Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nikon napisał(a):
Czy może mi ktoś zeskanować, albo zrobić zdjęcie stron z Katalogu z soboty ze zgłoszonymi do Salzburga na światówkę
suczkami rasy Siberian Husky, z góry dziękuję.

Ja mogę to zrobić, ale dopiero w weekend, jak mój komp zostannie zreanimowany:)

Pzdr.

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W lipcowym numerze "Przyjaciel Pies" jest tylko kilkuzdaniowa wzmianka nt. tej wystawy. Przykro, bo pozdobywaliśmy 41 tytułów World Winner 2012 a tu tylko kilka zdań. Ciekawe, dlaczego...
Statystyki sa ogólnodostepne, zdjęcia naszych polskich WW2012 są publikowane praktycznie na każdym forum, a tu .... kilka zdań zaledwie.

Pzdr.

• 2 months later...
Posted

[quote name='Zimowa Aura']Wystawa pod względem organizacji wg nas OK. Mieliśmy to szczęście, że żadnego korku nie mieliśmy w drodze na wystawę... Nasze wyniki to:

World Club Show:
BELINDA Zimowa Aura- doskonała- klasa championów

World Dog Show:
BELINDA Zimowa Aura- doskonała, lokata 4 (13 suk w klasie championów)

Więc wróciliśmy b. zadowoleni:lol:[/QUOTE]

Szkoda ,że nie spotkałyśmy się Gosiu - ja tez zadowolona i nie narzekam na organizację - może Klub był słabo oznaczony w sobote ale wyniki w TOSA

mój Zenjin na Klubie - CACIB open class
i WDS - res.CACIB open class

aby tak zawsze choc w 2009 Młaodziezowy Zwycięzca Świata - więc powtórzył wysokie lokaty , jest dobrze :) Na dzisiaj Zenjin ma 7 Championatów i sporo CACIB :)