Glutofia Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 dziewczyny pomózcie znalexc dom dla chłopaka tak długo juz siedzi... a tu kolejna bieda: http://www.dogomania.pl/threads/217770-Greta-7-miesi%C4%99czna-w-typie-doga?p=18005983#post18005983 Quote
MaDi Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Głosowanie nic nie kosztuje a pomoże odmienić los 147 psów. Instrukcja głosowania na forum KrakVet: 1. Proszę wejść na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. Następnie na górze strony wcisnąć link Zarejestruj się 3. Proszę zaakceptować warunki rejestracji 4. Teraz trzeba wypełnić pola wymagane do rejestracji: Pole "użytkownik", "email", "hasło", "powtórz hasło" oraz wpisać kod z obrazka, następnie nacisnąć "wyślij" 5. Otrzymacie Państwo e-mail aktywujący konto (który może być w zakładce spam) 6. Logujecie się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. Następnie prosimy wybrać dział "Pomoc dla schronisk" oraz wybieramy temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2011" 8. W ankiecie która się pojawi, prosimy zaznaczyć "Przytulisko w Rachowie Starym" i zagłosować Bardzo dziękujemy. Każdy głos jest na wagę złota! Quote
Glutofia Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 chyba nikt już tutaj nie zagląda... Quote
docha Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 ja zaglądam, ale tyle się dzieje w koło..... Quote
Glutofia Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 podniosę z bezsilności opadają ręce Quote
Maryna Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Ciągle zaglądam,ale nie mogę pomóc niestety......... Quote
Alla Chrzanowska Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 I ja zaglądam, ale nie mam pomysłu... Quote
chainsav_lady Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Jak już się Tacie jakiś spodoba, to nie lubi innych Zwierząt! Zgroza! Quote
Alla Chrzanowska Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Gdzie jest człowiek Farta??? Quote
Glutofia Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Aniu suki jako tako akceptuj trzeba go poprostu wykastrować. W tym hotelu nie mogę daleko tam do lecznicy która może to zrobić dla tej pani to problem a nie mam kogo poprosic by go zawiózł i przywiózł. Jakaś masakra z tym Fartem Chyba sobie żyły otworze już nie wiem co robić. Zainteresowanie zerowe Quote
Maryna Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ciągle nic??A kolejnych przybywa....... Quote
Alla Chrzanowska Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Zapraszam na bazarek między innymi na Farta: http://www.dogomania.pl/threads/219516-Ciepło-coraz-cieplej-choć-zima-szale-kapcie-majteczki-biżu.-na-FRD-do-21.12. Quote
Alla Chrzanowska Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 A było go Fartem nazywać, było? No i nie mów, że taki miły piesek w typie tosa jest w stanie Ciebie, CIEBIE, wykończyć! Quote
Alla Chrzanowska Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Glutofia napisał(a):Sądzisz że nie jest? Wiem, że nie jest! Ale zastanawiam się jak go lepiej "rozreklamować". W końcu jemu też się dom należy... Quote
Alla Chrzanowska Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Ah... Czy ja mogę mieć prośbę do Św. Mikołaja? Poproszę o domek dla Farta... Quote
chainsav_lady Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Farcik, do domu! Już byś zrobił miejsce komuś nowemu! Quote
Glutofia Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 szkoda że dziewczyny z Janowa po angielsku się zmyły... Quote
bianka0 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Glutofia napisał(a):szkoda że dziewczyny z Janowa po angielsku się zmyły... Czy możesz mi dać wskazówki jak pomóc Ci z adopcją psa ? Jeżeli masz jakiś pomysł z chęcią Ci pomogę. Wyobraź sobie że każda z nas ma pod swoją opieką swoje psy i te jeszcze umieszczone w hotelikach. Dogi nie są moją domeną, nic na ich temat nie wiem i nie mam kontaktów do osób kochających tą rasę. Robię ogłoszenia swoim psom do adopcji, jeżeli chcesz to mogę je porobić Fartowi, ale z tego co napisałaś ma już komplet ogłoszeń. Chciałaś żeby podejść do byłego właściciela Farta. Poszłam i relację Ci przekazałam. Zaproponowałam, że jeżeli będzie taka decyzja, a sprawę skierujesz na drogę prawną, mogę być świadkiem. Co do ujawnienia obecnego pobytu psa, zastosowałam się również do Twojej decyzji. Farta nie mogę zabrać do siebie bo sama mam 8 psów. Ale może masz jeszcze jakiś pomysł jak można Ci pomóc z jego adopcją? Lepiej napisać czego się oczekuje od innych, niż pisać w ten sposób. Widzisz, poniosłam bezsensowne koszty utrzymania Igora w hoteliku. Murka musiała go oddać właścicielowi, ale ja nie miałam do niej o to pretensji. Nie było szans, czasu i podstaw prawnych aby go nie wydać. Szkoda, bo pies już dawno byłby w dobrym domu. Quote
Glutofia Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Przepraszam. Sądziłam że sobie poszłyście a widzę że dopadła was podobna bezsilność jak mnie. Fart nie jest dogiem jest dużym kundlem, osoby zaglądające na naszą stronę szukają dogów, ogłoszenia nic nie dają. Zupełnie nic. Nie mam pomysłu co zrobić by znaleźć mu dom. Quote
bianka0 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Cały czas pamiętam o Farcie/Igorze. Ja mam bardziej chętnych na psy w typie jamnika, takie parówki lub mniejsze pieski. W gronie znajomych z miejsca zamieszkania nie mogę go proponować, bo lepiej żeby tu nie wracał. Jego były właściciel....brrr :shake: Ale porozsyłałam informacje o nim gdyby szukano dużego psa. Nie wiem jakie ma ogłoszenia i z jakim tekstem, gdybyś wkleiła link do jednego, może mogłabym mu jeszcze porobić inne. Ze swoich ogłoszeń wyadoptowałam sporo psiaków. Quote
Glutofia Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 http://eszukam.pl/farcik-do-adopcji-ogloszenia-rzeszow,2,43964,1455/ ogłoszenie Farta. Myślałam o ogłoszeniach w prasie no ale w z uwagi na jego hm... specyficzną sytuację odrzuciłam ten pomysł. Szkoda mi psiaka jest taki sympatyczny a nikt go nie chce. Nie lubię tego uczucia kiedy wiem że już nic nie mogę jak tylko czekać brr Quote
Recommended Posts