko co mi karzą...
:razz:do wiosny choróbsko minie:p
A migdałków nie ruszaj ...to wcale nie pomaga:shake:....koleżanka usunęla .....tak chorowała raz w miesiącu ,teraz 2 razy .....w miesiącu:angryy:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobra musiała być ta kiełbaska

Posted

[quote name='bonita']
A Ty biedna chora musisz iść do roboty, dawaj mi tu tego szefa:mad: :evil_lol:
O tak mamcia, naklup mu w tą dupę może mu się zmieni :evil_lol:
Muszę iść, bo moje inteligentne koleżanki nawet roboty do porządku wykonać nie potrafią :shake:
Już mi dziś 3 razy dzwoniły po instrukcję co i jak mają zrobić by było dobrze :angryy:

Posted

Witaj Kasiu i wracaj mi tu szybciutko do zdrówka.

hehe skąd ja to znam, jak wczoraj w parku rzuciłam tekli kijka też podobną poze miała tylko bardziej pionową:evil_lol:
U nas śnieg już stopniał same resztki błoto i nadodatek pada

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:do wiosny choróbsko minie:p
A migdałków nie ruszaj ...to wcale nie pomaga:shake:....koleżanka usunęla .....tak chorowała raz w miesiącu ,teraz 2 razy .....w miesiącu:angryy:

też mi się nie wydaje, by migdałki miały ograniczyć częstotliwość zapalenia gardła :roll:

Pozazdrościłam Leemonce ślicznych fotek śniegu i pięknych ramek.
Ramki zrobiłam, ale tak ładnych fotek nie potrafię :shake: