BUDRYSEK Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Misiu został oddany do schronu przez wlascicielke...dzień wczesniej zadzwoniła do mnie opowiadala jak to uratowala Go od meneli, ktorzy rozwalili Mu głowe, jaki to wspanialy pies i zeby znalezc Mu dom bo musi sie przeprowadzic... a na drugi dzien przyprowadziła Go schronu mowiac, ze Go znalazla a zaraz wyjezdza i nie moze sie Nim zajac!!!!:angryy: I tak Misiu został ochrzczony Medo bo babsko nie podało Jego imienia...pierwsze dni były straszne dla Niego...nie mógł zrozumieć dlaczego tu jest? co się stało? Ale trafił na Karolka który stał sie Jego Przyjacielem...razem spędzali każdy dzień na czekaniu na swojego Pana...na swoja szansę....az Karolkowi udało sie...a Misiu znowu został samiuteńki...znowu nie rozumie co sie stało i dlaczego? http://www.dogomania.pl/threads/205518-Karolek-jedzie-do-domu-dziękuję-za-pomoc?highlight=KAROL Wczoraj był juz w nowym boksie...lezał przerazliwie smutny...nie wstał nawet jak weszłam do srodka :( Bardzo tęskni....:( Zobaczcie jakie smutne ma oczka...:( Czy zdazymy Mu pomóc? Czy kolejny raz nie bedzie za pozno? :( Bardzo proszę o nagłaśnianie Misia, ogłoszenia, nk, fb...bez tego nie ma szans kontakt:607 488 598, budrysek78@wp.pl Misiu ma ok 10 lat, jest wykastrowany,zaszczepiony i zachiopwany Jest spokojnym psiakiem, dogaduje sie z innymi bez problemu, umie chodzic na smyczy. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Diana S Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Ojejku, sloneczko kochane..... zrobie mu ogłoszenia.... tylko przedmowe po prosze.... i kontak to schronisko??? Quote
Szarotka Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 O jeju jaka straszna bida :(:(:(:(:(:(:(:placz::placz::placz::placz::placz::placz::shake::shake::shake::shake: Quote
bakusiowa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Tej właścicielce to tylko życzyć żeby ją na starość oddali do domu starców. Ludzie nie mają za grosz sumienia:diabloti: Quote
docha Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 bakusiowa napisał(a):Tej właścicielce to tylko życzyć żeby ją na starość oddali do domu starców. Ludzie nie mają za grosz sumienia:diabloti: z drugiej strony lepiej tak jak w las. smutne proszące oczka ma psina. Quote
ihabe Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Jestem i zrobie do jutra allegro. Czy ktoś wrzuci go na facebooka? Quote
azalia Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Jak będą potrzebne jakieś pieniądze dla Misia,to moja córka się dołoży.Biedactwo,ma takie smutne oczy.A w jakiej formie fizycznej jest piesio? Quote
BUDRYSEK Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 [quote name='azalia']Jak będą potrzebne jakieś pieniądze dla Misia,to moja córka się dołoży.Biedactwo,ma takie smutne oczy.A w jakiej formie fizycznej jest piesio? Misio jest sprawny, nie dolega Mu nic na zewnatrz...ale co jest w srodku tego nie wiemy nadawal by sie do domku ze starszymi ludzmi Diana S kontakt jest do mnie Quote
Felka z Bagien Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Misio - Medo,smyranko za uszkiem.Im prędzej zapomnisz, tym lepiej.Czas zacząć śnić o wspaniałym,kochającym domku.Trzymam kciuki! Quote
majowa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 zapisuję go on biedny tak czeka, smutny ale chyba nadal ma nadzieję Quote
Iljova Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Jego spojrzenie tak bardzo wymowne dla mnie jest prośbą, błaganiem : zabierz mnie do siebie,bardzo proszę !!! Quote
BUDRYSEK Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Alwaro...bez szans bo ma kolorowe oczka? http://www.dogomania.pl/threads/2112...2#post17266552 Quote
DONnka Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Kolejne psie nieszczęście :-( Udostępnię informację o tym biedaku u mnie na FB z prośbą o dalsze rozpowszechnianie. Może ktoś się znajdzie!? Trzymam kciuki Misiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
BUDRYSEK Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 DONnka napisał(a):Kolejne psie nieszczęście :-( Udostępnię informację o tym biedaku u mnie na FB z prośbą o dalsze rozpowszechnianie. Może ktoś się znajdzie!? Trzymam kciuki Misiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki za rozglaszanie Misia...jest to konieczne....:( Quote
Igiełka Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Przyszłam od Teriego, ile Tych biedaków siedzi po schroniskach Musiu jak On patrzy i czeka biedulek :( Quote
Iljova Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Ciężko, biedne psiaki żeby zdążyły nacieszyć się domem. Quote
BUDRYSEK Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Polski Owczarek Nizinny popada w depresje..... musismy Mu pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/2113...8#post17268598 Quote
Recommended Posts