Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam szampon znaczy sie jessi ma szampon GOTTLIEB ten co pisałaś :) taki dla szczeniąt z olejkiem norkowym w składzie. jutro po szkole wejde na dogomanie bo musze juz uciekac . dobranoc :)

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Yorkomanka napisał(a):
lepiej mieć odrzywkę ;) Kasiu a ja kupowałam puźniej od ciebie i już dawno zużyłam :D teraz kupiłam litrowe butelki :)

a no widzisz :D ja jakoś specjalnie nie oszczędzam, nakładam po dwa razy w wypadkach pilnych, tyle że ostatnimi czasy nie kąpie co tydzień, no i rozcieńczam tak jak zalecają :)

Posted

a może być odżywka Over 200 albo Zoo nie wiem czy pisało 200 czy zoo bo tak dziwnie :) dla yorków. byłam w zoologicznym i mieli tą odżywkę. jest dobra? czy lepiej kupić jakąś lepszą przez internet? gdzie wy kupujecie odżywki? w sensie na jakiej stronie internetowej

Posted

pati3334 napisał(a):
a może być odżywka Over 200 albo Zoo nie wiem czy pisało 200 czy zoo bo tak dziwnie :) dla yorków. byłam w zoologicznym i mieli tą odżywkę. jest dobra? czy lepiej kupić jakąś lepszą przez internet? gdzie wy kupujecie odżywki? w sensie na jakiej stronie internetowej

nie miałam tej odżywki to Ci nie powiem;) ale możesz spróbować czy Jessi podpasuje :)

ta strona ma bardzo fajny asortyment, mam zamiar tam zamawiać, a i słyszałam pozytywne opinie :)
royaldog.pl

Posted

Cześć :multi:
Ja zazwyczaj kupuję kosmetyki przez internet.Ostatnio kupiłam zestaw kokosowy z Vulpes'a.Rewelacyjnie się u nas sprwdza.
A z Royaldog kupiłam odżywkę Pet Design nawilżającą i też jest ekstra.Także mogę polecić. :D

Posted

Wtam :)
Jessi wypadły 2 ząbki przednie na tej samej wysokości u gory i na dole fajnie to wyglada ;] .
Na miejscu wypadnietych jest tak jak by rosnal nastepny zabek ale to nastepny ząbek a nie korzen?? pieskom wypadają mleczaki z korzeniem? to biale to nowy zabek czy korzeń?:(
Pozdrawiam ;) Jutro dodam jakieś fotki :)

Posted

Pati to super, że już ząbki się wymieniają! Musisz z nią dużo przeciągać zabawek aby wszystkie się wymieniły i nie było potrzeby ich później operacyjnie wyciągać..

Liczę na te fotki więc mnie nie zawiedź ! Jak się często takiemu maluszkowi robi fotki to widać na nich jak się zmienia z dnia na dzień ! Buziaki :*

Posted

a ja nie znalazlam ani jednego zabka od Bobiego:shake:
za to widzialam ubytki w pyszczku i tak slodko wygladal jak mu zaczely zeby wypadac:loveu:
nie mielismy problemu z wymiana zabkow tylko co 2gi dzien sprawdzalam czy mu wyrastaja new zabki

Posted

Pegaza napisał(a):
A ja polecam biosilk jedwab kupisz u fryzjera lub na alegro..bardzo dobrze sie sprawdza..:)

ja też stosuje, może jakiejś różnicy we włosie nam nie robi, ale nakładam zawsze po kąpieli :) można też kupić w rossmanie

Posted

Jessi ruszają się przednie ząbki na dole i u góry oprócz kiełków .. kiełki potem wypadną czy w ogóle?
I tylne ząbki też mają wypaść? bo one raczej się nie ruszają :( ale reszta oprócz tych tylnich i kiełków baaardzo się rusza trzeci ząbek już prawie wypadł ;d mam nadzieje że znajdę go w porę i zostawię na pamiątkę :)
zdjęcia dodam dzisiaj wieczorem :)
Jessi wypadł ząbek maleńki :) Schowałam go do pudełeczka będzie na pamiątkę :) [16:05]

Posted

Zdjęcia są ale bardzo słabej jakości :( Wstałam dzisiaj o 4 bo nie mogłam zasnąć i teraz chce mi się spać że nawet mi się nie chciało ustawień w aparacie zmieniać :( ale obiecuje że jutro zrobie jakieś fotki na spacerku [dobrej jakosci zdjecia :) ] i dodam jutro wieczorem albo w piątek wieczorem :)
a te to tak na pocieszenie (słabe) :(

[materac po to żeby nie drapała ściane ubzdurała sobie coś i wnocy zawsze jak śpi ze mną to drapie te ścianę i warczy na nią :evil_lol: ] ale materac mało co pomógł biednej ścianie :diabloti:

zmęczona Jessi :loveu:

wstyd mi dodawać te zdjęcia no ale obiecałam :oops::oops::oops:

Posted

następnym razem dodam filmik :) mam filmik jak Jessi ma atak głupawki :evil_lol: ale akurat jak miałam dodać to jak na złość aparat się rozładował :shake:
Miłych snów :p jestem już wykończona idę spać :razz: (dobranoc:p)

Posted

Nie mam siły..:( Jak nauczyliście swoje pieski załatwiać sie na polku??:( Z Jessi wychodzę po jedzonku.. po spaniu... cos tam siusia ale.... przychodze do domu to za 10 minut robi to drugie :placz::placz::placz: Próbowałam an smakołyki.. nic nie działa ! :shake::shake::-(:placz::placz:

Jak było u was?? Czy wasze pieski dalej siusiają w domu? Bo ona co pół godziny siusia... Jak by tak 4 razy dziennie siusiała :lol::lol: Jak to jest uw was?? Moja ciocia ma dorosłe yorki i mówi że jej do dziś robią co nie co w domku.. A ja chciałam nauczyć Jessi żeby robiła tylko na polku.. Jak to jest u was? :-(

Posted

Jazz jak uczyłam go siusiać na dworze zbuntował mi się bodajże w maju jak ciągle padało, zrobił sobie w przedpokoju toalete i co przychodziłam do przedpokoju to było kilka kałuż, lub coś większego, więc w końcu się wkurzyłam wyszorowałam porządnie trzy raz podłoge, ciągle zmieniając wode żeby nie było czuć zapachu siuśków i zaczeliśmy wychodzić co godzine na dwór, a nawet co pół i jakoś mu pomału przeszło załatwianie się w domu, czekałam na deszczu tyle żeby się załatwił, aż w końcu zrozumiał, czasami wracaliśmy calusieńcy mokrzy, ale pomogło.

Posted

Mam porcję świeżutkich foteczek ;) Mam nadzieję że zejdą jak świeżutkie bułeczki :evil_lol:
i mam jeden filmik z Jessi ale nie wiem czy dam rade wstawić :oops:
ale spróbuje :p
Aha bym zapomniała.. Albo waga jest zepsuta... a w to wątpię .. albo ja ślepa jestem.. ale Jessi waży 2,6kg!! :diabloti::diabloti: Jak ona w takim tempie będzie rosła to ja się boje co za miesiąc będzie :evil_lol::evil_lol:

reszta za moment :p