Alla Chrzanowska Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 docha napisał(a):cześć! Allu, jakoś tak pusto było bez Ciebie :) Miło być tak witanym. Dzięki Docha! Quote
Glutofia Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Allu też baaardzo się cieszę z twojego powrotu! Quote
Alla Chrzanowska Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 No to już jestem w domu, moje psiepsiółki... Quote
Maryna Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Też się bardzo cieszę:-)) A u Farta coś słychac nowego?? Quote
Glutofia Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 nic nowego. Przyzwyczaił się nieco do psów. Na mniejsze już nie zwraca uwagi. Będę chciała przerzucić Farta na Sląsk tu go wykastrujemy i moze prędzej znajdziemy dom dla niego. Szukam transportu z okolic Rzeszowa Quote
Maryna Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Niestety w transporcie nie pomogę,ale gdyby Radom i okolice-jestem do dyspozycji Quote
Maryna Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 I znowu zaglądam z nadzieją......... Quote
Glutofia Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Pani z hoteliku mówi że to zajefajny psiak. Uśmiechnięty, towarzyski, niestety nie w stosunku do psów. Chociaż przyzwyczaił się już do obecności małych psów, nie przeszkadzają mu :) Szkoda, ktoś mógłby miec fajnego przyjaciela.. Quote
Maryna Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Że też nikt jeszcze nie wypatrzył Farta..... Quote
Glutofia Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 ani jednego telefonu w jego sprawie. Jestem załamana Quote
Glutofia Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 zapraszam na bazarek trzeba chłopakowi hotel opłacić: http://www.dogomania.pl/threads/215024-pojemniki-na-karm%C4%99-rysunki-ciuchy-ksi%C4%85zki-na-dogi-SOS-do-30.09?p=17677877#post17677877 Quote
Alla Chrzanowska Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Co słychać u naszego chłopaka? Quote
Alla Chrzanowska Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Czy ktoś pyta o Farta? Taki sympatyczny pies Quote
Glutofia Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 kompletnie nikt...masakra jakaś Quote
Glutofia Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 nic. NIe piszę też często bo musiałabym ciągle dzwonić do hotelu. Kaplica.. dam też info o naszej akcji Rewizorowej macie konto na FB? Proszę wejdźcie na nasz profil i kliknijcie na karmę dla dogów. Tam sa zasady napisane. Za każde kliknięcie mamy 0,5 kg karmy z ustalonym limitem 100kg. Pomóżcie je zdobyc! http://pl-pl.facebook.com/pages/Fund...55524544464803 Quote
Alla Chrzanowska Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Nie wiem czemu. Taki fajny pies... Quote
Glutofia Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Wiedziałam że już gdzies go widziałam! Zobaczcie co \znalazła jedna z dziewczyn: http://www.dogomania.pl/threads/185002-Labrador-czy-molos-Pi%C4%99kny-i-przyjacielski-mieszaniec-WR%C3%93CI%C5%81-DO-SWOJEGO-DOMU- Quote
bianka0 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Tak gwiazdeczki, to jest Igor. Wprawdzie osobiście miałam kontakt z psem tylko parę godzin, potem przebywał u Murki, ale myślę że ona też go rozpozna. ,,Właściciel" Igora przyjechał po niego do hoteliku , po tym jak znalazł jego ogłoszenie. Był dość niegrzeczny wobec męża Murki, insynuował nawet próbę kradzieży psa. Odbierając Igora zatrzymali się pod moim ośrodkiem zdrowia i byli już bardzo grzeczni. Nie zwrócili za szczepienia, ani za odrobaczenie, ale potem widywałam psa na posesji i był dobrze odżywiony i zadbany. Potem był telefon do Murki na wiosnę, że pies błąka się pod sklepem. Murka zadzwoniła do pana W. a on podjechał i go odebrał. Jeżeli wyrzucił go z samochodu, to mam dokładny adres tego człowieka, będzie można mu wytoczyć sprawę. Pojadę i dowiem się co mi odpowie na brak Igora. Przed oddaniem pytałam osoby mieszkające w pobliżu, czy pan W posiada takiego psa, wszyscy potwierdzili, więc raczej teraz też nie będą zaprzeczać. Czy osoba, która widziała że pies został wyrzucony z samochodu zechce to potwierdzić? Quote
Glutofia Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 No własnie nie. Ponoć widzieli to ludzie ale każdy się zaraz oddalił. Pies siedział chyba trzy dni pod sklepem u jednej pani która go dokarmiała jej znajoma do nas zadzwoniła i na moją prośbę przewiozła psa do hoteliku. Jakbym mogła prosić o pomoc w szukaniu mu domu bo siedzi już długo a zainteresowanie nic słabe.. Tym ludziom myślę że go nie oddam bo ile razy mozna zgubić jednego psa? Jakby miał adresówkę chociaż.. Quote
anita_happy Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 bianka - daj im popalic tzn. tym włascicelom igora...to Twój rewir i ktoś się tak brzydko zachował z Igorem!!! wrrr moze nagrywaj rozmowy... bo Igor tam wrócić raczej nie moze jak to oni go wywalili... a moze ktoś im pomógł bo pies sie włóczył po okolicy...i kogoś denerwował Quote
Recommended Posts