Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Codziennie z nadzieją zaglądam do Farta....
Mam u funi takiego samego marudera, a nawet lepszego. Melvin siedzi tam już rok.
Poprzedni mój weteran - Fabian znalazł dom po półtora roku.
Wszystkie one są zdrowe, ładne, nie są stare, zsocjalizowane i jakieś takie...niewidoczne.:shake:

Posted

No nam się pierwszy raz taki egzemplarz trafił. Niby z psem wszystko ok a nawet zainteresowania nim nie ma...kaplica!
A Parówce coś brakowało? Maleńka suczynka do rany przyłóz kochana grzeczna i niekłopotliwa siedziała u mnie w chałupie 8 miesięcy. I dom znalazła tylko dlatego że sąsiadce koleżanki z fundacji suczka odeszła więc przygarnęli Parówę. Tak bym pewnie z nią została.

Fart do domu!!

Posted

Melvin jest parówkowaty i absolutnie niczego mu nie brakuje.
A Fabian był w typie sznaucera średniego, przepiękny i łagodny egzemplarz. Ogłaszany również w gazetach. Do dzisiaj nam się nie chce wierzyć, że przez tyle czasu były o niego 2 telefony. W tym ten jeden właściwy.
Moja drańska tymczasowiczka siedziała u mnie 5 miesięcy. Już maiła zostać u nas. I nagle ten jeden telefon, wspaniały dom. Po roku już można to spokojnie powiedzieć.

Posted

kolejny watek zagubiłam....

coś w tym jest-jeden pies ledwie się w adopcjach pojawi i natychmiast chetni sa,a inne siedza jak zaklęte..... ja tam więcej na dt nie biore-już mi 2 zostały...;)

Posted

eeee Ala coś kiepsko czarujesz ale nie przestawaj może ci się uda. Ja już nie mam siły do Farta. Nawet denerwować się już przestałam. Hotel się pogodził z myślą że mają rezydenta. Załamka

Posted

[quote name='DORA1020']Dziewczyna z Krakowa szuka do adopcji duzego psiaka,moze byc staruszek,ma w domu kotka.
Jesli ktos ma takiego psiaka prosze o kontakt na pw.
Piesek ma byc z Krakowa lub okolic.[/QUOTE]

Może warto tu spróbować. Kraków nie jest od Rzeszowa aż tak daleko.