Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']aro - mamy jeszcze miejsce w busie na WDS 2012 - może masz ochotę zabrac się z nami...? Chociaz jak znam zycie, to pewnie jedziesz swoim autkiem....

Pzdr.

Asiaczku, dzięki za pamięć, ale właśnie policzyłem, że my w tym czasie powinniśmy być w zaawansowanej ciąży... Well, prawdopodobnie, nie wpadniemy na WDS. Chyba, że z jednej z córek z tegorocznego miotu wyrośnie coś fajnego (ale z oceną trzeba jeszcze parę miesięcy poczekać). Znając życie decyzja zapadnie w ostatniej chwili.

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Darianna napisał(a):
ja bym się z kimś chętnie zabrała busem, z dwoma rudymi, ale mi trzeba na 3 dni, bo po swiatówce mam dwa kluby ;)

A skąd masz info, że masz 2xklub? Są juz info na oficjalnej stronie WDS 2012?
Bo ja sama czekam na te info...

aro napisał(a):
Asiaczku, dzięki za pamięć, ale właśnie policzyłem, że my w tym czasie powinniśmy być w zaawansowanej ciąży... Well, prawdopodobnie, nie wpadniemy na WDS. Chyba, że z jednej z córek z tegorocznego miotu wyrośnie coś fajnego (ale z oceną trzeba jeszcze parę miesięcy poczekać). Znając życie decyzja zapadnie w ostatniej chwili.

Jasne:) Jakby coś - telefon i mail do mnie masz:)

Pzdr.

Posted

Darianna napisał(a):
Oba moje kluby są organizowane przez niezależne od siebie i WDS kluby seterów ;)

Aaaaa, no to mnie pozostaje czekać:) I sprawdzać stronę WDS 2012...

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
My tez się wybieramy, ale nie mam pojęcia, ile pokoi rezerwować, bo jeszcze mamy miejsca w busie...

Pzdr.

czy wolne miejsca jeszcze sa ????:cool3:

jakie koszty by były ???

Posted

Hawanka napisał(a):
czy wolne miejsca jeszcze sa ????:cool3:
jakie koszty by były ???

Miejsca jeszcze sa.
Na razie zbieram chętnych; we wrześniu poproszę o zaliczki i dopiero po zebraniu zaliczek będę rezerwowała hotel. Dlaczego dopiero we wrześniu? Aby dac osobom zainteresowanym za poważne podejście do sprawy i abym potem nie miała problemów ze zwrotem zaliczek.
Koszty transportu będe znała dzisiaj/jutro.
Koszty hotelu - trudno powiedziec, ile. Na pewno nie będzie to najtańszy hotel ani najdroższy.Ale generalnie Austria nie jest tania...
Jezeli chcesz, mogę dopisac Ciebie do listy i gdy koszty będa znane - po prostu podejmiesz decyzję.
Wyjazd - oczywiście - z W-wy.

Pzdr.

Posted

Dzięki :) Skorzystałam z rady i przed chwilą zarezerwowałam pokój w Pension Elisabeth :) Warunki świetne, blisko na teren wystawy i różne udogodnienia. Za nocleg dla dwóch osób zapłacę 53 euro. Jedziemy na pięć dni więc całość wyjdzie nas 265 euro :)[/QUOTE]

Merrick ja też sie tam zatrzymuję ze znajomymi i 6 hawańczykami. A więc do zobaczenia.

Posted

W Paryżu były ulotki nt WDS w Salzburgu, a także rozmawiałam z nimi - mają być wystawy klubowe, ale nie pamiętam czy coś więcej. Nie mogę znaleźć tej ulotki...

• 2 weeks later...
Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Może ja bym się wybrała.... Nigdy nie byłam :) Asiaczku, a wy na jeden dzień?

Tozalezy od składu busa, no i od tego, czy w S.będa wystawy specjalistyczne/klubowe.Bo na razie nic na ichniejszej stronie nie ma...

Pzdr.

• 3 weeks later...
Posted

jo-jo napisał(a):
W Paryżu były ulotki nt WDS w Salzburgu, a także rozmawiałam z nimi - mają być wystawy klubowe, ale nie pamiętam czy coś więcej. Nie mogę znaleźć tej ulotki...

mam rozpiskę z datami klubówek - była na EDSie rozdawana. niestety nie wiadomo kto sędziuje... :(

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Asiaczek napisał(a):
Miejsca jeszcze sa.
Na razie zbieram chętnych; we wrześniu poproszę o zaliczki i dopiero po zebraniu zaliczek będę rezerwowała hotel. Dlaczego dopiero we wrześniu? Aby dac osobom zainteresowanym za poważne podejście do sprawy i abym potem nie miała problemów ze zwrotem zaliczek.
Koszty transportu będe znała dzisiaj/jutro.
Koszty hotelu - trudno powiedziec, ile. Na pewno nie będzie to najtańszy hotel ani najdroższy.Ale generalnie Austria nie jest tania...
Jezeli chcesz, mogę dopisac Ciebie do listy i gdy koszty będa znane - po prostu podejmiesz decyzję.
Wyjazd - oczywiście - z W-wy.

Pzdr.

kurcze..............a ja tam spedzilam pare fajnych miechow niedalekoz Salzburga i dopiero co powrocilam..........szkoda....bo wybralabym sie na wystawe i poznala paru dogomaniakow;)zycze sukcesow!!!!

Posted

Kasia Eternal napisał(a):
Jezeli ktoś ma 1 miejsce w samochodzie na 1 osobe i 1-2 małe psy , to bardzo poproszę o info.

Prawdopodobnie ja, ale to zależy z jakiej okolicy.