krzysio Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Zuza i Noddy napisał(a):Też miałam taki dylemat i napisałam do nich maila. Odpowiedź przyszła jeszcze w tym samym dniu, że trzeba płacić w tym samym terminie co się zgłasza. Czyli jak ktoś zgłaszał w I terminie to trzeba zapłacić do jutra. tak to prawda mi też tak odpisali. Wpłata musi być do dnia terminu zgłoszeń Quote
Merrick Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 A w przypadku jeśli nie zapłacę do jutra, bo nie mam takiej możliwości, to doliczą mi te 10 euro, czy będę musiała zgłaszać od nowa, bo mnie usuną ? Quote
Asiaczek Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Usunąć - nie usuna, ale będziesz musiala zapłacic o te 10 euro więcej. Po prostu:) pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Asiaczek napisał(a):Usunąć - nie usuna, ale będziesz musiala zapłacic o te 10 euro więcej. Po prostu:) pzdr. Nie, zrobiłam przelew dzisiaj, byłam ciekawa, czy można później skoro nie było informacji. Jak już zgłosiłam w I terminie to nie po to w końcu, żeby płacić jak w II ;) Quote
Asiaczek Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='Asiaczek']Usunąć - nie usuna, ale będziesz musiala zapłacic o te 10 euro więcej. Po prostu:) pzdr. Zuzka, to jest moja odp. do Merrick:) pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='Asiaczek']Zuzka, to jest moja odp. do Merrick:) pzdr. Ups, nie zauważyłam jej postu, sorki ;) Quote
borderterrier Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 My zgłoszeni, tylko teraz opłata i transport załatwić. Kto jedzie na piątek ?! Quote
carmina1 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Witam.Staram się zarejestrować na ich stronie, ale w mailu jest chyba błędny link. Nie wiem jak mam zgłosić moją suczkę:( Quote
borderterrier Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Mi po godzinie przyszedł prawidłowy mail ;) Quote
michule Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Trzeba przekleić adres z maila w pasek adresu przeglądarki - wtedy działa. Quote
Nugatowa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Szukam transportu na piątek i sobotę dla jednej osoby z psem, spokojny seter angielski :)) Oczywiście uwzględniam koszty przejazdu, jestem z Krakowa :) Quote
Asiaczek Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Nugatowa napisał(a):Szukam transportu na piątek i sobotę dla jednej osoby z psem, spokojny seter angielski :)) Oczywiście uwzględniam koszty przejazdu, jestem z Krakowa :) Jesoooo, a któż to się na DGM odezwał.... wszelki duch.... Znaczy, zyjesz:) pzdr. Quote
bachar Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Nugatowa napisał(a):Szukam transportu na piątek i sobotę dla jednej osoby z psem, spokojny seter angielski :)) Oczywiście uwzględniam koszty przejazdu, jestem z Krakowa :) Ja jadę (a przynajmniej zamierzam ;) ) w czwartek Quote
Shaluka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Hej, a kto jedzie na sobotę? Ewentualnie, kto wie, gdzie mogę znaleźć rozpiskę pozostałych wystaw w ten weekend co światówka? Ewentualnie kto by mógł mnie zabrać z jednym psem, bądź chciałby się zabrać z nami?? Quote
Nugatowa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Zyję Asiaczku :) i muszę skombinować transport na światówkę :) Quote
Asiaczek Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Nugatowa napisał(a):Zyję Asiaczku :) i muszę skombinować transport na światówkę :) kombinuj:) pzdr. Quote
Yessie Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Możliwe, że będę mieć do odstąpienia nocleg z soboty na niedzielę ( pokój ze śniadaniem do 4 osób 122E). Mogę z niego zrezygnować, bo nie był płacony zadatek, ale może ktoś go potrzebuje- wtedy tylko zmienimy nazwisko w rezerwacji. Quote
Elitesse Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 dostalam dzis info ze moge zaplacic tak jak zglaszalam czyli za 1 termin :) Quote
Impresja&Simarilion Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 tak ,ale trzeba zapłacić do 15 lutego. Quote
nadpilickiebestyjki Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 mamy miejsce na same psy jak ktos chetny to na priv prosze - tego dnia co II grupa Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 nadpilickiebestyjki napisał(a):mamy miejsce na same psy jak ktos chetny to na priv prosze - tego dnia co II grupa Czyli na niedzielę 20.05.2012 r.:) pzdr. Quote
Neiven Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Witam, szukam transportu do Salzburga na piątek dla 1 osoby + 1 średni pies (suka) i z powrotem w dowolnym terminie. [SIZE="1"]Wystawiam psa w piątek, ale moge wrócić później. Jestem z Bydgoszczy, ale mogę dojechać na miejśce wyjazdu. Oczywiście partycypuje w kosztach. Proszę o kontakt najlepiej mailowy: a.dufrat@gmail.com Quote
Recommended Posts