Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Też miałam taki dylemat i napisałam do nich maila. Odpowiedź przyszła jeszcze w tym samym dniu, że trzeba płacić w tym samym terminie co się zgłasza. Czyli jak ktoś zgłaszał w I terminie to trzeba zapłacić do jutra.

tak to prawda mi też tak odpisali. Wpłata musi być do dnia terminu zgłoszeń

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A w przypadku jeśli nie zapłacę do jutra, bo nie mam takiej możliwości, to doliczą mi te 10 euro, czy będę musiała zgłaszać od nowa, bo mnie usuną ?

Posted

Asiaczek napisał(a):
Usunąć - nie usuna, ale będziesz musiala zapłacic o te 10 euro więcej. Po prostu:)

pzdr.

Nie, zrobiłam przelew dzisiaj, byłam ciekawa, czy można później skoro nie było informacji. Jak już zgłosiłam w I terminie to nie po to w końcu, żeby płacić jak w II ;)

• 2 weeks later...
Posted

Nugatowa napisał(a):
Szukam transportu na piątek i sobotę dla jednej osoby z psem, spokojny seter angielski :)) Oczywiście uwzględniam koszty przejazdu, jestem z Krakowa :)

Jesoooo, a któż to się na DGM odezwał.... wszelki duch....
Znaczy, zyjesz:)

pzdr.

Posted

Nugatowa napisał(a):
Szukam transportu na piątek i sobotę dla jednej osoby z psem, spokojny seter angielski :)) Oczywiście uwzględniam koszty przejazdu, jestem z Krakowa :)

Ja jadę (a przynajmniej zamierzam ;) ) w czwartek

Posted

Hej, a kto jedzie na sobotę? Ewentualnie, kto wie, gdzie mogę znaleźć rozpiskę pozostałych wystaw w ten weekend co światówka?
Ewentualnie kto by mógł mnie zabrać z jednym psem, bądź chciałby się zabrać z nami??

Posted

Możliwe, że będę mieć do odstąpienia nocleg z soboty na niedzielę ( pokój ze śniadaniem do 4 osób 122E). Mogę z niego zrezygnować, bo nie był płacony zadatek, ale może ktoś go potrzebuje- wtedy tylko zmienimy nazwisko w rezerwacji.

Posted

Witam,
szukam transportu do Salzburga na piątek dla 1 osoby + 1 średni pies (suka) i z powrotem w dowolnym terminie. [SIZE="1"]Wystawiam psa w piątek, ale moge wrócić później.
Jestem z Bydgoszczy, ale mogę dojechać na miejśce wyjazdu.
Oczywiście partycypuje w kosztach.
Proszę o kontakt najlepiej mailowy: a.dufrat@gmail.com