Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuzolandia napisał(a):
Witanko ;-).....alez tu gwarno heh;-).....az mnie łepetyna rozbolała ;-)......nieeee tak naprawde to juz mnie boli z godzine ...bleee....
Pozdrawiamy i buzioki przesyłamy ;-)

Helo Zuzole :)
A widzisz, nie trzeba było iść do pracy, to by głowa nie bolała :eviltong:

Posted

zuzolandia napisał(a):
Pewnie masz racje ;-)......cosik mi sie zatoczki odzywaja bleee ;-)
A foteczki Przystojniaczka gdzie ????? siem pytam ;-)

:niewiem: :niewiem: :niewiem: :niewiem: ni ma....

Jutro Łukasz ma free to pewnie coś porobi...

Posted

Ja Łukasz mam free, to niech robi:evil_lol: Nie każdy w piatek ma free, a my na dodatek inwenteryzację....Dzięki Bogu, że w Bankach przede wszystkim liczy sie kase i druki typu: znaki skarbowe, weksle, czeki- więc w maire szybko. Ale i tak buuu, bo nie free:(

Posted

ale super fotki swiateczne !!
Wlasnie mojemu mezowi pokazywalam Gastonka,bo mu sie w avatarku Kate spodobal.
My tez troche chorujemy.Niestety jutro do pracy,buuuu:(
A snieg spadl i slisko jest,a ja autem pracuje.
Zaraz pojde z Fidziem,niech sniegu poje :)
A co to za szelki ma Gastonek?
Ja dzis musialam zamowic nowe,bo nasze dzis sie rozwalily:(
Fajne byly,ale mielismy je tylko niecale 6 m-cy :(
Teraz zamowilam z Rogza w Krakvecie.Chyba Imbir takie ma-musze pojsc do nich i zobaczyc.

Pozdrowki !!

Posted

majoka napisał(a):
Ja Łukasz mam free, to niech robi:evil_lol: Nie każdy w piatek ma free, a my na dodatek inwenteryzację....Dzięki Bogu, że w Bankach przede wszystkim liczy sie kase i druki typu: znaki skarbowe, weksle, czeki- więc w maire szybko. Ale i tak buuu, bo nie free:(

Ty mnie dziewczyno nawet nie denerwuj mówiąc o banku... 3 godziny się dziś nalatałam... Bierzemy z Łukaszem kredyt, i ile sie dziś nazaławtiałam... ile papierów napodpisywałam, weksle, poręczenia, ubezpieczenia.... Matko kochana....
A nie wspomne, że kredyt już od 3 tygodni załatwiamy, i co dzień to nowe formalności trzeba było załatwiać...

Posted

W Katowicach : PADA ŚNIEG

a w związku z tym trzeba to uczcić - zaległe foty Gastka:

a przy okazji tej fotki odkryłam, że po jednej z akcji Gaston+ kosz na śmieci pod szafką zawieruszyło się pudełko z ramy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
ale super fotki swiateczne !!
Wlasnie mojemu mezowi pokazywalam Gastonka,bo mu sie w avatarku Kate spodobal.
My tez troche chorujemy.Niestety jutro do pracy,buuuu:(
A snieg spadl i slisko jest,a ja autem pracuje.
Zaraz pojde z Fidziem,niech sniegu poje :)
A co to za szelki ma Gastonek?
Ja dzis musialam zamowic nowe,bo nasze dzis sie rozwalily:(
Fajne byly,ale mielismy je tylko niecale 6 m-cy :(
Teraz zamowilam z Rogza w Krakvecie.Chyba Imbir takie ma-musze pojsc do nich i zobaczyc.

Pozdrowki !!

Izuś, aleśmy się rozmineły, ja właśnie u Ciebie pisałam, że coś znaku życia nie dajecie :)
A szelki - zwykłe, żadne firmówki. Prawdę mówiąc chciałam Gastonowi troche inne kupić - takie co tak na plecki nie zachodzą - coś takiego jak ma Hacker Lemonki, ale te kolorki mi się spodobały, i kupiłam właśnie te :)

A Łukasz też dziś autem na letnich oponach pojechał, a mróz jest i śnieg pada, więc chyba w drodze do domu z pracy - przed 23cią będzie się ślizgał :(

Posted

[quote name='a_ga.isk']Witam ^^ Sliczne fotki :D Uwielbiam ogladac pyszczek Gastonka ^^ Mam jakas slabosc do bullowatych :D Aaa przyszlam sie pozegnac :D
Pozdrawiam ^^
PeeS: W Pl snieg? ^^

Witaj
Pada, i pada... Ciekawe jak długo, bo jeśli z taką intensywnością będzie padało przez całą noc, to rano będzie paraliż komunikacyjny na pewno.... Pakuj więc grube ciuchy i zimowe butki :)
...i papa :)

Posted

A dzieńdobrywieczór:)
Mnie akurat wtedy nie było... Ale dobek tylko jeden:-( (bo napisałaś "dobermanki" - mały tymczasowicz to mieszaniec a na niewidomego nie zgadza się mama:/)

Zdjęcia piękne jak zawsze, pomysłowe to z Gastonkiem wyglądającym pierwszej gwiazdki:cool3:

a_ga.isk - boksery to nie bullowate! Tylko molosy, tak jak berneńczyk w Twoim avatarze:lol:

Posted

dzień doberek ! U nas też biało, pewnie dużo więcej śniegu niż w Katowicach - bo u nas tak zawsze, śmieję się, że to taki biegun zimna .... ale samochód nie zawiódł, dotarłam do pracy i właśnie poranną kawę popijam :) Pozdrowionka.

Posted

Dobermania napisał(a):
A dzieńdobrywieczór:)
Mnie akurat wtedy nie było... Ale dobek tylko jeden:-( (bo napisałaś "dobermanki" - mały tymczasowicz to mieszaniec a na niewidomego nie zgadza się mama:/)

Tak wiem, że masz Hrabiego, z tym Dobermanki nie miałam nic złego na myśli, a tylko to, że często tak zdrabniam nicki, tak jak u Imbira pisze Imbirki, u Fiony - Fionki, u Tigry - Tigerki, itd....
Dobermania napisał(a):

Zdjęcia piękne jak zawsze, pomysłowe to z Gastonkiem wyglądającym pierwszej gwiazdki:cool3:

cieszę się że nasza mordeczka mała się podoba :)

Agniest napisał(a):
dzień doberek ! U nas też biało, pewnie dużo więcej śniegu niż w Katowicach - bo u nas tak zawsze, śmieję się, że to taki biegun zimna .... ale samochód nie zawiódł, dotarłam do pracy i właśnie poranną kawę popijam :) Pozdrowionka.

No tak , śnieg jest, ale chyba dzis cieplej niż wczoraj i coś mi się zdaje że długo niepoleży, bo już nie pada :(
A kaffke też popijam właśnie... Mała chwila relaksu, i zaraz hard work - ostatni dzień na zamkniecie roku....

Posted

Cześć kobitki :)

Oj ciężki dzień, całe szczęście, że się już skonćzył. Jeszcze na dodatek pod koniec dnia potwornie ściełam się z kierowniczką... Żałuję że jej porządnie nie odpyskowałam, nawet kosztem jakiś większych problemów... małpa czyjąś wpadkę widzi a swoich milionów pomyłek nie dostrzega, ani tego, że stale robote po niej musze poprawiać...

Muszę się dziś odstresować zapierdzielem ostatnich dni... Zaraz idziemy do klubu na dużo piwek :cool3: :cool3: :cool3: