Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj z tym nie bój się będzie ciężko...
Ja ogólnie piegowata jestem, i pieprzykowata, i niestety mam kilka pieprzyków które lekarzom się nie podobają... Na plecach i na brzuchu juz miałam 2 usówane, i za każdym razem przy podawaniu znieczulenia mdlałam, do mam jakieś reakcje uczuleniowe...
A w dodatku dzis się dowiedziałam prócz tego, że guzek jest do usunięcia muszę jeszcze 2 kolejne pieprzyki wyciąc...i to jak najszybciej.. Więc lekarz mi zapowiedział 3 cięcia w najbliższym czasie...
Pominę już fakt, że będę wyglądała, jakbym pod kosiarkę wpadła, i musieli mnie zszywać :-( :-( :-(

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Byłam dziś u lekarza, bo w najbliższym czasie czeka mnie mały zabieg chirurgiczny. Na brzuchu wymacałam sobie jakiegoś guzka, i okazało się, że muszę go usunąć:nerwy: :nerwy: :nerwy: Dziś chirurg na konsultacji zadecydował, że na dniach chyba będę cięta :cry: :cry: :cry:

Oj Kasiu trzymaj się dzielnie.

Ja też miałam wycinaną taką narośl na szyi, ale to było chyba ze 4 lata temu, przy wycinaniu nie zostałam znieczulona żadnym zastrzykiem tylko czymś mnie popsikali...troszkę mnie bolało...potem to zaszyli i do tej pory mam taką paskudną bliznę na szyi:-( .

Będę trzymać za Ciebie bardzo, bardzo mocno kciuki.

Posted

[quote name='DORRAG']Oj Kasiu trzymaj się dzielnie.

Ja też miałam wycinaną taką narośl na szyi, ale to było chyba ze 4 lata temu, przy wycinaniu nie zostałam znieczulona żadnym zastrzykiem tylko czymś mnie popsikali...troszkę mnie bolało...potem to zaszyli i do tej pory mam taką paskudną bliznę na szyi:-( .

Będę trzymać za Ciebie bardzo, bardzo mocno kciuki.

Też mam brzydką blizne na brzuchu po tamtym pieprzyku... a teraz jakieś 5 cm od tego mam tego guzka...
Oj naprawdę będę wyglądać, jak z horroru...

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Serio? Do szkoły chodziłam w Tychach... A na Paprocany często wiosną i latem z Łukaszem jeżdzimy w ramach "romantycznych" wypadów :razz: :razz: :razz:
Na jakim osiedlu mieszkałaś?

Koło lodowiska, teraz to jest Gen. De Gaulle'a, czy jakoś tak:roll: I dalej mam tam mieszkanko, więc kto wie:razz:

Trzymam kciuki, żeby wszystko powiodło się szybko i bezboleśnie:p :p :p :p

Posted

madzia i medor napisał(a):
Koło lodowiska, teraz to jest Gen. De Gaulle'a, czy jakoś tak:roll: I dalej mam tam mieszkanko, więc kto wie:razz:

E, no to może będzie jeszcze kiedyś z Ciebie Ślązaczka :eviltong: :eviltong:

Posted

:multi:hej krajanki;)

Kasiu nie bojaj:razz:
Ja jestem weteranka cięć chirurgicznych więc trzymam za cię kciuki;)
Co do pieprzyków i znamion ...mam ostempelkowaną siostrę i koniecznie chcieli jej pousuwać kilka pieprzów ale starszy lekarz jakiś tam pan z tytułami jej odradził kazał tylko uwazać na urazy i ostrożnie ze słonkiem...a z koliei koleżanka miała usuwane w Gliwicach przez chirurga onkologa i ma paskudn blizny .....
mnie też ścigają z 1 podejrzanego na nodze ...ale noga mi jeszcze nie odpadła więc go nie ruszam.Wycieli mnie połowe w środku to niech zewnętrze pozostawią nieruszonę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:hej krajanki;)

Kasiu nie bojaj:razz:
Ja jestem weteranka cięć chirurgicznych więc trzymam za cię kciuki;)
Co do pieprzyków i znamion ...mam ostempelkowaną siostrę i koniecznie chcieli jej pousuwać kilka pieprzów ale starszy lekarz jakiś tam pan z tytułami jej odradził kazał tylko uwazać na urazy i ostrożnie ze słonkiem...a z koliei koleżanka miała usuwane w Gliwicach przez chirurga onkologa i ma paskudn blizny .....
mnie też ścigają z 1 podejrzanego na nodze ...ale noga mi jeszcze nie odpadła więc go nie ruszam.Wycieli mnie połowe w środku to niech zewnętrze pozostawią nieruszonę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hej Alu...
No właśnie ja też mam zalecenia, by nie podrażniać pieprzyków, ale jeden na plecach jest akurat pod ramiączkiem ze stanika, a drugi na dekoldzie i w sumie się powiększa.... Chyba mnie to nie minie :shake: :shake: :shake:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Oj z tym nie bój się będzie ciężko...
Ja ogólnie piegowata jestem, i pieprzykowata, i niestety mam kilka pieprzyków które lekarzom się nie podobają... Na plecach i na brzuchu juz miałam 2 usówane, i za każdym razem przy podawaniu znieczulenia mdlałam, do mam jakieś reakcje uczuleniowe...
A w dodatku dzis się dowiedziałam prócz tego, że guzek jest do usunięcia muszę jeszcze 2 kolejne pieprzyki wyciąc...i to jak najszybciej.. Więc lekarz mi zapowiedział 3 cięcia w najbliższym czasie...
Pominę już fakt, że będę wyglądała, jakbym pod kosiarkę wpadła, i musieli mnie zszywać :-( :-( :-(
O... ja tez jestem cala w pieprzykach... jeden mialam usuniety jakis rok temu na szyji bo haczylam jak sie czesalam :cool1:
Ale Ciebie to widze sporo tych ciec czeka :-o
Ale bedzie dobrze :p

Posted

Witanko kochaniutka .....swietne te banknociki ...az sie poplułam ;-)
Trzymam kciuki za te Twoje ciecia ........ech ..mnoza sie te pieronskie chorobska nie wiadomo po co i człowiekowi sen z oczu spedzaja ;-(( a pieprzyki to tyz zmora ;-)....sama posiadam ich dosc duzo ...ale jak narazie nie byłam nic wycinac .....odpukac ;-) echhhhhhh
ze tez nie mozna sobie zyc spokojnie bezstresowo ........
Kasienko bedziemy z Toba ;-) i nie zamartwiaj sie na zapas ...wiem ze to sie tak fajnie mówi ..oj wiem .... ale trzymaj sie dzielnie ;-)
Buziaczki

Posted

[quote name='evaxon']hahaha wypas banknoty :D:evil_lol:
Ewka szykuj się, bo niedługo będziesz Rydzykiem w sklepie płaciła :)
[quote name='madzia i medor']Ten filmik już widziałam, a i tak za każdym razem ryczę:-( :-(
Super banknoty:lol:
A wogóle WITAM:multi:
Cześć Madziulka :multi:
[quote name='DORRAG']Cześć kasiu

:-( :-(
:-( no smutasowe.... //hejka
[quote name='zuzolandia']Witanko kochaniutka .....swietne te banknociki ...az sie poplułam ;-)
Trzymam kciuki za te Twoje ciecia ........ech ..mnoza sie te pieronskie chorobska nie wiadomo po co i człowiekowi sen z oczu spedzaja ;-(( a pieprzyki to tyz zmora ;-)....sama posiadam ich dosc duzo ...ale jak narazie nie byłam nic wycinac .....odpukac ;-) echhhhhhh
ze tez nie mozna sobie zyc spokojnie bezstresowo ........
Kasienko bedziemy z Toba ;-) i nie zamartwiaj sie na zapas ...wiem ze to sie tak fajnie mówi ..oj wiem .... ale trzymaj sie dzielnie ;-)
Buziaczki

No tak... jak nie urok to s....

Dziś wyznaczono mi termin. W przyszłą środę ide na zabieg :roll: :roll: :roll:
Już zaczynam się denerwować powoli....

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Już zaczynam się denerwować powoli....

Kasiu w środę będziemy bardzo mocno trzymać kciuki:p

Posted

Napisał(a) Kate I Luka