Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nic nowego. Przyzwyczaił się nieco do psów. Na mniejsze już nie zwraca uwagi. Będę chciała przerzucić Farta na Sląsk tu go wykastrujemy i moze prędzej znajdziemy dom dla niego. Szukam transportu z okolic Rzeszowa

Posted

Pani z hoteliku mówi że to zajefajny psiak. Uśmiechnięty, towarzyski, niestety nie w stosunku do psów. Chociaż przyzwyczaił się już do obecności małych psów, nie przeszkadzają mu :) Szkoda, ktoś mógłby miec fajnego przyjaciela..

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Tak gwiazdeczki, to jest Igor.

Wprawdzie osobiście miałam kontakt z psem tylko parę godzin, potem przebywał u Murki, ale myślę że ona też go rozpozna.

,,Właściciel" Igora przyjechał po niego do hoteliku , po tym jak znalazł jego ogłoszenie.
Był dość niegrzeczny wobec męża Murki, insynuował nawet próbę kradzieży psa. Odbierając Igora zatrzymali się pod moim ośrodkiem zdrowia i byli już bardzo grzeczni. Nie zwrócili za szczepienia, ani za odrobaczenie, ale potem widywałam psa na posesji i był dobrze odżywiony i zadbany.
Potem był telefon do Murki na wiosnę, że pies błąka się pod sklepem. Murka zadzwoniła do pana W. a on podjechał i go odebrał.
Jeżeli wyrzucił go z samochodu, to mam dokładny adres tego człowieka, będzie można mu wytoczyć sprawę.
Pojadę i dowiem się co mi odpowie na brak Igora.
Przed oddaniem pytałam osoby mieszkające w pobliżu, czy pan W posiada takiego psa, wszyscy potwierdzili, więc raczej teraz też nie będą zaprzeczać.
Czy osoba, która widziała że pies został wyrzucony z samochodu zechce to potwierdzić?

Posted

No własnie nie. Ponoć widzieli to ludzie ale każdy się zaraz oddalił. Pies siedział chyba trzy dni pod sklepem u jednej pani która go dokarmiała jej znajoma do nas zadzwoniła i na moją prośbę przewiozła psa do hoteliku.
Jakbym mogła prosić o pomoc w szukaniu mu domu bo siedzi już długo a zainteresowanie nic słabe..
Tym ludziom myślę że go nie oddam bo ile razy mozna zgubić jednego psa? Jakby miał adresówkę chociaż..

Posted

bianka - daj im popalic tzn. tym włascicelom igora...to Twój rewir i ktoś się tak brzydko zachował z Igorem!!!
wrrr
moze nagrywaj rozmowy...
bo Igor tam wrócić raczej nie moze jak to oni go wywalili...
a moze ktoś im pomógł bo pies sie włóczył po okolicy...i kogoś denerwował