Kate I Luka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Witajcie wszystkie :) [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:i jak główka...... główka przestała boleć po trzeciej tabletce :roll: :roll: :roll: Teraz domek, pociecha, że weekend wolny od pracy... ale jeszcze trochę porządków do dokończenia.... Quote
Kate I Luka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 A my mamy takie zachody słońca , jak na Śląsku piękne, prawda? Quote
DORRAG Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Kate I Luka']A my mamy takie zachody słońca , jak na Śląsk piękne, prawda? Śliczne niebo:loveu: a u mnie dzisiaj takich kolorków na niebie nie było, ja miałam dzisiaj szary zachód słońca:evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Nastrojowy ten zachod ;) Ja mam ladne nad morzem :D Quote
Kitka20 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Kate I Luka'] supeer niebo, Kate I Luka a może tak zdjęcia Gastonka?? On mi się bardziej niż niebo podoba:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 cześć Gastonki:multi: a ja dzisiaj nawet nie widziałalam ani wschodu ani zachodu słonka:shake:, przyszłam do pracy po ciemku i wyszłam pociemku:angryy: dobrze, że jutro sobota:multi: Quote
Kate I Luka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='a_ga.isk']Nastrojowy ten zachod ;) Ja mam ladne nad morzem :D Hej, a gdzie mieszkasz w Holandii , że masz zachody nad morzem? Ja pół roku mieszkałam w Holandii, w Driebergen, koło Utrechtu. Bardzo mi się Holandia podobała, choć np Rotterdam nie do końca... Wolę miasta takie jak Utrecht czy przepiękny Amsterdam.... to ja pod Rijksmuseum to kanał w Utrechcie i parking rowerowy... jeden z wieeeeelu w Holandii :D [quote name='Kitka20']supeer niebo, Kate I Luka a może tak zdjęcia Gastonka?? On mi się bardziej niż niebo podoba:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zaraz postaram się coś wstawić Quote
Kate I Luka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Imbir1 napisał(a):cześć Gastonki:multi: a ja dzisiaj nawet nie widziałalam ani wschodu ani zachodu słonka:shake:, przyszłam do pracy po ciemku i wyszłam pociemku:angryy: dobrze, że jutro sobota:multi: hej Julia... tak, ja też się cieszę na pierwszą wolną sobotę od ho ho czasu :roll: Quote
Imbirka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja chyba bym nie znalazła tu swojego roweru:evil_lol::lol: Quote
zuzolandia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Prawie jak Wenecja eheh;-) Witamy milutko i buziaczki dla Gastonka przesyłamy ;-) Quote
Imbirka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 uuuuuuuuuu, jaki śpiewak operowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Kate I Luka']Madzia... a ja cos słyszałam, że Mikołaj miał Ci przynieść aparat i miała powstać galeria Medorka... A tu co? Psińco nadal mamy :mad: :mad: :mad: :siara::siara: :evil_lol: Cierpliwości,cierpliwości:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Imbir1']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja chyba bym nie znalazła tu swojego roweru:evil_lol::lol::evil_lol::evil_lol:u nas napewno nie bo by gwizdnęli Faktycznie niebo mamy podobne;) Słodzinka:loveu::loveu::loveu: Quote
a_ga.isk Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Kate I Luka']Hej, a gdzie mieszkasz w Holandii , że masz zachody nad morzem? Ja pół roku mieszkałam w Holandii, w Driebergen, koło Utrechtu. Bardzo mi się Holandia podobała, choć np Rotterdam nie do końca... Wolę miasta takie jak Utrecht czy przepiękny Amsterdam.... to ja pod Rijksmuseum to kanał w Utrechcie i parking rowerowy... jeden z wieeeeelu w Holandii :D zaraz postaram się coś wstawić Heh ja mieszkam bardzo blisko Den Haag :) Co do rowerow- masakra :P Bardziej sie boje niz samochodow :cool3: Quote
DORRAG Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Witam w ten sobotni ranek:cool3: [quote name='Kate I Luka'] To jest super zdjęcie-śpiewający Gastonek:evil_lol: . Quote
DiDDlina85 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ojj..byłam w Holandii..widziałam te rowery - niesamowity widok - generalnei Holandia to piekny kraj:)..no a PIESIO!!! Boski:) Quote
DORRAG Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Kasiu zostaw już te porządki świąteczne i wracaj ze zdjeciami mojego ;) Gastusia:loveu::loveu: Quote
bonita Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Doberek, a co u Was się podziewa? Mówi Kasia do Ciebie Kasiu ;) Quote
Wyjątek Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 DORRAG napisał(a):Kasiu zostaw już te porządki świąteczne i wracaj ze zdjeciami mojego ;) Gastusia:loveu::loveu: Tak, właśnie! Na porzadki jeszcze będzie czas;) a my tu na foteczki kolejne czekamy!! :D Quote
Recommended Posts