Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a u mnie przychówek już słodko śpi, więc zaglądam do was ;)
Zdjęcia Gastonka szczeniaczka rewelacyjne :multi: oglądnęłam z przyjemnością, bo to takie słodkie podsumowanie brzydkiego, deszczowego dnia .... chyba popędzę poszperać w albumach i poszukam małej Betki ....

Posted

halo ludziki:) a mnie jakos smutno bo rano wracamy do drugiego domu...musze sie wyspać bo 1000 km za kierownicą brrr..ale jakos nie moge was opuscic:)

Posted

Aga: szerokiej i pustej drogi na jutro. Odmelduj się po powrocie, i zapraszamy jak najczęściej :)

Fotki z wieczornego spacerku:

a to park po którym ostatnio chłopaki uciekali :roll: :roll: :roll:

Posted

Fotki śliczne:loveu:
Kurcze to te bestie tak blisko podchodzą :shake:chociaż z tego co wiem to w Gdyni też swego czasu mieli taki problem....kuzynka męża tam mieszka

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Fotki śliczne:loveu:
Kurcze to te bestie tak blisko podchodzą :shake:chociaż z tego co wiem to w Gdyni też swego czasu mieli taki problem....kuzynka męża tam mieszka

No podchodzą, podchodzą... Ja to już się teraz stracham wychodzić z Gastkiem jak wracam z pracy - przed 18stą, bo ciemno wszędzie, głucho wszędzie...

Posted

[quote name='Kate I Luka']:cool3: :cool3: :cool3: :cool3:
mi też już się dziś prania nie będzie chciało robić... zostawial all na jutro :)

no i nie zrobiłam prania :razz: :roll:

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o rany ja też miałam wstawić ....i zapomniałam ....
Witam grono klikających:pchociaż tu wesoło jak pogoda do bani...

hahha to sie czasem przydaje moje maruderstwo ;) :eviltong: o lenistwie nie wspomne :evil_lol:

pogoda hm piekną mamy jesień tej zimy :evil_lol:

to nie sprawiedliwe że Gaston jest taaaaaaaaki ćliczny

Posted

Kate I Luka napisał(a):
:razz: a jeszcze bardziej niesprawiedliwe, że jest NASZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

o tym juz nie wspomne :shake:

taaaka jawna niesprawiedliwosc :diabloti:

Posted

oooo jakiz spiewający Gastonek ...;-).....nocne serenady do wybranki swegi serca wyspiewuje tylko gdzie ona ?????
Witajcie robaczki kochane ;-)...my juz po pracy ...poodwiedzam galeryjki i trza jakis obiadzik przygotowac ;-) no chyba ze podrzucisz kilka nalesników heeh;-)

Posted

DORRAG napisał(a):
cześć kasiu:p
A ja dzisiaj będę sobie piekła ciasteczka francuskie z dżemkiem:p

Czeeeeść :)
Moje naleśniczki też będą z dżemem, truskawkowym, uuuuuwielbiam... A dla Łukasza z serkiem waniliowym :)

dbsst napisał(a):
czy juz naleśniki zrobiłas bo nie wiem czy mam pakowac manatki juz czy za chwile :eviltong: :p
czesc :multi:

hejka :)
Na razie latam po dogo:evil_lol: :evil_lol: Z naleśnikami się spieszyć nie muszę, bo drugi do konsumpcji jeszcze w pracy siedzi...

Posted

Kate I Luka napisał(a):

hejka :)
Na razie latam po dogo:evil_lol: :evil_lol: Z naleśnikami się spieszyć nie muszę, bo drugi do konsumpcji jeszcze w pracy siedzi...

w takim razie i ja sie jeszcze nie spiesze :eviltong: :eviltong: i jeszcze polatam po dogo :evil_lol: