pati3334 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 mam szampon znaczy sie jessi ma szampon GOTTLIEB ten co pisałaś :) taki dla szczeniąt z olejkiem norkowym w składzie. jutro po szkole wejde na dogomanie bo musze juz uciekac . dobranoc :) Quote
Yorkomanka Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 lepiej mieć odrzywkę ;) Kasiu a ja kupowałam puźniej od ciebie i już dawno zużyłam :D teraz kupiłam litrowe butelki :) Quote
kaaamila1 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Hej Pati ! Ślicznotka z niej! Włos faktycznie ma gęsty :) Lalunia mała :* Quote
chrupcia Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Yorkomanka napisał(a):lepiej mieć odrzywkę ;) Kasiu a ja kupowałam puźniej od ciebie i już dawno zużyłam :D teraz kupiłam litrowe butelki :) a no widzisz :D ja jakoś specjalnie nie oszczędzam, nakładam po dwa razy w wypadkach pilnych, tyle że ostatnimi czasy nie kąpie co tydzień, no i rozcieńczam tak jak zalecają :) Quote
pati3334 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 a może być odżywka Over 200 albo Zoo nie wiem czy pisało 200 czy zoo bo tak dziwnie :) dla yorków. byłam w zoologicznym i mieli tą odżywkę. jest dobra? czy lepiej kupić jakąś lepszą przez internet? gdzie wy kupujecie odżywki? w sensie na jakiej stronie internetowej Quote
chrupcia Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 pati3334 napisał(a):a może być odżywka Over 200 albo Zoo nie wiem czy pisało 200 czy zoo bo tak dziwnie :) dla yorków. byłam w zoologicznym i mieli tą odżywkę. jest dobra? czy lepiej kupić jakąś lepszą przez internet? gdzie wy kupujecie odżywki? w sensie na jakiej stronie internetowej nie miałam tej odżywki to Ci nie powiem;) ale możesz spróbować czy Jessi podpasuje :) ta strona ma bardzo fajny asortyment, mam zamiar tam zamawiać, a i słyszałam pozytywne opinie :) royaldog.pl Quote
ania90 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 ja zamawiam na royaldog i jestem zadowolona z tego sklepu, bardzo szybka realizacja zamowienia jest i paczka nie uszkodzona Quote
Pegaza Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 A ja polecam biosilk jedwab kupisz u fryzjera lub na alegro..bardzo dobrze sie sprawdza..:) Quote
*Jot* Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Cześć :multi: Ja zazwyczaj kupuję kosmetyki przez internet.Ostatnio kupiłam zestaw kokosowy z Vulpes'a.Rewelacyjnie się u nas sprwdza. A z Royaldog kupiłam odżywkę Pet Design nawilżającą i też jest ekstra.Także mogę polecić. :D Quote
pati3334 Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Wtam :) Jessi wypadły 2 ząbki przednie na tej samej wysokości u gory i na dole fajnie to wyglada ;] . Na miejscu wypadnietych jest tak jak by rosnal nastepny zabek ale to nastepny ząbek a nie korzen?? pieskom wypadają mleczaki z korzeniem? to biale to nowy zabek czy korzeń?:( Pozdrawiam ;) Jutro dodam jakieś fotki :) Quote
Yorkomanka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 to ząbek:lol: a co do korzenia to razem z mleczakami nie widziałam przynajmniej na kłach tych co same wypadły ale na tych co miał wyrywane korzeń był ogromniasty:p Quote
kaaamila1 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Pati to super, że już ząbki się wymieniają! Musisz z nią dużo przeciągać zabawek aby wszystkie się wymieniły i nie było potrzeby ich później operacyjnie wyciągać.. Liczę na te fotki więc mnie nie zawiedź ! Jak się często takiemu maluszkowi robi fotki to widać na nich jak się zmienia z dnia na dzień ! Buziaki :* Quote
ania90 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 a ja nie znalazlam ani jednego zabka od Bobiego:shake: za to widzialam ubytki w pyszczku i tak slodko wygladal jak mu zaczely zeby wypadac:loveu: nie mielismy problemu z wymiana zabkow tylko co 2gi dzien sprawdzalam czy mu wyrastaja new zabki Quote
chrupcia Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Pegaza napisał(a):A ja polecam biosilk jedwab kupisz u fryzjera lub na alegro..bardzo dobrze sie sprawdza..:) ja też stosuje, może jakiejś różnicy we włosie nam nie robi, ale nakładam zawsze po kąpieli :) można też kupić w rossmanie Quote
pati3334 Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Jessi ruszają się przednie ząbki na dole i u góry oprócz kiełków .. kiełki potem wypadną czy w ogóle? I tylne ząbki też mają wypaść? bo one raczej się nie ruszają :( ale reszta oprócz tych tylnich i kiełków baaardzo się rusza trzeci ząbek już prawie wypadł ;d mam nadzieje że znajdę go w porę i zostawię na pamiątkę :) zdjęcia dodam dzisiaj wieczorem :) _______________ Jessi wypadł ząbek maleńki :) Schowałam go do pudełeczka będzie na pamiątkę :) [16:05] Quote
Yorkomanka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 wszystkie muszą wypaść ;) inaczej trzeba usuwać pod narkozą mój Odie miał usuwane 4 ząbki w tym 2 kły ;) a tego biosilka też kiedyś używałam ale mieszałam razem z psią odżywką ;) Quote
pati3334 Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Zdjęcia są ale bardzo słabej jakości :( Wstałam dzisiaj o 4 bo nie mogłam zasnąć i teraz chce mi się spać że nawet mi się nie chciało ustawień w aparacie zmieniać :( ale obiecuje że jutro zrobie jakieś fotki na spacerku [dobrej jakosci zdjecia :) ] i dodam jutro wieczorem albo w piątek wieczorem :) a te to tak na pocieszenie (słabe) :( [materac po to żeby nie drapała ściane ubzdurała sobie coś i wnocy zawsze jak śpi ze mną to drapie te ścianę i warczy na nią :evil_lol: ] ale materac mało co pomógł biednej ścianie :diabloti: zmęczona Jessi :loveu: wstyd mi dodawać te zdjęcia no ale obiecałam :oops::oops::oops: Quote
chrupcia Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Pati wstawiałam gorsze ;) ważne że widać Jessi, zresztą nie są aż takie złe :) http://i55.tinypic.com/103vj3b.jpg ależ ona jest słodziutka :loveu: Quote
pati3334 Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 następnym razem dodam filmik :) mam filmik jak Jessi ma atak głupawki :evil_lol: ale akurat jak miałam dodać to jak na złość aparat się rozładował :shake: Miłych snów :p jestem już wykończona idę spać :razz: (dobranoc:p) Quote
Pegaza Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Zabki swedza hehe jak ciumka namietnie paluszka panci;) http://i55.tinypic.com/2li8rk8.jpg Quote
pati3334 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Nie mam siły..:( Jak nauczyliście swoje pieski załatwiać sie na polku??:( Z Jessi wychodzę po jedzonku.. po spaniu... cos tam siusia ale.... przychodze do domu to za 10 minut robi to drugie :placz::placz::placz: Próbowałam an smakołyki.. nic nie działa ! :shake::shake::-(:placz::placz: Jak było u was?? Czy wasze pieski dalej siusiają w domu? Bo ona co pół godziny siusia... Jak by tak 4 razy dziennie siusiała :lol::lol: Jak to jest uw was?? Moja ciocia ma dorosłe yorki i mówi że jej do dziś robią co nie co w domku.. A ja chciałam nauczyć Jessi żeby robiła tylko na polku.. Jak to jest u was? :-( Quote
chrupcia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Jazz jak uczyłam go siusiać na dworze zbuntował mi się bodajże w maju jak ciągle padało, zrobił sobie w przedpokoju toalete i co przychodziłam do przedpokoju to było kilka kałuż, lub coś większego, więc w końcu się wkurzyłam wyszorowałam porządnie trzy raz podłoge, ciągle zmieniając wode żeby nie było czuć zapachu siuśków i zaczeliśmy wychodzić co godzine na dwór, a nawet co pół i jakoś mu pomału przeszło załatwianie się w domu, czekałam na deszczu tyle żeby się załatwił, aż w końcu zrozumiał, czasami wracaliśmy calusieńcy mokrzy, ale pomogło. Quote
pati3334 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Mam porcję świeżutkich foteczek ;) Mam nadzieję że zejdą jak świeżutkie bułeczki :evil_lol: i mam jeden filmik z Jessi ale nie wiem czy dam rade wstawić :oops: ale spróbuje :p Aha bym zapomniała.. Albo waga jest zepsuta... a w to wątpię .. albo ja ślepa jestem.. ale Jessi waży 2,6kg!! :diabloti::diabloti: Jak ona w takim tempie będzie rosła to ja się boje co za miesiąc będzie :evil_lol::evil_lol: reszta za moment :p Quote
Recommended Posts