Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie wszystkie :)

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:i jak główka......
główka przestała boleć po trzeciej tabletce :roll: :roll: :roll:

Teraz domek, pociecha, że weekend wolny od pracy... ale jeszcze trochę porządków do dokończenia....

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kate I Luka']A my mamy takie zachody słońca , jak na Śląsk piękne, prawda?

Śliczne niebo:loveu: a u mnie dzisiaj takich kolorków na niebie nie było, ja miałam dzisiaj szary zachód słońca:evil_lol:

Posted

cześć Gastonki:multi:
a ja dzisiaj nawet nie widziałalam ani wschodu ani zachodu słonka:shake:, przyszłam do pracy po ciemku i wyszłam pociemku:angryy: dobrze, że jutro sobota:multi:

Posted

[quote name='a_ga.isk']Nastrojowy ten zachod ;) Ja mam ladne nad morzem :D
Hej, a gdzie mieszkasz w Holandii , że masz zachody nad morzem?
Ja pół roku mieszkałam w Holandii, w Driebergen, koło Utrechtu.
Bardzo mi się Holandia podobała, choć np Rotterdam nie do końca... Wolę miasta takie jak Utrecht czy przepiękny Amsterdam....
to ja pod Rijksmuseum

to kanał w Utrechcie

i parking rowerowy... jeden z wieeeeelu w Holandii :D

[quote name='Kitka20']supeer niebo, Kate I Luka a może tak zdjęcia Gastonka?? On mi się bardziej niż niebo podoba:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
zaraz postaram się coś wstawić

Posted

Imbir1 napisał(a):
cześć Gastonki:multi:
a ja dzisiaj nawet nie widziałalam ani wschodu ani zachodu słonka:shake:, przyszłam do pracy po ciemku i wyszłam pociemku:angryy: dobrze, że jutro sobota:multi:

hej Julia... tak, ja też się cieszę na pierwszą wolną sobotę od ho ho czasu :roll:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Madzia... a ja cos słyszałam, że Mikołaj miał Ci przynieść aparat i miała powstać galeria Medorka... A tu co? Psińco nadal mamy :mad: :mad: :mad:
:siara::siara: :evil_lol: Cierpliwości,cierpliwości:evil_lol:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Imbir1']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

ja chyba bym nie znalazła tu swojego roweru:evil_lol::lol::evil_lol::evil_lol:u nas napewno nie bo by gwizdnęli

Faktycznie niebo mamy podobne;)
Słodzinka:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Hej, a gdzie mieszkasz w Holandii , że masz zachody nad morzem?
Ja pół roku mieszkałam w Holandii, w Driebergen, koło Utrechtu.
Bardzo mi się Holandia podobała, choć np Rotterdam nie do końca... Wolę miasta takie jak Utrecht czy przepiękny Amsterdam....
to ja pod Rijksmuseum

to kanał w Utrechcie

i parking rowerowy... jeden z wieeeeelu w Holandii :D

zaraz postaram się coś wstawić

Heh ja mieszkam bardzo blisko Den Haag :) Co do rowerow- masakra :P Bardziej sie boje niz samochodow :cool3:

Posted

DORRAG napisał(a):
Kasiu zostaw już te porządki świąteczne i wracaj ze zdjeciami mojego ;) Gastusia:loveu::loveu:

Tak, właśnie! Na porzadki jeszcze będzie czas;) a my tu na foteczki kolejne czekamy!! :D