Kate I Luka Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 [quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochani ;-).....wpadlim sie przywitac swiatecznie ;-) hej, też witamy świątecznie i z objedzonymi brzuchami :cool3: Quote
dbsst Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 booooooooooooooooooooooooooooooooski :loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 [quote name='DORRAG']dzień dobry:multi: :multi: :multi: cześć :multi: :multi: [quote name='dbsst'] booooooooooooooooooooooooooooooooski :loveu: Witaj dbsst w naszych skromnych progach ;) ;) ;) Quote
a_ga.isk Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 [quote name='Kate I Luka']A to nasza mini choineczka: Urocza ^^ A Twoj piesek sie do niej nie dobiera ? ;) Quote
Kate I Luka Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 [quote name='a_ga.isk']Urocza ^^ A Twoj piesek sie do niej nie dobiera ? ;) Co chwile podchodzi i ją obwą****e, pewnie gdybyśmy nie reagowali, już by jej nie było... Dlatego tez nasza choinka ma 30 cm i jest "ruchoma"- jak będziemy opuszczać mieszkanie, a Gaston będzie zostawać sam- choinka będzie wędrować na górę mebli. Zresztą już połowe mieszkania mamy przeniesione na górne półki, a góra mebli już pęka w szwach, wszystko jest pochowane przed Gastonem. To co zostaje na podłodze czy w zasięgu jego pyska - już bardziej zdemolować przez niego się nie da... Marola, dziękujemy za karteczkę z życzeniami :) Quote
e.v.a Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Kate I Luka napisał(a):Co chwile podchodzi i ją obwą****e, niego pewnie chce mu sie siku :evil_lol: :siara: Quote
Kate I Luka Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 evaxon napisał(a):pewnie chce mu sie siku :evil_lol: :siara: :lol: :lol: dobrze, że stoi na parapecie, to nie jest w stanie tak wysoko nogi podnieść... inaczej mogło by się skończyć jak u teściowej Ozzulkowej :evil_lol: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Dzień dobry w ten śliczny słoneczny dzionek:multi: Quote
Kate I Luka Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 DORRAG napisał(a):Dzień dobry w ten śliczny słoneczny dzionek:multi: Cześć:) U nas też ślicznie szkoda , że tak całe święta ładnie nie świeciło, to Gastuś miałby fotek co niemiara.... Quote
Imbirka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 witajcie:multi:, jak wam święta minęły, bo ja pękam w szwach:cool3::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Cześć dziewczyny :multi: :multi: :multi: Oj tak. my też już padamy....A w dodatku u rodzców stanęłam na wadze.. i się przeraziłam :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Od jutra dieta i steper, koniecznie. Czułam, że po lecie coś przytyłam, a teraz jeszcze święta dobiły mnie na maxa... oj przybyło kilogramów. Muszę się wziąść za siebie :oops: :oops: :oops: Quote
KarolaBox Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Ja tez doznałam szoku stając na wadze :/ Ale jestem dobrej myśli :) Tośkę na smycz i biegamy :) Quote
dbsst Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Kate I Luka napisał(a): Witaj dbsst w naszych skromnych progach ;) ;) ;) liczę na jakies nowe świąteczne zdjęcia :cool3: Quote
zuzolandia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Witanko poswiateczne ...;-) oj przybylo przybyło hhe ale czy to wazne ????? psioki na smycz i do lasuuuuuuu .biegiem heeh.......pojdzie jak z płatka ...wyleza szybciutko te rybeczki serniki pierogi kapusty kaczki itp... delicje eheheh ...... Buzioki Quote
Kate I Luka Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Cześć dziewczyny... Oj urwanie głowy mam dziś w pracy, dopiero południe a ja już mam dość... SERDECZNIE DOŚĆ.... a miałam mieć jeszcze siły na poćwiczenie na steperze...oj ciężko będzie. Wieczorem postaram sie coś wstawić z choinkowym Gastusiem. Nie ma za duzo fotek, ale coś się znajdzie. Quote
Imbirka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 uuuuuuuu, widze, że u Was taki sam zachrzan jak u mnie, wrrrry:angryy: Quote
agbar Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Witajcie kochani:) przyciagnął mnie boksiowy tytuł:) dlaczego ja tu wczesniej nie trafiłam??:cool3: sie normalnie usmiałam jak norka i sie zakochałam w Gastonku:) na pewno macie kolejnego wiernego odwiedzacza:):loveu: Quote
Alicja Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 :multi:a ja już po pracy ....bosz jak miło było do domciu wrócić;) Quote
agbar Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:a ja już po pracy ....bosz jak miło było do domciu wrócić;) szybko jakos z tej pracy?:) Quote
DORRAG Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 cześć Kasiu:multi: Kate I Luka napisał(a):Cześć dziewczyny... Oj urwanie głowy mam dziś w pracy, dopiero południe a ja już mam dość... SERDECZNIE DOŚĆ.... a miałam mieć jeszcze siły na poćwiczenie na steperze...oj ciężko będzie. Wieczorem postaram sie coś wstawić z choinkowym Gastusiem. Nie ma za duzo fotek, ale coś się znajdzie. Ja dzisiaj w pracy byłam tylko na chwilę, załatwiłam pare rzeczy i od 2 stycznia do nowej pracki :-? ciekawe co mnie tam czeka:look3: No to wpadnę jeszcze wieczorkiem pooglądać foteczki Gastonkowe:loveu: Quote
Recommended Posts