Asiaczek Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Nikon napisał(a):Czy może mi ktoś zeskanować, albo zrobić zdjęcie stron z Katalogu z soboty ze zgłoszonymi do Salzburga na światówkę suczkami rasy Siberian Husky, z góry dziękuję. Ja mogę to zrobić, ale dopiero w weekend, jak mój komp zostannie zreanimowany:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 W lipcowym numerze "Przyjaciel Pies" jest tylko kilkuzdaniowa wzmianka nt. tej wystawy. Przykro, bo pozdobywaliśmy 41 tytułów World Winner 2012 a tu tylko kilka zdań. Ciekawe, dlaczego... Statystyki sa ogólnodostepne, zdjęcia naszych polskich WW2012 są publikowane praktycznie na każdym forum, a tu .... kilka zdań zaledwie. Pzdr. Quote
ttossa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Zimowa Aura']Wystawa pod względem organizacji wg nas OK. Mieliśmy to szczęście, że żadnego korku nie mieliśmy w drodze na wystawę... Nasze wyniki to: World Club Show: BELINDA Zimowa Aura- doskonała- klasa championów World Dog Show: BELINDA Zimowa Aura- doskonała, lokata 4 (13 suk w klasie championów) Więc wróciliśmy b. zadowoleni:lol:[/QUOTE] Szkoda ,że nie spotkałyśmy się Gosiu - ja tez zadowolona i nie narzekam na organizację - może Klub był słabo oznaczony w sobote ale wyniki w TOSA mój Zenjin na Klubie - CACIB open class i WDS - res.CACIB open class aby tak zawsze choc w 2009 Młaodziezowy Zwycięzca Świata - więc powtórzył wysokie lokaty , jest dobrze :) Na dzisiaj Zenjin ma 7 Championatów i sporo CACIB :) Quote
Jagoodka Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='ttossa'] mój Zenjin na Klubie - CACIB open class i WDS - res.CACIB open class [/QUOTE] Gratuluje wyników, ale na klubówkach to chyba CACIBów się nie przyznaje :) Quote
Recommended Posts