Rudzia-Bianca Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Felka z Bagien']To u kogo MIlka zastaje docelowo na DT?W Krakowie, czy w Myślenicach?[/QUOTE] Docelowo u dziki.nomada w Krakowie . Quote
wojtuś Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Rudzia-Bianca']Nie mogę się skontaktować z dziki.nomada , ale po sterylce w Krakowie zostałaby u nich , nic w każdym razie nie mówiła że nie .[/QUOTE] Małgosiu Kochana :loveu: Uduszę:D że nie dzwonisz:D Dziś przypadkiem wątek zobaczyłem w Twoim podpisie:) Mogę się zająć Miłką:) Umówienie na sterylkę, zawiezienie, odwiezienie, kontrola po sterylce i zastrzyki. Mieszkam na Rżące, to przecież prawie Prokocim;) Dr Szpayer już po urlopie, Dr Komenda z lecznicy na Ruczaju wraca we wtorek - miałem właśnie umawiać mojego Morisa na kastrację. U Dr Komendy miałem teraz odroczoną płatność do 2 tyg przy sterylce Irmy, poproszę o 1 miesiąc Potrzebuję tylko adres i kontakt telefoniczny do dziki.nomada lub kogoś gdzie jest Miłka Quote
Rudzia-Bianca Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='wojtuś']Małgosiu Kochana :loveu: Uduszę:D że nie dzwonisz:D Dziś przypadkiem wątek zobaczyłem w Twoim podpisie:) Mogę się zająć Miłką:) Umówienie na sterylkę, zawiezienie, odwiezienie, kontrola po sterylce i zastrzyki. Mieszkam na Rżące, to przecież prawie Prokocim;) Dr Szpayer już po urlopie, Dr Komenda z lecznicy na Ruczaju wraca we wtorek - miałem właśnie umawiać mojego Morisa na kastrację. U Dr Komendy miałem teraz odroczoną płatność do 2 tyg przy sterylce Irmy, poproszę o 1 miesiąc Potrzebuję tylko adres i kontakt telefoniczny do dziki.nomada lub kogoś gdzie jest Miłka[/QUOTE] Wojtuś kochany nie wiem jak Ci dziękować . Pozwolisz że zadzwonię do Ciebie jutro rano wszystko obgadamy :) rano tak ok. 10.00 może być teraz nie będę dzwoniła bo nie mam jak skontaktować się z dziki.nomada a muszę z nią najpierw porozmawiać i dam Ci wtedy wszystkie namiary ok . A i jeszcze jedno - kwestia opóźnionej zapłaty - jakby się dało miesiąc byłoby super . To teraz lżej mi się zakładki na bazarek lepi :) Wojtuś wielkie wielkie dzięki kochany Wujaszku :) Quote
Felka z Bagien Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 No to super,że się wreszcie dogadaliście!Tylko czy ja muszę w tym brać udział?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wojtuś Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Rudzia-Bianca']Wojtuś kochany nie wiem jak Ci dziękować . Pozwolisz że zadzwonię do Ciebie jutro rano wszystko obgadamy :) rano tak ok. 10.00 może być teraz nie będę dzwoniła bo nie mam jak skontaktować się z dziki.nomada a muszę z nią najpierw porozmawiać i dam Ci wtedy wszystkie namiary ok . A i jeszcze jedno - kwestia opóźnionej zapłaty - jakby się dało miesiąc byłoby super . To teraz lżej mi się zakładki na bazarek lepi :) Wojtuś wielkie wielkie dzięki kochany Wujaszku :)[/QUOTE] Tak tak pomówimy jutro:) W cenie sterylki u Dr Komendy są również 2 zastrzyki przeciwbólowe po sterylce, które dostaje się już gotowe w strzykawkach, na wieczór po sterylce i po 3 dniach, tak miałem z Irminką, gdzie hotelik w Przebieczanach podawał zastrzyki:) Pozdrawiam pięknie :) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='wojtuś']Tak tak pomówimy jutro:) W cenie sterylki u Dr Komendy są również 2 zastrzyki przeciwbólowe po sterylce, które dostaje się już gotowe w strzykawkach, na wieczór po sterylce i po 3 dniach, tak miałem z Irminką, gdzie hotelik w Przebieczanach podawał zastrzyki:) Pozdrawiam pięknie :)[/QUOTE] Myślę że dziewczyny poradzą sobie z zastrzykami :) Napisałam do Cibie pw . Quote
wojtuś Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Felka z Bagien']No to super,że się wreszcie dogadaliście!Tylko czy ja muszę w tym brać udział?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Felko Kochana, tak tak:loveu: Dzięki, że jesteś;);) Quote
Felka z Bagien Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='wojtuś']Felko Kochana, tak tak:loveu: Dzięki, że jesteś;);)[/QUOTE] O, jak mi miło się zrobiło!Wojtuś też dzięki,że jesteś!:loveu::loveu::loveu: Quote
masza44 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 No to super, że się udało:) Wojtuś po prostu nie mam słów:) jakbym dostała numer konta to przelewam te moje pół stóweczki, ja sterylizowałam u doktor Przystaś na Nowosadeckiej, ale jednak tam chyba ciut drożej jest niż u Szpeyera i Komendy. Ja niestety nie jestem zmotoryzowana więc z transportem nie mam jak pomóc :( Quote
Rudzia-Bianca Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='masza44']No to super, że się udało:) Wojtuś po prostu nie mam słów:) jakbym dostała numer konta to przelewam te moje pół stóweczki, ja sterylizowałam u doktor Przystaś na Nowosadeckiej, ale jednak tam chyba ciut drożej jest niż u Szpeyera i Komendy. Ja niestety nie jestem zmotoryzowana więc z transportem nie mam jak pomóc :([/QUOTE] Maszo dziękuję bardzo , konto podam jak ustalimy co i jak dobrze . Wielkie dzięki Wam wszystkim :) Quote
Felka z Bagien Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ale już troszeczkę "kasiorki" zaczyna przybywać!To ja dołożę niestety tylko:-( 10PLN. Mój psiaczek zachorował:-( i czeka nas i leczenie, i rehabilitacja:-( Trzymam kciuki. Quote
Rudzia-Bianca Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Felka z Bagien']Ale już troszeczkę "kasiorki" zaczyna przybywać!To ja dołożę niestety tylko:-( 10PLN. Mój psiaczek zachorował:-( i czeka nas i leczenie, i rehabilitacja:-( Trzymam kciuki.[/QUOTE] Kochana bardzo dziękuję , konto podam jutro dobrze jak ustalimy na czyje zbieramy . Kciuki trzymam za psiaka . Quote
wojtuś Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Kochani:loveu: Małgosiu dzięki za PW:loveu: Mam namiary, Dam jutro znać co ustalimy I dzięki piękne też za pomoc :):) Quote
AniaB Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 jakby był problem z transportem to ja moge pomóc ale niestety w godzinach późnopopołudniowych, no chyba ze w najbliższy poniedziałek - to wtedy cały dzień.. Ale widze, ze suńka troszke już zaopiekowana:) Quote
dziki.nomada Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Dziękuję za pomoc i zainteresowanie i chęci wpłaty:) Wstępnie ustaliliśmy sterylizację na środę/czwartek - wielkie dzięki! Nie mam na razie nowych zdjęć, bo zniknęła mi ładowarka do aparatu, ale mam nowe opowieści. Nasza Miłka jest artystką! Zjadła kilka pędzli i potrafi spod ziemi wydobyć farby. Najpierw pomalowała sobie łapy na zielono, a później na żółto-niebiesko. Później pomalowała wycieraczkę na brązowo, a jeden obrazek zrobiła nawet na kartce - różowy uśmiech wymalowała. Postaram się wrzucić zdjęcie. Na spacerach jest grzeczna, biega i przychodzi na wołanie, wraca do domu na wołanie kiedy bawi się w ogrodzie. Zgłosił się wstępnie ktoś, kto być może by ją chciał, ale to jeszcze nie jest pewne. Quote
wojtuś Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='AniaB']jakby był problem z transportem to ja moge pomóc ale niestety w godzinach późnopopołudniowych, no chyba ze w najbliższy poniedziałek - to wtedy cały dzień.. Ale widze, ze suńka troszke już zaopiekowana:)[/QUOTE] Aniu:loveu: Dzieki wielkie, sam wiem jak z transportem i nieraz pilnym jest potrzebna pomoc, a Ty :loveu: i na innych wątkach ją oferujesz, pozwól proszę, że będę o Tobie pamiętał, gdyby kiedyś coś... wypadło, ktoś mnie prosił a ja bym nie mógł ;);) [quote name='dziki.nomada']Dziękuję za pomoc i zainteresowanie i chęci wpłaty:) Wstępnie ustaliliśmy sterylizację na środę/czwartek - wielkie dzięki! Nie mam na razie nowych zdjęć, bo zniknęła mi ładowarka do aparatu, ale mam nowe opowieści. Nasza Miłka jest artystką! Zjadła kilka pędzli i potrafi spod ziemi wydobyć farby. Najpierw pomalowała sobie łapy na zielono, a później na żółto-niebiesko. Później pomalowała wycieraczkę na brązowo, a jeden obrazek zrobiła nawet na kartce - różowy uśmiech wymalowała. Postaram się wrzucić zdjęcie. Na spacerach jest grzeczna, biega i przychodzi na wołanie, wraca do domu na wołanie kiedy bawi się w ogrodzie. Zgłosił się wstępnie ktoś, kto być może by ją chciał, ale to jeszcze nie jest pewne.[/QUOTE] Miłka Psia Artystka:loveu::loveu::loveu: Wiem już czemu ani trochę sie nie zastanawiałem, żeby poprzytulać Sunię:D Tak Kochani:loveu: We wtorek umawiamy się na termin sterylki dla ... Naszej Artystki:) na środę lub czwartek:) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Bardzo się ciesze że tak wszystko się układa . Dzięki raz jeszcze wszystkim . Quote
wojtuś Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='masza44']No to super, że się udało:) Wojtuś po prostu nie mam słów:) jakbym dostała numer konta to przelewam te moje pół stóweczki, ja sterylizowałam u doktor Przystaś na Nowosadeckiej, ale jednak tam chyba ciut drożej jest niż u Szpeyera i Komendy. Ja niestety nie jestem zmotoryzowana więc z transportem nie mam jak pomóc :([/QUOTE] Maszo:loveu: transport nie jest najważniejszy, ale ogólna chęć pomocy :):) Buziaki:loveu: [quote name='Felka z Bagien']Ale już troszeczkę "kasiorki" zaczyna przybywać!To ja dołożę niestety tylko:-( 10PLN. Mój psiaczek zachorował:-( i czeka nas i leczenie, i rehabilitacja:-( Trzymam kciuki.[/QUOTE] Dzięki Felko, za Twojego Psiaka trzymam za wyzdrowienie:) A powiedz proszę ..... z jakich jesteś bagien? Dla Psiaka i Ciebie po Buziaku;);) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='wojtuś']Maszo:loveu: transport nie jest najważniejszy, ale ogólna chęć pomocy :):) Buziaki:loveu: Dzięki Felko, za Twojego Psiaka trzymam za wyzdrowienie:) A powiedz proszę ..... z jakich jesteś bagien? Dla Psiaka i Ciebie po Buziaku;);)[/QUOTE] Ależ nam się caluśnie na wątku zrobiło :) Wszystko przez Artystkę :) Byle za dużo tych pędzli nie zjadła ;) Quote
wojtuś Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Rudzia-Bianca']Bardzo się ciesze że tak wszystko się układa . Dzięki raz jeszcze wszystkim .[/QUOTE] Małgosiu:loveu: Dzisiaj w pracy i po pracy miałem trochę zawieruchy i nie zdążyłem zadzwonić do Ciebie, co ustaliliśmy. Też sie cieszę;);) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='wojtuś']Małgosiu:loveu: Dzisiaj w pracy i po pracy miałem trochę zawieruchy i nie zdążyłem zadzwonić do Ciebie, co ustaliliśmy. Też sie cieszę;);)[/QUOTE] Wszystko wiem od Weroniki :) Dzięki . Quote
Rudzia-Bianca Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Zapraszam na bazarek dla Miłki - ksiazki dla dzieci i młodzieży , dvd, bransoletki :) -> [FONT=Book Antiqua]KSIĄŻKOWY BAZAREK KLASYKA DLA DZIECI i nie tylko ;) [/FONT] <- Quote
Asior Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 szkoda, ze nie skontaktowałyście się ze mną.. załatwiła bym dobrą cenę u dr Szpeyera :( Quote
Rudzia-Bianca Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Asior']szkoda, ze nie skontaktowałyście się ze mną.. załatwiła bym dobrą cenę u dr Szpeyera :([/QUOTE] Już trudno Asior, nie wszystko uda się zgrać . Mam nadzieję że uda nam się uzbierać na sterylkę , na razie bazarek kiepsko idzie :( Dziki.nomada pisałaś że masz jakieś rzeczy na bazarek - dasz radę wystawić ? Jak nie to przyślij mi zdjęcia i opisy i proponowane ceny ja wystawię a Ty zajmiesz się wysyłką , bo na to ja już nie znajdę czsu . Quote
wojtuś Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Asior']szkoda, ze nie skontaktowałyście się ze mną.. załatwiła bym dobrą cenę u dr Szpeyera :([/QUOTE] Asiu dzięki:loveu: We wtorek rano podejdę do Dr Szpayera (mam blisko) i pomówię o terminie sterylki w najbliższych dniach, jeszcze nie umawiałem się, Zaraz po rozmowie zadzwonię Asiu do Ciebie, jak z terminem sterylki, i będę Cie prosił o tą .....dobrą cenę:):) Kochani pozdrawiam:loveu: Quote
Recommended Posts