Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marycha35 napisał(a):
Dziewczynki wprawiłyście w ruch Koło Fortuny:) Suniaczku jeszcze momento i się zacznie:)

to ja telefon ładuje na jutro :D

Posted

dycha napisał(a):
dodałam do tego ogłoszenia 1 foto, to co jest na dogo bo z facebooka nie umiem ściągnąć :oops:
dałaś radę wejść, bo podałam wam link do edycji ogłoszenia

A kiedy jest szansa na lepsze zdjęcia? Bo te przerabiać do właściwego formatu, to trochę bez sensu, słabo wychodzą, są za bardzo rozmazane.
Na FB z boku po lewej stronie na dole, jak otworzysz zdjecie, masz opcję pobierz i zapisujesz u siebie na kompie :)

Sprawdźcie proszę czy na FB wszystko jest OK i zapraszam gości :)

Posted

telefon mam przy sobie, fotki lepsze będą dopiero jak suczka przyjedzie do Warszawy.
Pilnie potrzebuję pożyczyć transporter dla kota na kilka dni, bo nie wiem kiedy dokładnie uda się wejść do domu, gdy mężusia nie będzie!!

Posted

W kwestii transportera: jeśli chodzi o Warszawę napisz PW do przyjaciel_koni i paros, może będą w stanie pomóc. Jeśli chodzi o Łódź napisz do magija i nika28.

Posted

majqa napisał(a):
W kwestii transportera: jeśli chodzi o Warszawę napisz PW do przyjaciel_koni i paros, może będą w stanie pomóc. Jeśli chodzi o Łódź napisz od magija i nika28.

dzięki zaraz napisze

Posted

Na FB mamy już 69 osób, to sporo jak po jednym dniu i 763, które nie odpowiedziały, to też bardzo DUŻY wynik.
Mam nadzieję, że znajdzie ktoś, kto będzie mógł pomóc. Na razie nie podaję linku do dogo.

Posted

majqa napisał(a):
W kwestii transportera: jeśli chodzi o Warszawę napisz PW do przyjaciel_koni i paros, może będą w stanie pomóc. Jeśli chodzi o Łódź napisz od magija i nika28.

Pisałam do dziewczyn z wawy, nie dostałam jeszcze odpowiedzi, zaprosiłam również na wątek...

Posted

Cioteczki na FB liczba osób rośnie, w wydarzeniu bierze udział już 107 osób, 776 nie odpowiedziało. Wiadomo, że nie wszyscy odpowiedzą.
Teraz nagląca sprawa poradźie co odpisywać w takich sprawach:
"co nowego z sunia ? To skandal, żeby wszyscy musieli uciekać i ukrywać się przed jakimś gnojem. Trzeba jego wziąć za wszarz i wsadzić do paki i tyle. Wszystko w rękach tej kobiety, w jej zeznaniach, a jak dziadyga pójdzie siedzic, ona na spokojnie znajdzie sobie i psu inne lokum."
Muszę coś napisać, bo inaczej ludzie pójdą z wątku.
Może napiszę, że są podjęte działania, ale chwilowo nie możemy dla dobra sprawy ujawnić szczegółów, jednak dla Avary nadal szukamy bezpiecznego miejsca.

Posted

Moim zdaniem bardzo dobre wyjście taki wpis:) A szczerze przyznam, że też o tym pomyślałam. Polska rzeczywistość...., oprawca dupu w domu grzeje a prześladowana kobitka ucieka i musi zaczynać od zera. W Szwecji nie do pomyślenia!

Posted

Marycha35 napisał(a):
Moim zdaniem bardzo dobre wyjście taki wpis:) A szczerze przyznam, że też o tym pomyślałam. Polska rzeczywistość...., oprawca dupu w domu grzeje a prześladowana kobitka ucieka i musi zaczynać od zera. W Szwecji nie do pomyślenia!

Myślę, że w wielu krajach nie do pomyślenia :(
Ja cały czas myślę, jak pomóc tej kobiecie, tylko jej nie znam i nie wiem czy chce takiej pomocy.
A może ktoś wie w jakim wieku są dzieci i co z nimi?

Posted

Dzieci dorosłe, w sumie to chyba tylko syna ma, nie jestem pewna. Gościu ją tak terroryzuje od 25 lat.
W czwartek wybierają się po sunię i kotkę, więc błagam po pytajcie o ten transporter.

Posted

Skandal, ale ja się babie nie dziwię;
mało która kobitka idzie w tym przypadku na policję.
Ostatnio w wiadomościach mówili o tępieniu damskich bokserów i na kilka tysięcy zgłoszeń, tylko kilkunastu opuściło lokum.