Mysia_ Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 suuuper, że u Karlosa wszystko w porządku :razz: Quote
jnk Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Też mnie cieszy ten niespodziewany happy-end! Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Karlos już czuje się pewnie w domu. Ładuje się właścicielce do łózka :) Nadal nie schodzi do większej części domu (bo znajduje się w piwnicy po stromych schodach), jednak ze względu na Karlosika cała rodzinka przesiaduje głównie w pokoju na górze :) Ma się jak w niebie... na prawdę. Quote
c24rny Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 bardzo fajnie sie czyta takie wiadomosci :) :multi: Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Niestety są nowe wieści. W bardzo szybkim tempie rozwinął się nowotwór u Karlosa. Zaatakowana jest trzustka, wątroba i płuca. Dzisiaj Karlos przekroczy tęczowy most i odejdzie do psiego nieba. Te parę ostatnich miesięcy miał cudownych... na te parę miesięcy czekał całe życie. Quote
jotpeg Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Karlosie, trzymamy, zeby było to bezbolesne dla ciebie :-( :-( :-( Quote
deszczowa Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 dopiero trafiłam na ten wątek... tyle skrajnych emocji - złość, boleść, radość i tu na końcu znowu zrobiło się tak smutno... Klika miesięcy cudownego życia to jednak bardzo dużo...Większość psów tego nie doświadcza... Karlosku - będzie dobrze, już jest dobrze....['] :-( ps. nie doczytałam, czy tamten drugi piesek się znalazł?:oops: Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Tak... już jest dobrze. Karlos patrzy na nas zza tęczowego mostu. P.S. Rex się znalazł, nadal czeka na domek w schronie. (www.schronisko.prv.pl) Quote
masienka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [*] [*] [*] dla Ciebie Malutki I cieplutkie usciski dla karlosowej Rodzinki. Quote
wtatara Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ja też dopiero teraz przeczytałam ten wątek. Tak się ucieszyłam że znalazł domek i nagle taka wiadomość. Pieseczku teraz już cię nic nie boli Quote
Macho Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [*] Karlos... szkoda tylko ze musialo wydarzyc sie to wlamanie zeby znalazl domek...tak krotko mogl sie nim cieszyc... :( dobrze, ze chociaz tyle mial szczescia w zyciu... pamietamy, nie zapomnimy [*] Quote
San_(jagodowa:) Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [LEFT]Śpij,Karlosku... [*]:-( [/LEFT] Quote
Recommended Posts