Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Nie mogę się skontaktować z dziki.nomada , ale po sterylce w Krakowie zostałaby u nich , nic w każdym razie nie mówiła że nie .[/QUOTE]
Małgosiu Kochana :loveu:
Uduszę:D
że nie dzwonisz:D
Dziś przypadkiem wątek zobaczyłem w Twoim podpisie:)

Mogę się zająć Miłką:)
Umówienie na sterylkę, zawiezienie, odwiezienie, kontrola po sterylce i zastrzyki.
Mieszkam na Rżące, to przecież prawie Prokocim;)

Dr Szpayer już po urlopie,
Dr Komenda z lecznicy na Ruczaju wraca we wtorek - miałem właśnie umawiać mojego Morisa na kastrację.

U Dr Komendy miałem teraz odroczoną płatność do 2 tyg przy sterylce Irmy,
poproszę o 1 miesiąc

Potrzebuję tylko adres i kontakt telefoniczny do dziki.nomada lub kogoś gdzie jest Miłka

Posted

[quote name='wojtuś']Małgosiu Kochana :loveu:
Uduszę:D
że nie dzwonisz:D
Dziś przypadkiem wątek zobaczyłem w Twoim podpisie:)

Mogę się zająć Miłką:)
Umówienie na sterylkę, zawiezienie, odwiezienie, kontrola po sterylce i zastrzyki.
Mieszkam na Rżące, to przecież prawie Prokocim;)

Dr Szpayer już po urlopie,
Dr Komenda z lecznicy na Ruczaju wraca we wtorek - miałem właśnie umawiać mojego Morisa na kastrację.

U Dr Komendy miałem teraz odroczoną płatność do 2 tyg przy sterylce Irmy,
poproszę o 1 miesiąc

Potrzebuję tylko adres i kontakt telefoniczny do dziki.nomada lub kogoś gdzie jest Miłka[/QUOTE]

Wojtuś kochany nie wiem jak Ci dziękować . Pozwolisz że zadzwonię do Ciebie jutro rano wszystko obgadamy :) rano tak ok. 10.00 może być teraz nie będę dzwoniła bo nie mam jak skontaktować się z dziki.nomada a muszę z nią najpierw porozmawiać i dam Ci wtedy wszystkie namiary ok .
A i jeszcze jedno - kwestia opóźnionej zapłaty - jakby się dało miesiąc byłoby super .

To teraz lżej mi się zakładki na bazarek lepi :)

Wojtuś wielkie wielkie dzięki kochany Wujaszku :)

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Wojtuś kochany nie wiem jak Ci dziękować . Pozwolisz że zadzwonię do Ciebie jutro rano wszystko obgadamy :) rano tak ok. 10.00 może być teraz nie będę dzwoniła bo nie mam jak skontaktować się z dziki.nomada a muszę z nią najpierw porozmawiać i dam Ci wtedy wszystkie namiary ok .
A i jeszcze jedno - kwestia opóźnionej zapłaty - jakby się dało miesiąc byłoby super .

To teraz lżej mi się zakładki na bazarek lepi :)

Wojtuś wielkie wielkie dzięki kochany Wujaszku :)[/QUOTE]

Tak tak pomówimy jutro:)
W cenie sterylki u Dr Komendy są również 2 zastrzyki przeciwbólowe po sterylce, które dostaje się już gotowe w strzykawkach,
na wieczór po sterylce i po 3 dniach,
tak miałem z Irminką, gdzie hotelik w Przebieczanach podawał zastrzyki:)

Pozdrawiam pięknie :)

Posted

[quote name='wojtuś']Tak tak pomówimy jutro:)
W cenie sterylki u Dr Komendy są również 2 zastrzyki przeciwbólowe po sterylce, które dostaje się już gotowe w strzykawkach,
na wieczór po sterylce i po 3 dniach,
tak miałem z Irminką, gdzie hotelik w Przebieczanach podawał zastrzyki:)

Pozdrawiam pięknie :)[/QUOTE]

Myślę że dziewczyny poradzą sobie z zastrzykami :)
Napisałam do Cibie pw .

Posted

[quote name='Felka z Bagien']No to super,że się wreszcie dogadaliście!Tylko czy ja muszę w tym brać udział?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Felko Kochana, tak tak:loveu:
Dzięki, że jesteś;);)

Posted

No to super, że się udało:) Wojtuś po prostu nie mam słów:) jakbym dostała numer konta to przelewam te moje pół stóweczki, ja sterylizowałam u doktor Przystaś na Nowosadeckiej, ale jednak tam chyba ciut drożej jest niż u Szpeyera i Komendy. Ja niestety nie jestem zmotoryzowana więc z transportem nie mam jak pomóc :(

Posted

[quote name='masza44']No to super, że się udało:) Wojtuś po prostu nie mam słów:) jakbym dostała numer konta to przelewam te moje pół stóweczki, ja sterylizowałam u doktor Przystaś na Nowosadeckiej, ale jednak tam chyba ciut drożej jest niż u Szpeyera i Komendy. Ja niestety nie jestem zmotoryzowana więc z transportem nie mam jak pomóc :([/QUOTE]

Maszo dziękuję bardzo , konto podam jak ustalimy co i jak dobrze .
Wielkie dzięki Wam wszystkim :)

Posted

[quote name='Felka z Bagien']Ale już troszeczkę "kasiorki" zaczyna przybywać!To ja dołożę niestety tylko:-( 10PLN.
Mój psiaczek zachorował:-( i czeka nas i leczenie, i rehabilitacja:-(
Trzymam kciuki.[/QUOTE]

Kochana bardzo dziękuję , konto podam jutro dobrze jak ustalimy na czyje zbieramy .
Kciuki trzymam za psiaka .

Posted

jakby był problem z transportem to ja moge pomóc ale niestety w godzinach późnopopołudniowych, no chyba ze w najbliższy poniedziałek - to wtedy cały dzień..
Ale widze, ze suńka troszke już zaopiekowana:)

Posted

Dziękuję za pomoc i zainteresowanie i chęci wpłaty:) Wstępnie ustaliliśmy sterylizację na środę/czwartek - wielkie dzięki!

Nie mam na razie nowych zdjęć, bo zniknęła mi ładowarka do aparatu, ale mam nowe opowieści. Nasza Miłka jest artystką! Zjadła kilka pędzli i potrafi spod ziemi wydobyć farby. Najpierw pomalowała sobie łapy na zielono, a później na żółto-niebiesko. Później pomalowała wycieraczkę na brązowo, a jeden obrazek zrobiła nawet na kartce - różowy uśmiech wymalowała. Postaram się wrzucić zdjęcie. Na spacerach jest grzeczna, biega i przychodzi na wołanie, wraca do domu na wołanie kiedy bawi się w ogrodzie.
Zgłosił się wstępnie ktoś, kto być może by ją chciał, ale to jeszcze nie jest pewne.

Posted

[quote name='AniaB']jakby był problem z transportem to ja moge pomóc ale niestety w godzinach późnopopołudniowych, no chyba ze w najbliższy poniedziałek - to wtedy cały dzień..
Ale widze, ze suńka troszke już zaopiekowana:)[/QUOTE]
Aniu:loveu:
Dzieki wielkie, sam wiem jak z transportem i nieraz pilnym jest potrzebna pomoc,
a Ty :loveu:
i na innych wątkach ją oferujesz,
pozwól proszę, że będę o Tobie pamiętał, gdyby kiedyś coś... wypadło, ktoś mnie prosił a ja bym nie mógł ;);)

[quote name='dziki.nomada']Dziękuję za pomoc i zainteresowanie i chęci wpłaty:) Wstępnie ustaliliśmy sterylizację na środę/czwartek - wielkie dzięki!

Nie mam na razie nowych zdjęć, bo zniknęła mi ładowarka do aparatu, ale mam nowe opowieści. Nasza Miłka jest artystką! Zjadła kilka pędzli i potrafi spod ziemi wydobyć farby. Najpierw pomalowała sobie łapy na zielono, a później na żółto-niebiesko. Później pomalowała wycieraczkę na brązowo, a jeden obrazek zrobiła nawet na kartce - różowy uśmiech wymalowała. Postaram się wrzucić zdjęcie. Na spacerach jest grzeczna, biega i przychodzi na wołanie, wraca do domu na wołanie kiedy bawi się w ogrodzie.
Zgłosił się wstępnie ktoś, kto być może by ją chciał, ale to jeszcze nie jest pewne.[/QUOTE]
Miłka Psia Artystka:loveu::loveu::loveu:
Wiem już czemu ani trochę sie nie zastanawiałem, żeby poprzytulać Sunię:D
Tak Kochani:loveu:
We wtorek umawiamy się na termin sterylki dla ... Naszej Artystki:)
na środę lub czwartek:)

Posted

[quote name='masza44']No to super, że się udało:) Wojtuś po prostu nie mam słów:) jakbym dostała numer konta to przelewam te moje pół stóweczki, ja sterylizowałam u doktor Przystaś na Nowosadeckiej, ale jednak tam chyba ciut drożej jest niż u Szpeyera i Komendy. Ja niestety nie jestem zmotoryzowana więc z transportem nie mam jak pomóc :([/QUOTE]
Maszo:loveu:
transport nie jest najważniejszy, ale ogólna chęć pomocy :):)
Buziaki:loveu:

[quote name='Felka z Bagien']Ale już troszeczkę "kasiorki" zaczyna przybywać!To ja dołożę niestety tylko:-( 10PLN.
Mój psiaczek zachorował:-( i czeka nas i leczenie, i rehabilitacja:-(
Trzymam kciuki.[/QUOTE]
Dzięki Felko, za Twojego Psiaka trzymam za wyzdrowienie:)

A powiedz proszę ..... z jakich jesteś bagien?

Dla Psiaka i Ciebie po Buziaku;);)

Posted

[quote name='wojtuś']Maszo:loveu:
transport nie jest najważniejszy, ale ogólna chęć pomocy :):)
Buziaki:loveu:

Dzięki Felko, za Twojego Psiaka trzymam za wyzdrowienie:)

A powiedz proszę ..... z jakich jesteś bagien?

Dla Psiaka i Ciebie po Buziaku;);)[/QUOTE]

Ależ nam się caluśnie na wątku zrobiło :) Wszystko przez Artystkę :)
Byle za dużo tych pędzli nie zjadła ;)

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Bardzo się ciesze że tak wszystko się układa . Dzięki raz jeszcze wszystkim .[/QUOTE]
Małgosiu:loveu:
Dzisiaj w pracy i po pracy miałem trochę zawieruchy i nie zdążyłem zadzwonić do Ciebie,
co ustaliliśmy.
Też sie cieszę;);)

Posted

[quote name='Asior']szkoda, ze nie skontaktowałyście się ze mną.. załatwiła bym dobrą cenę u dr Szpeyera :([/QUOTE]

Już trudno Asior, nie wszystko uda się zgrać . Mam nadzieję że uda nam się uzbierać na sterylkę , na razie bazarek kiepsko idzie :(
Dziki.nomada pisałaś że masz jakieś rzeczy na bazarek - dasz radę wystawić ? Jak nie to przyślij mi zdjęcia i opisy i proponowane ceny ja wystawię a Ty zajmiesz się wysyłką , bo na to ja już nie znajdę czsu .

Posted

[quote name='Asior']szkoda, ze nie skontaktowałyście się ze mną.. załatwiła bym dobrą cenę u dr Szpeyera :([/QUOTE]
Asiu dzięki:loveu:
We wtorek rano podejdę do Dr Szpayera (mam blisko) i pomówię o terminie sterylki
w najbliższych dniach,
jeszcze nie umawiałem się,
Zaraz po rozmowie zadzwonię Asiu do Ciebie, jak z terminem sterylki,
i będę Cie prosił o tą .....dobrą cenę:):)

Kochani pozdrawiam:loveu: