Imbirka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 hejka, widze, że lenistwo ze mnie przeszło na was:eviltong: Quote
tygra Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 a ja właśnie sobie o praniu przypomniałąm i wstawiłam Quote
Agniest Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 a u mnie przychówek już słodko śpi, więc zaglądam do was ;) Zdjęcia Gastonka szczeniaczka rewelacyjne :multi: oglądnęłam z przyjemnością, bo to takie słodkie podsumowanie brzydkiego, deszczowego dnia .... chyba popędzę poszperać w albumach i poszukam małej Betki .... Quote
agbar Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 halo ludziki:) a mnie jakos smutno bo rano wracamy do drugiego domu...musze sie wyspać bo 1000 km za kierownicą brrr..ale jakos nie moge was opuscic:) Quote
Kate I Luka Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Aga: szerokiej i pustej drogi na jutro. Odmelduj się po powrocie, i zapraszamy jak najczęściej :) Fotki z wieczornego spacerku: a to park po którym ostatnio chłopaki uciekali :roll: :roll: :roll: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Fotki śliczne:loveu: Kurcze to te bestie tak blisko podchodzą :shake:chociaż z tego co wiem to w Gdyni też swego czasu mieli taki problem....kuzynka męża tam mieszka Quote
Kate I Luka Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Fotki śliczne:loveu: Kurcze to te bestie tak blisko podchodzą :shake:chociaż z tego co wiem to w Gdyni też swego czasu mieli taki problem....kuzynka męża tam mieszka No podchodzą, podchodzą... Ja to już się teraz stracham wychodzić z Gastkiem jak wracam z pracy - przed 18stą, bo ciemno wszędzie, głucho wszędzie... Quote
dbsst Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Kate I Luka']:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: mi też już się dziś prania nie będzie chciało robić... zostawial all na jutro :) no i nie zrobiłam prania :razz: :roll: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o rany ja też miałam wstawić ....i zapomniałam .... Witam grono klikających:pchociaż tu wesoło jak pogoda do bani... hahha to sie czasem przydaje moje maruderstwo ;) :eviltong: o lenistwie nie wspomne :evil_lol: pogoda hm piekną mamy jesień tej zimy :evil_lol: to nie sprawiedliwe że Gaston jest taaaaaaaaki ćliczny Quote
Kate I Luka Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 dbsst napisał(a): to nie sprawiedliwe że Gaston jest taaaaaaaaki ćliczny :razz: a jeszcze bardziej niesprawiedliwe, że jest NASZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Kate I Luka napisał(a)::razz: a jeszcze bardziej niesprawiedliwe, że jest NASZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o tym juz nie wspomne :shake: taaaka jawna niesprawiedliwosc :diabloti: Quote
teqquila Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 ale Gaston ma superowe teczowe szelki :) a tak to witam dziendoberek jestem dzis pierwsza :P:D Quote
Kate I Luka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Witanko w sobotni ranek... My już po spacerku, długim i wybieganym:) Zaraz idę na zakupy, a potem będe robić naleśniczki :) Quote
Medorowa Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ale śliczne foteczki:loveu: Gastonek w tych szeleczkach wygląda naprawdę uroczo:loveu: Wy na zakupy, a ja zaraz z moimi kundlami na spacerek:razz: :multi: Quote
Kitka20 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Boziu kochana jaki on jest śliczniutki daj mi go:eviltong: albo uważaj bo Ci go ukradne taka ślicznotka męska z niego:loveu: Quote
zuzolandia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 oooo jakiz spiewający Gastonek ...;-).....nocne serenady do wybranki swegi serca wyspiewuje tylko gdzie ona ????? Witajcie robaczki kochane ;-)...my juz po pracy ...poodwiedzam galeryjki i trza jakis obiadzik przygotowac ;-) no chyba ze podrzucisz kilka nalesników heeh;-) Quote
DORRAG Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 cześć kasiu:p Tutaj ślicznie wygląda :loveu: :loveu: A ja dzisiaj będę sobie piekła ciasteczka francuskie z dżemkiem:p Quote
dbsst Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 czy juz naleśniki zrobiłas bo nie wiem czy mam pakowac manatki juz czy za chwile :eviltong: :p czesc :multi: Quote
Kate I Luka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 DORRAG napisał(a):cześć kasiu:p A ja dzisiaj będę sobie piekła ciasteczka francuskie z dżemkiem:p Czeeeeść :) Moje naleśniczki też będą z dżemem, truskawkowym, uuuuuwielbiam... A dla Łukasza z serkiem waniliowym :) dbsst napisał(a):czy juz naleśniki zrobiłas bo nie wiem czy mam pakowac manatki juz czy za chwile :eviltong: :p czesc :multi: hejka :) Na razie latam po dogo:evil_lol: :evil_lol: Z naleśnikami się spieszyć nie muszę, bo drugi do konsumpcji jeszcze w pracy siedzi... Quote
dbsst Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Kate I Luka napisał(a): hejka :) Na razie latam po dogo:evil_lol: :evil_lol: Z naleśnikami się spieszyć nie muszę, bo drugi do konsumpcji jeszcze w pracy siedzi... w takim razie i ja sie jeszcze nie spiesze :eviltong: :eviltong: i jeszcze polatam po dogo :evil_lol: Quote
leemonca Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='KarolaBox'] Ależ Gastonek się ładnie wystawia :) ale chłopak piękny :multi: jak malowany :multi: a naleśniki były dobre :razz: ? Quote
Kate I Luka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='leemonca']ale chłopak piękny :multi: jak malowany :multi: a naleśniki były dobre :razz: ? mniamniuśne :eating: Quote
Kate I Luka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Przedstawiam Wam super psa: http://www.youtube.com/watch?v=9HQzNaHd6QU&mode=related&search= Quote
Imbirka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 cześć Gastonki:multi: ale mieliśmy do nadrabiania:lol: Gastonek ślicznie się wystawia, bowski:loveu: super pies mnie powalił:evil_lol: Quote
Recommended Posts