Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ech...pani z hotelu ma tam u siebie bezprzewodowe łącze a co za tym idzie problem z wysyłaniem zdjęć. Siedzi bidok dalej. żle mu tam nie jest ale dom byłby fajniejszy zawsze to swój człowiek..

Posted

A u mnie baner działa...
Jezu,mam nadzieję,że wreszcie uda się uchwalic jakąś sensowną ustawę między innymi dotyczącą rozmnażania zwierząt,może to choc w części ograniczy radosną tffóórczośc

Posted

A mnie pisze coś takiego:

"Your submission could not be processed because you have logged in since the previous page was loaded.

Please reload the window."

Przeładowywanie okna oczywiście nic nie daje.....

Posted

a nie wiem....później coś zrobię z tym banerkiem. No zdjęcia by się przydały pomolestuję tą babke od hotelu te zdjęcia które przysąłła są mało chwytliwe kurcze nie mam kogo poprosic by podjechał tam do tego hotelu

Posted

tak z innej beczki, dzisiaj nad ranem nasz kot bolek-lolek przyniósł do pokoju i położył obok łóżka nieżywą muszę, po czym poszedł na skraj łóżka spać , zmęczony po nocnych łowach- nieboraczek jeden :)

Posted

A ja słyszałam, że ta zasada jest równie prawdziwa jak ta, że suka raz w życiu dla zdrowia, szczeniaki mieć musi. Wszystko, ponoć, zależy od kota. Jeden, nawet najedzony po uszy, i tak będzie łowił (miałam takiego, na tarasie nornice mi w rządku układał. Taki zapasik na gorsze czasy...). A drugi, "nie łowny", z głodu, owszem, poluje, bo nie ma wyjścia, ale efekty mierne osiąga.

Posted

A propos kotów,wprowadziły się 3 lata temu

Uploaded with ImageShack.us
To jest tylko awangarda;-))W oczekiwaniu na michę.
Znowu jakaś kocica przyprowadziła 4 małe,udało mi się złapac i wysterylizowac 3 kocice i kota,ale końca nie widac

Posted

AnnaEwa!!! ale mnie chodziło że jak nie ma żarcia które moga wpie...ac myszy to ich nie ma!!! a nie że jak nie ma żarcia dla kota:) Kot łowi dla zabawy wiec musi byc najedzony i lubiec te sport po prostu.......
Ja odkad mam silos na zboże to myszy ilośc baaardzo gwałtownie zmalała-tyle co w słomie i oborniku siedzą, ale nie właza mi już do butów.......