Imbirka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Dzieńdoberek:multi:, Kate jak tam twój szpitalik się ma? Quote
Kate I Luka Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Witajcie Wszystkie kobitki ;) Gastek - odpukać ok. Więcej nie wymiotowal, a wrecz przeciwnie, apetyt dopisuje na maxa. Aktualnie bryka na spacerze z białą 10 miesieczną sunią, a ja żałuje, że tego nie widze, tylko w cholernej pracy siedzę, i nabijam kase firmie gó..no z tego mając :angryy: :angryy: :angryy: Łukasz już troche mniej poskręcany chodzi. Bierze te leki na zwiotczenie mięśni, lekarz mu kazal brać 1/2 tabletki, ewentualnie tylko całą, bo podobno sam kiedyś wziąl pol, i zwiotczaly lezal przez pol dnia. To ja wydygana zabronilam brac wiecej niz 1/2 na raz, ale jak to wzial , to nic nie pomagalo. Wzial 1 cala - i tez nic. No wiec nie wiem co z tym moim chlopem nie tak... Jakis terminator czy co:cool3: :cool3: :cool3: Quote
DORRAG Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Kate I Luka; napisał(a): Gastek - odpukać ok. Więcej nie wymiotowal, a wrecz przeciwnie, apetyt dopisuje na maxa. No to super że z Gastonkiem już dobrze, a apetyt ma bo zima sie zbliża ( a właściwie to już powinna być:hmmmm:) A Ty dzisiaj do której firmową kasę nabijasz:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='DORRAG']No to super że z Gastonkiem już dobrze, a apetyt ma bo zima sie zbliża ( a właściwie to już powinna być:hmmmm:) A Ty dzisiaj do której firmową kasę nabijasz:evil_lol: Ja już w domku, do 14 obsługiwałam upierdlasów, firma zarobiła 3500 zł... A ja za sobotę dostaję 50 zł :angryy: Quote
Kate I Luka Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 A[SIZE="3"] teraz długo wyczekiwane, jeszcze cieplutkie zdjęcia Gastona : Quote
anka11 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 A teraz długo wyczekiwane, jeszcze cieplutkie zdjęcia Gastona : Jaki jęzorek :D:D jaka stujka :PP Świetne foty i pan model tyż :D Quote
ameliace Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 :lol: Gaston wygląda jak błagający o litość :lol: I to śliczne :loveu: Wszytskie śliczne ;););) Gdzie macie takie ładne tereny Quote
Kate I Luka Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 ameliace napisał(a): Wszytskie śliczne ;););) Gdzie macie takie ładne tereny To praktycznie pod domem było robione... Mieszkamy zaraz przy lesie. Fotki nie są za ładne, bo dziś słońca nie było,a jak świeci , to jest naprawdę ślicznie i kolorowo Quote
Imbirka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 ale ekstra duuuuuuużo fotek:multi::multi::multi::multi::multi: a jaką Gastonek ma umięśnioną poopkę:evil_lol: no udko:evil_lol:;) Quote
DORRAG Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Kate I Luka; napisał(a): Jupi są foteczki:multi: Ach te boksiowe ozorki:loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='ameliace'] Wszytskie śliczne ;););) [quote name='evaxon']:loveu: ile fotek :loveu: [quote name='Imbir1']ale ekstra duuuuuuużo fotek:multi::multi::multi::multi::multi: a jaką Gastonek ma umięśnioną poopkę:evil_lol: no udko:evil_lol:;) [quote name='DORRAG']Jupi są foteczki:multi: Ach te boksiowe ozorki:loveu: :loveu: Cieszę się , że się podobają... a skoro tak , to jeszcze mała porcyjka: Quote
Imbirka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 no prawie safari:evil_lol: (tak mi się skojarzyło z polowaniem na antylope:evil_lol:;)) Quote
Kate I Luka Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='Imbir1'] no prawie safari:evil_lol: (tak mi się skojarzyło z polowaniem na antylope:evil_lol:;)) Oj tak, tak...polowanie na Milę trwało całe 3 godziny... Stąd na tylu zdjęciach widać jej zęby - już miała dość Gastona raz po raz próbującego jej dosiąść :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='tygra']a to to mnie powaliło Nas też :lol: :lol: :lol: śmialiśmy się prez 10 minut non stop... Paszcza jak u smoka :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts