Imbirka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 wow, ale super fotka i jaką torpdę macie:evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 .......ehheheeh .pieknie szczerzy swoje zebiska hehe;-) Witanko w ten piekny słoneczny i mrozny dzionek ;-) Quote
Kate I Luka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 I jeszcze kilka : ...i nasza okolicja, juz zryta przez dziki : Quote
e.v.a Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sama slodycz:loveu: Quote
Medorowa Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Kate I Luka napisał(a): Ale mineczka ślicznego fafluna :loveu: :loveu: Quote
DORRAG Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Cześć Kasiu:p Kate I Luka napisał(a):eeee wstyd się przyznać, że tyle pochłonęłam :shake: Najpierw 4 kostki czekolady, potem orzeszki pistacje - moje ulubione, a na dokładkę pół puszki mieszanki owocowej :cool3: :cool3: :cool3: Zostały jeszcze wafelki czekoladowe, ale już mi brzuch pęka :roll: zostawię dla TZcika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale smakołyki miałaś, a Tz-cikowi malutko zostawiłaś:evil_lol: . Ale zasypany Gastuś:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Heeeej.... Zaraz po mnie przyjeżdżają rodzice, i podwożą mnie do lekarza, na zmanę opatrunku. Ale podglądalismy rano z Łukaszem jak to wygląda :oops: Chyba 4 szwy. I w sumie jeszcze brzydkie to jest :shake: Całe zaczerwienione, i strupki z krwi :-( Quote
a_ga.isk Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Bedzie dobrze, zagoi sie szybciutko zobaczysz ;) A sniezne fotki... Zazdroszcze :bigcry: Quote
bonita Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Kate I Luka napisał(a):Heeeej.... Zaraz po mnie przyjeżdżają rodzice, i podwożą mnie do lekarza, na zmanę opatrunku. Ale podglądalismy rano z Łukaszem jak to wygląda :oops: Chyba 4 szwy. I w sumie jeszcze brzydkie to jest :shake: Całe zaczerwienione, i strupki z krwi :-( To jeszcze strasznie świeże jest, więc nie ma się co dziwić że czerwone. Niedługo się zagoi i tyle. Quote
leemonca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ale buziolek śliczny :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: czy już z Tobą wszystko dobrze? Quote
Imbirka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Kasia, bedzie oki, przecież dopiero wczoraj byłaś cięta:cool3: z dnia na dzień bedzie coraz lepiej:p Quote
Kate I Luka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Już jestem z powrotem. Opatrunek zmieniony, rana może 2 - 2.5 cm... Wszystko się podobno ładnie goi, choć w okolicach brzucha często robią się krwiaki, i możliwe że takowy u mnie wystąpi. Jakby coś to w poniedziałek do kontroli, a jeśli będzie ok, to w środę dopiero... *luthien* witaj w naszej galeryjce :multi: :multi: :multi: Quote
e.v.a Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Kate I Luka napisał(a):Szkolna ciekawostka: fajna ta ciekawostka:multi: :evil_lol: o krwiaka si enei martw:) wazne zeby szybko go wykryli :) dostaniesz tableteczki albo zastrzyki w brzuszek i bedzie oki:multi: u mnie bylo troszke gozej bo krwoaka mi wykryli po paru miesiacach :roll: i szykowali mnie prawie na stol ale leczenie pomoglo :cool3: coprawda jeszcze mam plyn kolo kolana ale juz nie tak duzo :) o boze musze sie wybrac niebawem na USG:placz: Quote
Kate I Luka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 evaxon napisał(a):dostaniesz tableteczki albo zastrzyki w brzuszek i bedzie oki:multi: :mdleje: :mdleje: :mdleje: nawet mnie nie strasz A USG czego musisz zrobić? Kolana? Quote
e.v.a Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Kate I Luka napisał(a)::mdleje: :mdleje: :mdleje: nawet mnie nie strasz A USG czego musisz zrobić? Kolana? :lol: nie chcialam wystraszyc cie:lol: sa niebolesne:) tak USG kolana:razz: Quote
Alicja Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Kate I Luka napisał(a):Szkolna ciekawostka: :multi:ale extra ......mus to Kubie dać poczytać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: evaxon napisał(a):fajna ta ciekawostka:multi: :evil_lol: o krwiaka si enei martw:) wazne zeby szybko go wykryli :) dostaniesz tableteczki albo zastrzyki w brzuszek i bedzie oki:multi: u mnie bylo troszke gozej bo krwoaka mi wykryli po paru miesiacach :roll: i szykowali mnie prawie na stol ale leczenie pomoglo :cool3: coprawda jeszcze mam plyn kolo kolana ale juz nie tak duzo :) o boze musze sie wybrac niebawem na USG:placz:nie strasz Kasi ...jak już to dostanie tableteczki;)te co miał Ozzy ale luxtorpeda:p Nieciekawie te przeryte przez dzikusy wygląda ...a teraz jak...przychodzą?? Quote
Medorowa Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Kasieńko wszystko się ładnie zagoi :p :p Quote
Kate I Luka Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 evaxon napisał(a)::lol: nie chcialam wystraszyc cie:lol: sa niebolesne:) coś mi się nie wydaje, by zastrzyki w brzuchol były niebolesne :roll: :roll: :roll: Alicjarydzewska napisał(a): Nieciekawie te przeryte przez dzikusy wygląda ...a teraz jak...przychodzą?? Przychodzą, przychodzą... śnieg leży kilka dni, a juz cała okolica przeryta przez nie, a w parku pełno ich śladów :shake: madzia i medor napisał(a):Kasieńko wszystko się ładnie zagoi :p :p Cześć Madziulka :multi: I mamy weekend! Wreszcie spędzimy go z Tzcikiem razem, bo ma wolne :cunao: :cunao: :cunao: A u nas znów sypie, i sypie od rana. Ale mamy zimę :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Medorowa Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Cześć siostrzyczko:cool3: :cool3: :loveu: Miłego weekendu:p Quote
DORRAG Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 CZeść kasiu:p Kate I Luka napisał(a): I mamy weekend! Wreszcie spędzimy go z Tzcikiem razem, bo ma wolne :cunao: :cunao: :cunao: A u nas znów sypie, i sypie od rana. Ale mamy zimę :cool3: :cool3: :cool3: Tak jest mamy weeknendzik:multi: :multi: :multi: A u nas też bardzo mocno sypie i do tego jeszcze wieje. Quote
Recommended Posts