amberek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Hej tu znowu Hania. Właśnie dostałam informację, że na bankiecie ogłoszono fakt przyjęcia gończego polskiego do FCI. Reszta świata dowie się o tym jutro. (mam nadzieję, że pryjedzie trochę gończych na pokaz ). Mamy co świętować. A potem zabieramy się do pracy, żeby za 10 lat nie mieli wątpliowści. Przyznam się Wam, że się bardzo wzruszyłam. No może nawet nie trochę. Bałam tych obserwatorów. Quote
Marysia_i_gończy Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 amberek napisał(a):Hej tu znowu Hania. Właśnie dostałam informację, że na bankiecie ogłoszono fakt przyjęcia gończego polskiego do FCI. Reszta świata dowie się o tym jutro. (mam nadzieję, że pryjedzie trochę gończych na pokaz ). Mamy co świętować. A potem zabieramy się do pracy, żeby za 10 lat nie mieli wątpliowści. :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :laola: :multi: :multi: :multi: I cóż rzec więcej? :cool1: Quote
kasiawro Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ogromne gratulacja dla Was wszystkich.!!!!! Trzymam kciuki za dzisiejszy pokaz - pokażcie co potraficie. Quote
Guest alina_p Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Wielkie gratulacje!!!! Czekamy na relację i ogrom fotek:lol: Quote
Hania Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Jakieś fotki postaram się wkleić wieczorem. Quote
Marysia_i_gończy Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 To ja dodam fotki :) Co prawda te akurat z czwartku, ale co tam :cool3: :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
aeniolek Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 prosimy o wiecej fotek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Quote
JustynaJK Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 czy ktoś wie pod jakim numerem FCI jest gończy polski???? Quote
amberek Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 chyba 354 ale nie jestem pewna na 100% Quote
Rul Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 HIP HIP HURAA :sweetCyb: :klacz: !!! Teraz muszą jeszcze raz drukować książki z rasami psów :diabloti: . Niestety mnie nie było, ech... Czekam na więcej fotek!! Quote
Marysia_i_gończy Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Hans Muller ogłaszający, że gończy polski jest rasą uznaną przez FCI I oficjele FCI wśród gończych (nieskromnie mówiąc, sama ich poprosiłam, żeby tam poszli :p) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Recommended Posts