Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

docha napisał(a):
to dla rozruszania wątku rozwinę swoją myśl.
często jest ważne określenie rasy psa, żeby poznać jego potrzeby życiowe zapisane genetycznie. Jeśli Fart ma coś z wyżła to potrzebuje dużo ruchu, a i pracy związanej z tropieniem, bo to jest jego genetyczna potrzeba, jeśli dochodzi do tego mieszanka rottka- to należałoby wziąć to pod uwagę. Właśnie dlatego,że ludzie mało zwracają uwagi na potrzeby psie, psiaki lądują na bruk. cdn.:)

Święte słowa!!!!
A Fart śliczny i jak się uśmiecha:-))

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cd.:)
dam Wam klasyczny przykład psa spaniela, który rozpoczął swoją tułaczkę życiową feralnie, a zakończył szczęśliwie. Spanielkę młodziutką zakupili, za symboliczną dyszkę, na bazarze moi sąsiedzi, typowy przykład polskiej rodziny. Pies zupełnie ich zdominował, tzn. zawzięcie bronił swoją ukochaną pańcię przed mniej tolerancyjnym panem. W domu dochodziło do sytuacji jakie często widzimy na filmach u Cesara. Ukochana córeczka pani została oddana do domu policjanta do kamienicy. Tam również długo nie zagrzała miejsca. Pies-spaniel znalazł swój nowy dom na wsi uwiązany do budy, gdyż zdążył gospodarzowi zagryźć parę kurek. Wypatrzył ją tam leśniczy i dał jej dom, w ten sposób spanielka okazała się wspaniałym psem i jego towarzyszem. mam nadzieję, że trwa to nadal.

Posted

tez zaglądam chociaż powinnam coś napisać. Z drugiej strony nic się nie wydarzyło. Pies chodzi na spacery czuje się dobrze, ma apetyt. Zadzwonię jutro do hoteliku i podpytam czy może coś się zmieniło w stosunku do innych psów. Niestety jeśli chodzi o perspektywy domkowe to na razie są zerowe. Nikt się nim nie interesuje

Posted

Bardzo żałuję,że nie mogę się sklonowac.W pojedynkę nie mogę miec więcej psów.
Pozostaje mi mocno zaciskac kciuki,w oczekiwaniu na szczęśliwe zakończenie

Posted

chłopak siedziw hotelu i ma się dobrze. Biegając luzem nie zaczepia psów natomiast na smyczy on wszystkim pokaże :) Na smyczy chodzi ąłdnie ogóleni do ludzi jest przekochany przylepa taka, bardzo miłe psisko. Pani obiecała mi nowe fotki więc czekam. Niestety zainteresowanie nadal zerowe