alekcuk Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 myślę, że tak. tylko strasznie się zawiodłam bo ludzie z którymi spacerowaliśmy z Jerrym mówili że są już pewni. i ostatecznie został. no ale nic, Jerry. I tak będziesz miał swój dom! :) Quote
Havanka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='alekcuk']myślę, że tak. tylko strasznie się zawiodłam bo ludzie z którymi spacerowaliśmy z Jerrym mówili że są już pewni. i ostatecznie został. no ale nic, Jerry. I tak będziesz miał swój dom! :)[/QUOTE] Przykre, ze dają nadzieję a potem zmieniają zdanie. Trudno. Może i dobrze, ze teraz niż po adopcji zrezygnowali. Quote
alekcuk Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 też tak myślę... w każdym razie postaram się w weekend zaprezentować go wszystkim odwiedzającym :) przecież on jest świetnym psiakiem :) Quote
Havanka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='alekcuk']też tak myślę... w każdym razie postaram się w weekend zaprezentować go wszystkim odwiedzającym :) przecież on jest świetnym psiakiem :)[/QUOTE] Będę trzymać mocno kciuki żeby Jerrego ktoś wypatrzył i pokochał !!! Powodzenia !!! Quote
alekcuk Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 wciąż nic... ale z zabawniejszych spraw - Jerry ostatnio zaliczył małą ucieczkę z boksu :) ależ szczęśliwie sobie biegał po trawce! o dziwo gdy go zawołałam, posłusznie i radośnie przybiegł :) słodki piesek :) Quote
Havanka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 alekcuk napisał(a):wciąż nic... ale z zabawniejszych spraw - Jerry ostatnio zaliczył małą ucieczkę z boksu :) ależ szczęśliwie sobie biegał po trawce! o dziwo gdy go zawołałam, posłusznie i radośnie przybiegł :) słodki piesek :) Łobuziak z niego. Zastanawiam sie, dlaczego nie ma żadnego odzewu w spr. Jerrego. Czy możliwe jest zrobienie jakichś nowych, ładnych zdjęć? Czy nie ma pomyłki w nr tel.? ( tel. 509277122 Patrycja ) Quote
alekcuk Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 na pewno jest możliwe i może to też jest pomysł :) nie wiem o co chodzi, Jerry'ego prawie każdej osobie pokazuje i nic... a prezentuje się świetnie na zdjęciach i na żywo również. jest młody, spokojny, trochę nieufny ale szybko pokocha nowego właściciela. bardzo mi zależy żeby znalazł dom... a w numerze Patrycji chyba nie ma pomyłki Quote
sunia2000 Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Nie, nie ma pomyłki:) Na początku jak zaczęłam ogłaszać psy to zastanawiałam się czym mój tel nie jest zepsuty:) Ale to ludzie są zepsuci nie zauważając niektórych pięknot:( Quote
alekcuk Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [SIZE="6"]Jerry pojechał dziś do nowego domu :D :D :D Quote
Havanka Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='alekcuk'][SIZE="6"]Jerry pojechał dziś do nowego domu :D :D :D Cudownie !!! Mam nadzieję, ze nie tylko na święta !!! Powodzenia Jerry !!! Quote
sunia2000 Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Mało Wredoto życzę Ci szczęścia w nowym domu-nie spieprz tego i nie gryź swych państwa:) Quote
alekcuk Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 poproszę też o zmianę tytułu wątku :) Quote
sunia2000 Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Zaczekam do "po świętach" ze zmianą tytułu. Najczęściej psy są oddawane w ciągu tygodnia, jak w przyszłym tyg Jerry nie pojawi się w schronie wtedy z wielką przyjemnością zmienie tytuł:) Quote
sunia2000 Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 [quote name='Havanka']Cudownie !!! Mam nadzieję, ze nie tylko na święta !!! Powodzenia Jerry !!! Niestety tylko na święta-wczoraj wrócil do schronu:( Quote
Havanka Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 sunia2000 napisał(a):Niestety tylko na święta-wczoraj wrócil do schronu:( O nie !!!! Dlaczego???? Quote
alekcuk Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Wrócił bo Pani nie dała sobie z nim rady, on bardzo lubi władać w domu... no ale jest super psem! myślę sobie że trzeba by mu było znaleźć DT, który będzie go układał albo najlepiej DS, w którym Jerry będzie podopiecznym kogoś, kto będzie miał silny charakter. On jest świetnym,bystrym i wyuczalnym psem ale musi trafić do kogoś, kto nie będzie się z nim "cackał" tylko od razu przedstawi mu zasady, które panują w domu i każe mu się z nimi liczyć. a poza tym 30.01. ma kastrację - uspokoi się trochę :) Quote
barb Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Pomocy !!! Czy znacie jakiegoś ozdrowieńca nosówki? Potrzebna jest pilnie jego krew. Ozdrowienie mogło mieć miejsce maksymalnie 1,5 roku temu - NA CITO!!! http://www.dogomania.pl/threads/210391-Tymczasy-wcale-nie-tymczasowe-czyli-gromadka-psiaków-szuka-domków/page30 Quote
alekcuk Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 wszyscy zapomnieli o Jerrym, a on dalej w schronie! już wykastrowany ;) Quote
Havanka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 alekcuk napisał(a):wszyscy zapomnieli o Jerrym, a on dalej w schronie! już wykastrowany ;) Nie wiem, co mogłabym jeszcze zrobić... Może zmienić zdjęcia w ogłoszeniach, lub zrobić nowe? Spróbuję, tylko nie mam nowych, fajnych zdjeć. Quote
alekcuk Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 zdjęcia spróbuję zmotać ;) tylko muszę się dowiedzieć kto będzie najszybciej w schronie z aparatem Quote
sunia2000 Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Mam jeden wolny zamówiony pakiet ogłoszeń-wrzuce Jerrego, stare zdjęcia się nadadzą:) Quote
Havanka Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 sunia2000 napisał(a):Mam jeden wolny zamówiony pakiet ogłoszeń-wrzuce Jerrego, stare zdjęcia się nadadzą:) Miejmy nadzieję, że tym razem się poszczęści ! Quote
sunia2000 Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Havanka napisał(a):Miejmy nadzieję, że tym razem się poszczęści ! Oj miejmy, miejmy nadzieje i trzymajmy kciuki! Prosto ze schronu to raczej nie wyjdzie, może przez ogłoszenia się uda:) Quote
Recommended Posts