Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='a_ga.isk']Urocza ^^ A Twoj piesek sie do niej nie dobiera ? ;)
Co chwile podchodzi i ją obwą****e, pewnie gdybyśmy nie reagowali, już by jej nie było... Dlatego tez nasza choinka ma 30 cm i jest "ruchoma"- jak będziemy opuszczać mieszkanie, a Gaston będzie zostawać sam- choinka będzie wędrować na górę mebli. Zresztą już połowe mieszkania mamy przeniesione na górne półki, a góra mebli już pęka w szwach, wszystko jest pochowane przed Gastonem. To co zostaje na podłodze czy w zasięgu jego pyska - już bardziej zdemolować przez niego się nie da...

Marola, dziękujemy za karteczkę z życzeniami :)

Posted

evaxon napisał(a):
pewnie chce mu sie siku :evil_lol: :siara:

:lol: :lol: dobrze, że stoi na parapecie, to nie jest w stanie tak wysoko nogi podnieść... inaczej mogło by się skończyć jak u teściowej Ozzulkowej :evil_lol: :evil_lol:

Posted

DORRAG napisał(a):
Dzień dobry w ten śliczny słoneczny dzionek:multi:

Cześć:) U nas też ślicznie szkoda , że tak całe święta ładnie nie świeciło, to Gastuś miałby fotek co niemiara....

Posted

Cześć dziewczyny :multi: :multi: :multi:

Oj tak. my też już padamy....A w dodatku u rodzców stanęłam na wadze.. i się przeraziłam :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Od jutra dieta i steper, koniecznie. Czułam, że po lecie coś przytyłam, a teraz jeszcze święta dobiły mnie na maxa... oj przybyło kilogramów. Muszę się wziąść za siebie :oops: :oops: :oops:

Posted

Witanko poswiateczne ...;-) oj przybylo przybyło hhe ale czy to wazne ????? psioki na smycz i do lasuuuuuuu .biegiem heeh.......pojdzie jak z płatka ...wyleza szybciutko te rybeczki serniki pierogi kapusty kaczki itp... delicje eheheh ......
Buzioki

Posted

Cześć dziewczyny...

Oj urwanie głowy mam dziś w pracy, dopiero południe a ja już mam dość... SERDECZNIE DOŚĆ.... a miałam mieć jeszcze siły na poćwiczenie na steperze...oj ciężko będzie.

Wieczorem postaram sie coś wstawić z choinkowym Gastusiem. Nie ma za duzo fotek, ale coś się znajdzie.

Posted

Witajcie kochani:) przyciagnął mnie boksiowy tytuł:) dlaczego ja tu wczesniej nie trafiłam??:cool3:
sie normalnie usmiałam jak norka i sie zakochałam w Gastonku:)
na pewno macie kolejnego wiernego odwiedzacza:):loveu:

Posted

cześć Kasiu:multi:

Kate I Luka napisał(a):
Cześć dziewczyny...

Oj urwanie głowy mam dziś w pracy, dopiero południe a ja już mam dość... SERDECZNIE DOŚĆ.... a miałam mieć jeszcze siły na poćwiczenie na steperze...oj ciężko będzie.

Wieczorem postaram sie coś wstawić z choinkowym Gastusiem. Nie ma za duzo fotek, ale coś się znajdzie.

Ja dzisiaj w pracy byłam tylko na chwilę, załatwiłam pare rzeczy i od 2 stycznia do nowej pracki :-? ciekawe co mnie tam czeka:look3:

No to wpadnę jeszcze wieczorkiem pooglądać foteczki Gastonkowe:loveu: