Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej tu znowu Hania.

Właśnie dostałam informację, że na bankiecie ogłoszono fakt przyjęcia gończego polskiego do FCI. Reszta świata dowie się o tym jutro. (mam nadzieję, że pryjedzie trochę gończych na pokaz ).
Mamy co świętować. A potem zabieramy się do pracy, żeby za 10 lat nie mieli wątpliowści.

Przyznam się Wam, że się bardzo wzruszyłam. No może nawet nie trochę. Bałam tych obserwatorów.

Posted

amberek napisał(a):
Hej tu znowu Hania.

Właśnie dostałam informację, że na bankiecie ogłoszono fakt przyjęcia gończego polskiego do FCI. Reszta świata dowie się o tym jutro. (mam nadzieję, że pryjedzie trochę gończych na pokaz ).
Mamy co świętować. A potem zabieramy się do pracy, żeby za 10 lat nie mieli wątpliowści.

:Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :laola: :multi: :multi: :multi:

I cóż rzec więcej? :cool1:

Guest alina_p
Posted

Wielkie gratulacje!!!! Czekamy na relację i ogrom fotek:lol:

Posted

HIP HIP HURAA :sweetCyb: :klacz: !!! Teraz muszą jeszcze raz drukować książki z rasami psów :diabloti: . Niestety mnie nie było, ech... Czekam na więcej fotek!!