Agnieszka_K Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 super dycha że wystartowałaś z ogłoszeniami! Noemi dzięki Ci wielkie za facebooka i tą obróbkę zdjęć!!!:loveu: Quote
Marycha35 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Dziewczynki wprawiłyście w ruch Koło Fortuny:) Suniaczku jeszcze momento i się zacznie:) Quote
dycha Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Marycha35 napisał(a):Dziewczynki wprawiłyście w ruch Koło Fortuny:) Suniaczku jeszcze momento i się zacznie:) to ja telefon ładuje na jutro :D Quote
Noemi1 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 dycha napisał(a):dodałam do tego ogłoszenia 1 foto, to co jest na dogo bo z facebooka nie umiem ściągnąć :oops: dałaś radę wejść, bo podałam wam link do edycji ogłoszenia A kiedy jest szansa na lepsze zdjęcia? Bo te przerabiać do właściwego formatu, to trochę bez sensu, słabo wychodzą, są za bardzo rozmazane. Na FB z boku po lewej stronie na dole, jak otworzysz zdjecie, masz opcję pobierz i zapisujesz u siebie na kompie :) Sprawdźcie proszę czy na FB wszystko jest OK i zapraszam gości :) Quote
Agnieszka_K Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 dycha napisał(a):to ja telefon ładuje na jutro :D tak tak i nie rozstawaj się z nim nawet na sekundę!:) Quote
dycha Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 telefon mam przy sobie, fotki lepsze będą dopiero jak suczka przyjedzie do Warszawy. Pilnie potrzebuję pożyczyć transporter dla kota na kilka dni, bo nie wiem kiedy dokładnie uda się wejść do domu, gdy mężusia nie będzie!! Quote
majqa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 W kwestii transportera: jeśli chodzi o Warszawę napisz PW do przyjaciel_koni i paros, może będą w stanie pomóc. Jeśli chodzi o Łódź napisz do magija i nika28. Quote
dycha Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 majqa napisał(a):W kwestii transportera: jeśli chodzi o Warszawę napisz PW do przyjaciel_koni i paros, może będą w stanie pomóc. Jeśli chodzi o Łódź napisz od magija i nika28. dzięki zaraz napisze Quote
Noemi1 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Na FB mamy już 69 osób, to sporo jak po jednym dniu i 763, które nie odpowiedziały, to też bardzo DUŻY wynik. Mam nadzieję, że znajdzie ktoś, kto będzie mógł pomóc. Na razie nie podaję linku do dogo. Quote
dycha Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 u mnie nadal cisza, nadal potrzebny transporter Quote
Agnieszka_K Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 dycha napisał(a):u mnie nadal cisza, nadal potrzebny transporter nie udało się pożyczyć? :( Avaro co z Tobą teraz będzie? Quote
dycha Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 majqa napisał(a):W kwestii transportera: jeśli chodzi o Warszawę napisz PW do przyjaciel_koni i paros, może będą w stanie pomóc. Jeśli chodzi o Łódź napisz od magija i nika28. Pisałam do dziewczyn z wawy, nie dostałam jeszcze odpowiedzi, zaprosiłam również na wątek... Quote
Noemi1 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Cioteczki na FB liczba osób rośnie, w wydarzeniu bierze udział już 107 osób, 776 nie odpowiedziało. Wiadomo, że nie wszyscy odpowiedzą. Teraz nagląca sprawa poradźie co odpisywać w takich sprawach: "co nowego z sunia ? To skandal, żeby wszyscy musieli uciekać i ukrywać się przed jakimś gnojem. Trzeba jego wziąć za wszarz i wsadzić do paki i tyle. Wszystko w rękach tej kobiety, w jej zeznaniach, a jak dziadyga pójdzie siedzic, ona na spokojnie znajdzie sobie i psu inne lokum." Muszę coś napisać, bo inaczej ludzie pójdą z wątku. Może napiszę, że są podjęte działania, ale chwilowo nie możemy dla dobra sprawy ujawnić szczegółów, jednak dla Avary nadal szukamy bezpiecznego miejsca. Quote
Marycha35 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Moim zdaniem bardzo dobre wyjście taki wpis:) A szczerze przyznam, że też o tym pomyślałam. Polska rzeczywistość...., oprawca dupu w domu grzeje a prześladowana kobitka ucieka i musi zaczynać od zera. W Szwecji nie do pomyślenia! Quote
Noemi1 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Marycha35 napisał(a):Moim zdaniem bardzo dobre wyjście taki wpis:) A szczerze przyznam, że też o tym pomyślałam. Polska rzeczywistość...., oprawca dupu w domu grzeje a prześladowana kobitka ucieka i musi zaczynać od zera. W Szwecji nie do pomyślenia! Myślę, że w wielu krajach nie do pomyślenia :( Ja cały czas myślę, jak pomóc tej kobiecie, tylko jej nie znam i nie wiem czy chce takiej pomocy. A może ktoś wie w jakim wieku są dzieci i co z nimi? Quote
dycha Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Dzieci dorosłe, w sumie to chyba tylko syna ma, nie jestem pewna. Gościu ją tak terroryzuje od 25 lat. W czwartek wybierają się po sunię i kotkę, więc błagam po pytajcie o ten transporter. Quote
Agnieszka_K Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 właśnie może kobiecie też uda nam się pomóc? skandal skandal, ale to Polska:angryy: Quote
dycha Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Skandal, ale ja się babie nie dziwię; mało która kobitka idzie w tym przypadku na policję. Ostatnio w wiadomościach mówili o tępieniu damskich bokserów i na kilka tysięcy zgłoszeń, tylko kilkunastu opuściło lokum. Quote
dycha Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 tak wyglądają interwencje i prawo w naszym kraju Quote
Recommended Posts